Ta pati klaida, apie kurią jau rašiau ir kitoms narėms:
jūsų nuorodoje nurodomas adresas yra puslapio, o ne nuotraukos adresas:
http://public.fotki....ves350d285.html
Jeigu norite įkelti nuotrauką per "img", jos adresas turi baigtis .jpg
mildux79, jeigu suradai tokią pačią situaciją, kad tau nešeina įkelti nuotraukų, tai nejaugi dviem-trim postais žemiau nesuradai atsakymo???
Į šį klausimą jau buvo atsakyta (ir ne vieną kartą)
jūsų nuorodoje nurodomas adresas yra puslapio, o ne nuotraukos adresas:
http://public.fotki....ves350d285.html
Jeigu norite įkelti nuotrauką per "img", jos adresas turi baigtis .jpg
mildux79, jeigu suradai tokią pačią situaciją, kad tau nešeina įkelti nuotraukų, tai nejaugi dviem-trim postais žemiau nesuradai atsakymo???
Į šį klausimą jau buvo atsakyta (ir ne vieną kartą)
Susikuriau nuotraukyciu albuma fotki.com,kaip ji reikia isikelti i supermama ?
QUOTE(carvel @ 2007 02 17, 01:07)
Susikuriau nuotraukyciu albuma fotki.com,kaip ji reikia isikelti i supermama ?
Kai susikeli fotki.com nuotraukėles, išsididini norimą ir nukopijuoji jos adresą. Tada forume per kodą img įkeli Tik nepamiršk tą nuotrauką paviešinti, kitaip jos nerodys mūsų forume
bandau įkelti
Gavosi
O gavosi vien dėlto, kad įsiinstaliavau Fire fox naršylę
QUOTE(jurguliukas @ 2007 02 18, 12:52)
Nebūtinai tik su ja, galimair su kitomis
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 18, 14:04)
Gali būti, kad ir kitokių yra Man pasiūlė šią, neieškodama kitokių susiinstaliavau. Svarbiausia nuotraukytės kelesi , nes niekaip nesigavo įsikelt per tą užrašą Eror įkelkit nuorodą ar kažkaip panašiai
QUOTE(jurguliukas @ 2007 02 18, 14:18)
Gali būti, kad ir kitokių yra Man pasiūlė šią, neieškodama kitokių susiinstaliavau. Svarbiausia nuotraukytės kelesi , nes niekaip nesigavo įsikelt per tą užrašą Eror įkelkit nuorodą ar kažkaip panašiai
todėl turbūt kad jei turėjai naują IE naršyklę, buvo uždrausti iššokantys tie langai ar kaip juos p[avadinti, kur gali rašyti adresą į img ar htpp,man ir taip buvo, kažkur sudėjau varneles prie cookies, enable pop up ir dar kažką, nebepamenu bet dabar naudojuos tik firefox, npalyginamai geriau.
QUOTE(grange @ 2007 02 19, 11:30)
todėl turbūt kad jei turėjai naują IE naršyklę, buvo uždrausti iššokantys tie langai ar kaip juos p[avadinti, kur gali rašyti adresą į img ar htpp,man ir taip buvo, kažkur sudėjau varneles prie cookies, enable pop up ir dar kažką, nebepamenu bet dabar naudojuos tik firefox, npalyginamai geriau.
net nepagalvojau susieti su IE atnaujinimu, kaip tik prieš tą bėdą atsinaujinau.
ar galima įkeltas nuotraukas per Imageshac,veliau jas ištrinti iš temos?
As anksčiau įkeliau,o dabar noreciau išimti,bet nežinau kaip
QUOTE(Pasaulyte @ 2007 02 20, 10:52)
ar galima įkeltas nuotraukas per Imageshac,veliau jas ištrinti iš temos?
Nueik, kur įkėlei ir ištrink, SM forume neberodys
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 20, 16:06)
rtai kad bandziau,neiseina