Sveiki, turiu toki klausima prisiregistravau public.fotki.com Dabar noriu sukurti albuma, spaudziu add photo ir man ismeta visa eile kazkokiu metodu, pvz., Fotki java uploader, fotki activeX uploader, one photo at a time ir t.t. Tai koki man pasirinkti?
Aciu, kazkaip nepagalvojau ieskot temos atskirai apie albumus
Sveiki. Jau kelinta karta bandau issiaislinti kaip reikia ikelti temoje foto, kad ji is karto matytusi o ne linka tarkim va tema skirta batams, noriu ikelti nuottraukele kad batai is kart matytusi bet neiseina gal galit padet
QUOTE(Linuxeee @ 2007 04 16, 18:09)
Sveiki. Jau kelinta karta bandau issiaislinti kaip reikia ikelti temoje foto, kad ji is karto matytusi o ne linka tarkim va tema skirta batams, noriu ikelti nuottraukele kad batai is kart matytusi bet neiseina gal galit padet
Tema apie tai ČIA
QUOTE(Giedruttte @ 2007 04 19, 12:48)
Jau nebesuprantu kas aš per blondinė, bet.... HELP, PLEASE!!!
Nebeturiu jokių jėgų ieškoti kaip pažiūrėti nuotraukas.... ??
Ačiū iš anksto....
Nebeturiu jokių jėgų ieškoti kaip pažiūrėti nuotraukas.... ??
Ačiū iš anksto....
kokių tu nuotraukų ieškai??
Jeigu fotokonkurso, tai žiūrėk, dešinėje pusėje pačiam viršuje kampe yra užrašas "Fotokonkursai" spausk, ir rinkis kurį nori pažiūrėti
QUOTE(Limcamca @ 2007 04 19, 14:12)
kokių tu nuotraukų ieškai??
Jeigu fotokonkurso, tai žiūrėk, dešinėje pusėje pačiam viršuje kampe yra užrašas "Fotokonkursai" spausk, ir rinkis kurį nori pažiūrėti
ieškau papraščiausiai "kolegių" - kitų nėštukių nuotraukyčių forume...
QUOTE(Giedruttte @ 2007 04 19, 13:19)
ieškau papraščiausiai "kolegių" - kitų nėštukių nuotraukyčių forume...
tai tada pas "koleges" pasiklausk.
Paprastai nėštukės turi susikūrusios savo albumus, tai kažkuri iš tavo kolegių pasakys tau kur.
QUOTE(Simomama @ 2007 04 19, 14:17)
labai atsiprašau, noriu įkelti nuotrauką ir man browse nerodo
žinučių virš šimto turiu ir temoje leidžiama, tai kur tas browse pabėgęs
žinučių virš šimto turiu ir temoje leidžiama, tai kur tas browse pabėgęs
bandyk pagal aprašymus, kurie yra šitoje temoje