Įkraunama...
Įkraunama...

dėl nuotraukyčių

QUOTE(Auges @ 2007 06 20, 20:01)
Pabandykite dabar, ar sustvarkė?

Labai ačiū, jau veika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAUKVILE: 20 birželio 2007 - 23:29
QUOTE(Auges @ 2007 06 20, 21:29)
O dabar iš administracijos pusės  mirksiukas.gif
Įsivaizduok sėdi kabinete dviese. Darbo diena nenormuota, ir eina ir eina interesantai, vienu metu kabinete talpinančiam 10 žmonių bando 20 apsisukt ir visi viens per kitą rėkia, kad aiškina kažką... Žodžiu triukšmas. Kai pagaliau lankytojai išsirikiuoja gražiai ir po vieną užduoda klausimus, pasirodo, kad visi jie atėjo klaust to paties: Kodėl nedirba kabinetas priešais?

taigi pokalbiai:
L.Nr.1: Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?
A: Todėl, kad ten vyksta remontas

L.nr.2 Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

N.Nr.3Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

L.Nr4.Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

L.Nr5: Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?
....

L.Nr.n+1:Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

L.Nr.n+2:Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais, aš mačiau kad ten kažkas užrašyta ant durų, bet atėjau pasitikslint  doh.gif

l.nr.n+3: KODĖL NEDIRBA KABINETAS?????????
ir t.t. ir pan...
Ir nora visi jie stovi vienam kabinete, ir lyg ir turėtų bent viena ausim girdėt prieš tai buvusius atsakymus, kiekvienas mano, kad jo klausimas yra unikalus, kokio iki jo niekas nesugalvojo.

Forume veikia paieška, yra tam tikros temų skelbimo taisyklės, viena iš jų byloja, kad temų pavadinimai rašomi tik lietuviškai (kad paieška veiktų tinkamai), į ką 50 proc. narių nusispjaut.

Jūsų kantrybė begalinė thumbup.gif Negalėčiau n.. kartų atsakyt į tą patį klausimą doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Turiu toki klausimeli - idejau i tema nuotrauka, kuri laika ja rode, o po kokio pusvalandzio ji prapuole, liko tik uzrasas "user posted image"... tai nesuprantu kaip cia dabar? g.gif
Atsakyti
Pasiskaityk šią temą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2007 10 20, 19:36)
Labas 4u.gif Turiu toki klausimeli - idejau i tema nuotrauka, kuri laika ja rode, o po kokio pusvalandzio ji prapuole, liko tik uzrasas "user posted image"... tai nesuprantu kaip cia dabar? g.gif

Per kokį internetinį albumą dėjai?
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 10 21, 09:20)
Per kokį internetinį albumą dėjai?

Per fotki.com
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2007 10 21, 10:23)
Per fotki.com

Žinok ir aš per fotki.com dėjau. Rezultatas tas pats. Prisiregistruok Photobucket (paspausk ant nuorodos, ten jau paspaudžiau prisijaungti, tu tik surašyk duomenis) 4u.gif Ten galima reguliuotis dydžius, ir tokių dalykų kad dingsta nuotraukos, nebūna. (reikia tiesiai į žinutę nukopijuoti adresą, kuris po nuotrauka 1 iš galo eilutėj bus.)Tiesa, galima nuotraukas įsidėt ir per fotki kad būtų visąlaik, bet tada jos išeina didesnės nei ekranas, tai jei tau tokios tinka...

spaudi Share photo (po nuotrauka)
tada nuorodą, kuri atsiranda apačioj: Hotlink this image
tada atsidaro kitas puslapis ir imi iš daugelio nuorodų tą, kur Photo for Forums, ją nusikopini ir dedi paprastai į žinutės teksta. Ne per IMG, o tiesiogiai.
Čia aš pacitavau Ambroziją. Plačiau gali pasiskaityt šioje temoje
Atsakyti
-=migle=-, būtent apie tą problemą ir įkėliau linką į kitą temą (žr mano ankstesnę žinutę). kur aiškiai parašyta, kurir kaip nustatyt, kad rodytų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 10 21, 22:22)
-=migle=-, būtent apie tą problemą ir įkėliau linką į kitą temą (žr mano ankstesnę žinutę). kur aiškiai parašyta, kurir kaip nustatyt, kad rodytų  wink.gif

Aišku. Matau. blush2.gif Aš tik dėl nuotraukų dydžio pasakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 10 21, 22:22)
-=migle=-, būtent apie tą problemą ir įkėliau linką į kitą temą (žr mano ankstesnę žinutę). kur aiškiai parašyta, kurir kaip nustatyt, kad rodytų  wink.gif

Aciukas 4u.gif Bet jei nuotraukos didesnes nei ekranas g.gif O kai ta "hotlink" spaudi, vis tiek niekas neatsidaro, matyt puslapis streikuoja. Bandysiu per kita puslapi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2007 10 22, 09:38)
Aciukas 4u.gif Bet jei nuotraukos didesnes nei ekranas g.gif O kai ta "hotlink" spaudi, vis tiek niekas neatsidaro, matyt puslapis streikuoja. Bandysiu per kita puslapi smile.gif

Pirma susimažink nuotraukėles, mat įkėlus didelę, lb išsikraipo SM forumas doh.gif Kaip sumažinti, pasiskaityk temose skyrelyje "Mamos kompiuteris" wink.gif
Atsakyti
http://hotimg10.fotk...ture2011-vi.jpg

kodel neikelia jei darau kaip sakot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukox: 22 spalio 2007 - 17:20