prasau moderatores pagalbos
pas mane nuotraukos sukeltos www.foto.lt. is ten nuotraukos yra istrintos, is SM atsijungiu, vel prisijungiu, o nuotraukas SM vistiek rodo. nesuprantu kodel taip yra nenoriu, kad rodytu SM nuotraukas
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 19, 12:01)
prasau moderatores pagalbos
pas mane nuotraukos sukeltos www.foto.lt. is ten nuotraukos yra istrintos, is SM atsijungiu, vel prisijungiu, o nuotraukas SM vistiek rodo. nesuprantu kodel taip yra nenoriu, kad rodytu SM nuotraukas
Jei jau ten ištrintos, tai neberodys ir forume. Tiesiog perkraukit naršyklę, o tai krauna viską iš atminties.
QUOTE(Ambrozija @ 2009 02 19, 18:05)
Jei jau ten ištrintos, tai neberodys ir forume. Tiesiog perkraukit naršyklę, o tai krauna viską iš atminties.
aciu uz pagalba
bet man vistiek nepavyksta
klausimelis: "perkrauti narsykle", tai reiskia, kad atsijungti nuo SM ir vel prisijungti (t.y. laukelyje "vartotojo vardas" irasau savo nika, o laukelyke "slaptazodis"- slaptazodi)???
viska taip ir darau, o nuotraukos vistiek yra
Keliu ivairaus formato nuotraukas, o rodo vis tiek vienodo dydzio, mazesnes, nei noreturi, nes mano temute yra skelbimu lentoj ir man labai svarbu kuo aiskiau parodyti savo darbelius, dabar negaliu. Kaip padidinti foto, kad lange matytusi didesne foto? Seniau taip nebudavo, gal kur koks klipsas uzdetas?
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 19, 21:20)
klausimelis: "perkrauti narsykle", tai reiskia, kad atsijungti nuo SM ir vel prisijungti (t.y. laukelyje "vartotojo vardas" irasau savo nika, o laukelyke "slaptazodis"- slaptazodi)???
tai reiškia paspausti 'f5' mygtuką klaviatūros viršuje
QUOTE(estetė @ 2009 02 22, 07:02)
Keliu ivairaus formato nuotraukas, o rodo vis tiek vienodo dydzio, mazesnes, nei noreturi, nes mano temute yra skelbimu lentoj ir man labai svarbu kuo aiskiau parodyti savo darbelius, dabar negaliu. Kaip padidinti foto, kad lange matytusi didesne foto? Seniau taip nebudavo, gal kur koks klipsas uzdetas?
Ir as turiu ta pati klausimą. Kodėl skelbimų lentoje mano nuotrauka įsideda arba labai maža arba per didelė. Ką aš blogai padariau ? Nuotraukas sukėliau iš Fotki.com
Padėkit,noriu,kad normaliai matytusi mano vežimas
QUOTE(estetė @ 2009 02 22, 07:02)
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 02 23, 11:01)
Ir as turiu ta pati klausimą. Kodėl skelbimų lentoje mano nuotrauka įsideda arba labai maža arba per didelė. Ką aš blogai padariau ? Nuotraukas sukėliau iš Fotki.com
Apie tai klauskit tam skirtoje temoje:
http://www.supermama...howtopic=391590
Gal galit man pagelbėti. Paspaudžiau vienoje temelėje dešiniu klavišu ant nuotraukėlės ir vietoje to, kad pasirinkti "Savybės", netyčia paspaudžiau "nesiųsti nuotraukų iš photobucket " ar kažkaip panašiai. Ir dabar toje temelėje nebematau nuotraukų. Kaip padaryti atgal, kad rodytų?
Jau radau, atsiprašau
Jau radau, atsiprašau
sveiki,
ištryniau visus internetinius albumus ,iš kuriu buvo įkeltos nuotraukos ,bet forume nuotraukos vistiek matosi
ištryniau visus internetinius albumus ,iš kuriu buvo įkeltos nuotraukos ,bet forume nuotraukos vistiek matosi
QUOTE(jurge3 @ 2009 03 03, 17:15)
sveiki,
Nuėjus į "Mano nustatymai", galite išsitrint
Man reiki jusu pagalba, as jau 2 valandos cia bandau ideti nuotraukos (skelbimai), cia tiek informacii raso, kad jau galva sukasi ar jus galite man parasyti nuo kuo man pradeti i......po punktam.