QUOTE(Veronika @ 2007 01 24, 14:53)
Norėjau įdėti į kelionių skyrelį savo nuotrauką iš savo kompiuterio, bet nepavyko, nes:
Jūs išnaudojote 16k vietos šiai žinutei.
Jums liko 4.67mb vietos šiai žinutei.
Tai o kurioj vietoj nepavyko?
QUOTE(Veronika @ 2007 01 24, 14:53)
Norėjau įdėti į kelionių skyrelį savo nuotrauką iš savo kompiuterio, bet nepavyko, nes:
Gali būti, kad per didelę kėlei Max paveikslėlio dydis gali būti 30 KB
Papildyta:
QUOTE(žana @ 2007 01 26, 16:37)
ir vistiek nesimato ,kodel tik užrašiukas???
o kodel man... kai paspaudziu migtuka IMG raso ERROR privalote ivesti nuoroda ! kur ja ivesti reikia????// bliamba nieks negali atsakyti,
QUOTE(migles @ 2007 01 30, 09:56)
o kodel man... kai paspaudziu migtuka IMG raso ERROR privalote ivesti nuoroda ! kur ja ivesti reikia????// bliamba nieks negali atsakyti,
Va čia gal aiškiau bus
Sveiki, norejau paklausti, kaip ideti nuotrauka, bet tik viena, nes padaryti, kad atsiverstu mano fotoalbumas moku, kai bandau ideti IMG, ismeta lentele su uzrasu, kad reikia nuorodos ir nieko neleidzia daryti, blokus visus atjungiau Internet Explorer. Ka daryti, kaip ideti viena foto?
Papildyta:
Papildyta:
Pagaliau!!!
P.S. Dar norejau paklausti, o kaip po to foto istrinti?
Papildyta:
Dar karta atsiprasau, bet neaisku, kaip foto truputi padidinti?
Papildyta:
Papildyta:
Pagaliau!!!
Papildyta:
QUOTE(INAZUIKELIS @ 2007 02 02, 11:25)
1, Ištrini iš Photobucket ir jos neberodo forume
2, Spaudi ant šios eilutės po įkelta nuotrauka ir adresas su visu img kodu automatiškai nusikopijuos, tada bus normalaus dydžio
gal galesit ir man padeti. kai bandu ikelti nuotrauka raso ''Dinaminiai puslapiai(IMG)zymese neleidziami" ka tai reskia? ka darau ne taip?
Forume veikia paieška. Įvedus į paieškos laukelį šiame skyrelyje išmeta rezultatus: šiose temose buvo paminėtas žodis "dinaminiai"
Pabandykite surasti atsakymą minėtose temose.
Sėkmės
Pabandykite surasti atsakymą minėtose temose.
Sėkmės
QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 12, 10:17)
Kai paspaudi http://, iššoka lentelė, kurioje reikia įrašyt nuorodos adresą internete. Spaudi OK, tada parašai žodžius ir vėl OK.
Gali būti, kad pas tave naršyklė blokuoja iššokančius langus Reikėtų tai sutvarkyti nustatymuose
Gali būti, kad pas tave naršyklė blokuoja iššokančius langus Reikėtų tai sutvarkyti nustatymuose
Labai atsiprašau, nesuprantu kas čia parašyta kokį adresą reik rašyti, kokius žodžius rašyti. Ir kurioj vietoj yra naršyklė