Įkraunama...
Įkraunama...

dėl nuotraukyčių

QUOTE(raganaite2005 @ 2007 10 26, 14:37)
http://public.fotki.com/ na taip sitam puslapiukyje susidejus nuotrauaks ir kaip paspaudziu share photo po nuotraukas atsiranda va stai kas:

Image URL for use on other sites:
http://images29.fotk...CIMG2582-vi.jpg

Link to send via email/instant messenger:
http://public.fotki....i/cimg2582.html

Code for a Fotki Journal:
[photo id=wsgdttfkggbdgkgxgqsgqksswgkw type=vi style=1 align=no link=photo]
More sharing options |Uždaryti|

Nuosekliai dar kartą pabandykit. Atsiverti puslapį, prisijungi, atsiranda albumai. Pasirenki norimą. Paspaudi ant nuotraukos. Atsiranda padidinta nuotrauka. Apačioje matome parinktis.
Edit photo properties Add your comment Share photo.
Spaudžiame share photo
Atsiranda sakinukai. apačioje - hotlink this image uždaryti
spaudžiame hotlink this image.
Vėl atsiranda daug adresiukų. Spaudžiame BBCODE photo for forums. Ten du kodai. Abu nukopijuojame tiesiai į žinutę. Viskas. Primenu kad nuotraukos išeina labai didelės. Tad geriau nuotraukas dėkitės į photobucket.com ten ir nuotraukos dydį galėsite nusistatyt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Raganiuška5 @ 2007 10 26, 23:57)
Atsiprašau, ar kad nuotraukos nesigautų didesnės už ekraną (aš keliu per fotki.com), reikia jas jau sumažintas įkelti į patį fotki.com? Nes kai nukopinu nuorodą, tai nepastebėjau, kad galima būtų dydį reguliuoti  blush2.gif
Ir antrą klausimėlį turiu - įkėliau siaubingo dydžio nuotrauką į forumą žinutėje, norėčiau ją ištrinti iš savo jau parašytos žinutės, ar įmanoma? kaip?

Būčiau dėkinga, jei kas paaiškintų man neišmanėlei  wub.gif


1, nuotrauka sumažinama savo kompe, o tik paskui keliama į fotoalbumą, iš ten ir pas mus. Kaip sumažinti nuotraukėles, pasiskaityk skyrelyje "Mamos kompiuteris".
2, Parašyk, kurioje žinutėje, išimsiu.


QUOTE(sony @ 2007 10 27, 00:50)
sveikos smile.gif
prašau pagalbos,noriu įkelti nuotraukytę,bet kad iš karto ją rodytų o ne nuorodą,turiu susikurusi albumą fotofabrike,keliu nuotraukos nuorodą per IMG,bet vistiek rodo nuorodą o ne nuotrauką :verysad:padėkite man neišmanelei blush2.gif


Gali būti, kad fotofabrikas neleidžia kelti savo nuotraukų į forumus rolleyes.gif Tiksliai negaliu pasakyt, mat aš ten neturiu susikūrusi fotoalbumo.
Atsakyti
QUOTE(lauksna @ 2007 11 08, 18:59)
Labas vakaras,
norėčiau sužinoti, ar yra tikslus reikalavimas nuotraukų dydžiams, nes pati vargau, kol sutvarkiau savo nuotraukas, kad visos būtų 50-60 Kb dydžio, bet aplink pilna skelbimų su kur kas didesnėmis, tai kažkaip ir apmaudu pasidarė, kad visas triūsas beprasmis. Ar yra kažkoks limitas, ar tik kad puslapių neiškraipytų?
Ačiū.

Jei keli iš ineternetinio fotoalbumo, svarbu, kad neiškraipytų. Pvz, aš apkarpau nuotraukėles iki 400-500 px, stengiuos ir svorį sumažint iki 50-60 KB, mat didelės sunkiai kraunas, stabdo turintiems lėtesnį internetą SM forumo krovimąsi.
Atsakyti
QUOTE(anomiSS @ 2007 12 25, 02:46)
help.gif istrinu nuotraukas is fotki, bet forume jos nedingsta...kas netaip? ka daryt? verysad.gif


Išjunk ar perkrauk naršyklę - neberodys wink.gif

QUOTE(Reda318 @ 2007 12 27, 10:02)
Sveikos nzn kur geriau parasyti  blush2.gif Taciau gal kuri zinote kodel neberodo mano nuotraukyciu,visada rodydavo taciau dabar neberodo  verysad.gif jos yra fotofabrike,anksciau nebuvo jokiu problemu,gal kas zinot kas galetu buti?


Kraustykis į kitą fotoalbumą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2008 01 31, 07:50)
Isikelia tik paveiksliukas, o kaip reikia ikelti visa nuoroda, kad visas puslapis matytusi 4u.gif

Tiesiog įrašai nuorodą, kurios pagalba nariai ir nusikelia į tam tikrą psl wink.gif Arba daryt to psl print screen ir kelt čia kaip paveikslėlį per kodą img.
Atsakyti
QUOTE(breira @ 2008 02 12, 17:14)
Padėkit prašau  4u.gif  kaip sumažinti nuotrauką?

Skyrelis Mamos kompiuteris -> nuotraukų redagavimo programa. Ten atskira tema yra ir "Pamokėlės su potoshopu programa", kur nariai padeda vieni kitiems pasinaudot programa wink.gif (jei turi tokią).
Atsakyti
QUOTE(juu @ 2008 03 30, 15:01)
Turbut mano klausimas bus nenaujas, bandziau skaityti kitu mamyciu klausimus/atsakymus, bet vistiek "nedašuto"  doh.gif
Turiu surinkusi virs 100 zinuciu, kai kuriose temose, rasant zinute, rodo, kad galiu ikelti dideli paveiksliuka, bet kai bandau kelti, nors ir visai maziuka, vis raso, kad jis perdidelis. O kitose temose prie zinutes isvis net neduoda tos paveiksliuko ikelimo funkcijos  verysad.gif
Kodel cia taip?

Todėl, kad viršijat 30KB smile.gif O kuriuose skyreliuose būtų galima prisegt nuotraukas iš savo kompiuterio, pasiskaitykit šioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 04 08, 19:40)
gal kas pades? sukeliau milziniskas nuotraukas( jos darko puslapi) ir noreciau jas istrinti, bet nesugebu!

Tokiu atveju reik parašyt to skyrelio moderatoriui arba s-moderatoriui ir nurodyt kurioj temoj (įkelt nuorodą temos) ir kokias žinutes pratrint.
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2008 04 25, 23:02)
Niekaip neiseina patalpinti nuotraukos , sedziu jau visa vakara, o rezultatas nulis blink.gif
kai spaudziu mygtuka IMG, noredama ivesti nuoroda, man ismeta lentele ,,Error! Privalote ivesti nuoroda''  g.gif
Paaiskinkite prasau ka as netaip darau verysad.gif


Man irgi tai buvo.
Manau, galesiu jums padeti, jeigu nevelu, aisku. smile.gif
Kai ismeta lentele ,,Error! Privalote ivesti nuoroda'', jums reikia paspausti "OK", virsuj iskarto pasirodys juostele:

1. user posted image

Paspauskite ta juostele ir matysite kita mazesne lentele, ant kurios jus irgi turesite paspausti, kaip nurodyta nuotraukoje

2. user posted image

Toliau spaudziate dar karta mygtuka IMG ir be problemu galesite ikelti nuotrauka:

3. user posted image

Tikiuosi, kad padejau.
Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2008 05 22, 21:51)
Iki kiek ir kaip reiki sumažinti foto, kap neiškkreiptų puslapio.
Pradėjau rašyti reportažą kelionėse ir kelti foto. Foto originalai yra maždaug po 2,2 MB. Sumažinu su IrfanView  iki 640 x480 ir vis tiek per didelės, iškreipia puslapį. Gal dar kartą mažinti jau sumažintą foto?
Kaip jus mažinate? Ar tik per IrfanView, ar pačiam photobuckete. Photobuckete man visai prastai mažina. Kokį mažinimo formatą reikia pasirinkti?

Aš pati mažinu kompiuteryje su foto redagavimo programa ir įkeliu į photobucket. Iš ten į forumą įkeliu jau linką wink.gif

Siūlau pasiskaityt šią temą, gal padės wink.gif

http://www.supermama...howtopic=208816


Pati mažinu iki 500px ilgio, kad neiškraipytų forumo ir dar "paspaudžiu", t.y. mažinu taškų sk. Kadangi nuotraukos paruošiamos forumui, o ne spausdinimui, tai kokybė nelabai ir nukenčia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gliukas @ 2008 05 28, 11:23)
Nuotrauka buvo viešų viešiausia wink.gif kodėl netinka fotki?

Pasiskaityk šią temą:
http://www.supermama...?showtopic=6669

Papildyta:
QUOTE(alvara @ 2008 05 27, 23:13)
Tik dar klausimėlis. Mažinau 25 procentus, tai foto gaunai apie 60 kb. Ar tokio dydžio ji neiškreips forumo puslapio? Kaip jūs manote? Noriu rašyti reportažą. Buvau didelių prikėlus, tai nenorėčiau vėl prisidirbt.  Na o dar sumažinus iki 15 proc. man kokybė nelabai patinka.

O tavo avataras žavingas. thumbup.gif

1, sumažini nuotraukėlę, jei reik - apkarpai šonus;
2, tada jau "spaudi", mažini taškų sk, kokybė nedaug pasikeičia, viskas puikiausiai matosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gliukas @ 2008 05 28, 12:00)
Labai atsiprašau už įkyrumą, bet net nežinau ko ten ieškoti. Nutorauka įsideda gražiausiai, po kurio laiko išnyksta. Kaip įdėti moku.

Kaip supratau dingsta po kurio laiko nuotraukos, keltos iš fotki.com. Tai ir nurodžiau, kur ieškot informacijos, toje temoje apie tai ir diskutuojama pačioj pirmoj žinutėj rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti