Prasau nepykti, jei pasirodysiu labai neismanele... Skaiciau, kaip ideti nuotrauka i zinute, ir supratau, kad parastai nufotografavus, is savo kompiuterio nuotraukos ikelti negaliu. Nuotraukas galiu ideti tik is interneto. Ar teisingai supratau? Jei ne, gal galetumet dar karteli paaiskinti - kaip vis delto ikelti nuotrauka(pvz., norimu parduoti rubeliu) i zinute. Aciu uz kantrybe!
QUOTE(pipiriukas @ 2008 10 08, 11:08)
Prasau nepykti, jei pasirodysiu labai neismanele... Skaiciau, kaip ideti nuotrauka i zinute, ir supratau, kad parastai nufotografavus, is savo kompiuterio nuotraukos ikelti negaliu. Nuotraukas galiu ideti tik is interneto. Ar teisingai supratau? Jei ne, gal galetumet dar karteli paaiskinti - kaip vis delto ikelti nuotrauka(pvz., norimu parduoti rubeliu) i zinute. Aciu uz kantrybe!
Iš kompiuterio tu gali įkelti tik tam tikrose temose,kur kai atsakinėji žinutę(tame lange) yra langelis browse
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 10 08, 11:10)
Iš kompiuterio tu gali įkelti tik tam tikrose temose,kur kai atsakinėji žinutę(tame lange) yra langelis browse
Tai, kaip supratau, tas browse buna tik surinkus 100 zinuciu. Dabar intensyviai rasysiu i visas temas, kad prisirinkciau zinuciu.
QUOTE(pipiriukas @ 2008 10 08, 11:25)
Tai, kaip supratau, tas browse buna tik surinkus 100 zinuciu. Dabar intensyviai rasysiu i visas temas, kad prisirinkciau zinuciu.
Browse būna ne visose temose ,nesvarbu kiek žinučių tu turi
QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 10 08, 12:28)
Browse būna ne visose temose ,nesvarbu kiek žinučių tu turi
Skelbimu temoje man neduoda browse. Ir siunciant zinute kitai mamytei irgi negaliu ideti nuotraukos.
QUOTE(pipiriukas @ 2008 10 08, 15:50)
Skelbimu temoje man neduoda browse. Ir siunciant zinute kitai mamytei irgi negaliu ideti nuotraukos.
Jei kyla klausimų dėl Skelbimų lentos temų ir pan, skaitykite tam skirtoje temoje Skelbimų lenta.
QUOTE(mamuke68 @ 2008 10 10, 15:19)
kaip įdėti mažesnę foto, nes įsikelia labai didelė - per visą ekraną...Ačiū už atsakymą.
Susimažint pas save kompe Apie tai siūlau pasiskaityt temose skyrelyje "Mamos kompiuteris"
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 16, 12:44)
temoje grazus vyrukai ar kazkas pan neleidzia ikelt foto,ner browse.o kitaip nemoku,nes visada ikelinedavau taip.aciu uz ats
Yra tam atskira tema, prašom pasinaudot paieška.
Jau dvi dienas kankinuosi: esu parasiusi virš 100 žinuciu, todel lyg ir turiu teise kelti nuotraukas per browse i skyreli "Kelionių fotoreportažai". Susimažinau jas iki 26KB (mažesniu nebeišeina). Bet kazkodel galiu įkelti tik 1 nuotrauką, o kitas papildomai įkeliant rašo, kad viršytas limitas. Savo valdymo skyrelį pasitikrinau, nuotraukų ten nėra jokių, nėra ką ištrinti. Kitos dalyvės įkelia po 6-7 iškart, ir ne per IMG, o per browse , kažin kodėl aš negaliu? ???? Prie brwse juk parašyta Prie šios žinutės galite prisegti failą.
Maksimalus failo dydis: 2.9mb
Maniškės neviršija šitų 2,9mb, ką darau ne taip? PADĖKIT
Maksimalus failo dydis: 2.9mb
Maniškės neviršija šitų 2,9mb, ką darau ne taip? PADĖKIT