Įkraunama...
Įkraunama...

dėl nuotraukyčių

QUOTE(Simomama @ 2007 04 19, 14:17)
labai atsiprašau, noriu įkelti nuotrauką ir man browse nerodo ax.gif
žinučių virš šimto turiu ir temoje leidžiama, tai kur tas browse pabėgęs biggrin.gif

Tas browse yra tik tam tikruose skyreliuose wink.gif Pasiskaityk čia
Atsakyti
nu nesigauna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxx: 26 balandžio 2007 - 18:06
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 26, 19:01)
nu nesigauna

Kas nesigauna? g.gif
Atsakyti
noreciau pabambeti administracijai beee.gif

isivaizduokit zmogu atejusi pas administracija i kabineta ir klausianti, o jam yra neatsakoma niekas ir niekur nera nukreipiamas, absoliutus ignoravimas net kreipiantis i du administratorius.frusty.gif
mielos administratores jei jums taip nutiktu atejusi i kokia tai poliklinika tarkim, tai speju stipriai suabejotumet ar tie zmones gali buti administratoriais? g.gif
rasau cia nes man kilo klausimu butent irgi del nuotrauku, o negi yra sunku zmogui i az atrasyti bent nuoroda kur galeciau apie tai pasiskaitinet? doh.gif schmoll.gif suprantu kad yra tokiu vistu kaip as ne viena ir ne dvi, bet juk jus ir esat adminai kad i jus butu galima kreiptis ir gaut info. sugaisau 3dienas laukdama atsakymo, o nesulaukus pusdieni vargau kol atradau pati kaip kas ir ka, bet kam tada jus reikalingos(stipriai susilaikiau nesusikeikus) jei neimanoma pagalbos paprasyt?

rasau abstrakciai naudodama daugiskaita(adminai) nepulsiu badyt pirstais kuri kas ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackie: 01 birželio 2007 - 12:02
noriu paklausti, kodel anksciau leisdavo ideto foto is PC, o dabar raso, "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą."
ka tureciau daryti?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 06 02, 17:35)
noriu paklausti, kodel anksciau leisdavo ideto foto is PC, o dabar raso, "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą."
ka tureciau daryti?

Man net to nera uzraso, neideda ir tiek nuotraukytes su mano kaktusiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2007 06 02, 17:49)

tai per didelė foto gal? kelk per photobucketą..
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 06 01, 12:59)
  suprantu kad yra tokiu vistu kaip as ne viena ir ne dvi, bet juk jus ir esat adminai kad i jus butu galima kreiptis ir gaut info.  sugaisau 3dienas laukdama atsakymo, o nesulaukus pusdieni vargau kol atradau pati kaip kas ir ka, bet kam tada jus reikalingos(stipriai susilaikiau nesusikeikus) jei neimanoma pagalbos paprasyt?

Na bet suprask ir mus, kai tą patį klausimą, pvz kodėl nerodo žinutėse mano parašo, klausiama per 20-30 psl, nors pirmoj temos žinutėj viskas kuo aiškiausiai net su pics paaiškinta rolleyes.gif

Plius veikia forume paieška, negi sunku susirast? smile.gif

P.s. kartais vargdama daugiau surandi info, nei laukdama temoj atsakymo biggrin.gif

QUOTE(Rani @ 2007 06 02, 16:35)
ka tureciau daryti?

Pirmiausia pasiskaityk šią temą. Jei neprisega, vadinas, per didelis paveikslėlis. O kaip sumažint, pasiskaityk šią temą. Viską įmanoma susirast, tik reik įdėt tam pastangų wink.gif

QUOTE(Ugnė @ 2007 06 02, 17:49)

Vadinas, toj temoj/skyrelyje ir neįkelsi wink.gif Nėra tam galimybės. Patariu pasinaudot internetiniu fotoalbumu wink.gif
Atsakyti
Padekit, nesuprantu kas darosi doh.gif
Failo atsiuntimas nepavyko. because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error.
Tema VAIKAMS "BERNIUKŲ VASARA"
Atsakyti
QUOTE(DAUKVILE @ 2007 06 20, 08:32)
Padekit, nesuprantu kas  darosi doh.gif
Failo atsiuntimas nepavyko. because suitable permissions have not been enabled on the 'uploads' directory. Please contact the board administrator and inform them of this error.
Tema VAIKAMS "BERNIUKŲ VASARA"

Tas pats ir kačių temoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 20 birželio 2007 - 10:22
Pabandykite dabar, ar sustvarkė?
Atsakyti
QUOTE(blackie @ 2007 06 01, 12:59)
noreciau pabambeti administracijai beee.gif  

isivaizduokit zmogu atejusi pas administracija i kabineta ir klausianti, o jam yra neatsakoma niekas ir niekur nera nukreipiamas, absoliutus ignoravimas net kreipiantis i du administratorius.frusty.gif
  mielos administratores jei jums taip nutiktu atejusi i kokia tai poliklinika tarkim, tai speju stipriai suabejotumet ar tie zmones gali buti administratoriais? g.gif
  rasau cia nes man kilo klausimu butent irgi del nuotrauku, o negi yra sunku zmogui i az atrasyti bent nuoroda kur galeciau apie tai pasiskaitinet? doh.gif  schmoll.gif   suprantu kad yra tokiu vistu kaip as ne viena ir ne dvi, bet juk jus ir esat adminai kad i jus butu galima kreiptis ir gaut info.  sugaisau 3dienas laukdama atsakymo, o nesulaukus pusdieni vargau kol atradau pati kaip kas ir ka, bet kam tada jus reikalingos(stipriai susilaikiau nesusikeikus) jei neimanoma pagalbos paprasyt?

rasau abstrakciai naudodama  daugiskaita(adminai) nepulsiu badyt pirstais kuri kas ir kaip.

O dabar iš administracijos pusės mirksiukas.gif
Įsivaizduok sėdi kabinete dviese. Darbo diena nenormuota, ir eina ir eina interesantai, vienu metu kabinete talpinančiam 10 žmonių bando 20 apsisukt ir visi viens per kitą rėkia, kad aiškina kažką... Žodžiu triukšmas. Kai pagaliau lankytojai išsirikiuoja gražiai ir po vieną užduoda klausimus, pasirodo, kad visi jie atėjo klaust to paties: Kodėl nedirba kabinetas priešais?

taigi pokalbiai:
L.Nr.1: Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?
A: Todėl, kad ten vyksta remontas

L.nr.2 Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

N.Nr.3Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

L.Nr4.Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

L.Nr5: Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?
....

L.Nr.n+1:Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais?

L.Nr.n+2:Laba diena, o kodėl nedirba kabinetas priešais, aš mačiau kad ten kažkas užrašyta ant durų, bet atėjau pasitikslint doh.gif

l.nr.n+3: KODĖL NEDIRBA KABINETAS?????????
ir t.t. ir pan...
Ir nora visi jie stovi vienam kabinete, ir lyg ir turėtų bent viena ausim girdėt prieš tai buvusius atsakymus, kiekvienas mano, kad jo klausimas yra unikalus, kokio iki jo niekas nesugalvojo.

Forume veikia paieška, yra tam tikros temų skelbimo taisyklės, viena iš jų byloja, kad temų pavadinimai rašomi tik lietuviškai (kad paieška veiktų tinkamai), į ką 50 proc. narių nusispjaut.
Atsakyti