nu kad nustatymuose, kur prisegtų failų valdymas rašo tik 7 procentai, o kaip sužinot kiek forume išnaudota?
Kaip tik šioje temoje ir atsakyta į šį klausimą.
O taip pat ir šioje temoje: http://www.supermama...?...=22679&st=0
Belieka tik paskaityt
O taip pat ir šioje temoje: http://www.supermama...?...=22679&st=0
Belieka tik paskaityt
Sveikos mamytes! Ir vakar ir siandien skaiciau, skaiciau jusu patarimus kaip sumazinti ir isidet nuotraukyte ir pagaliau man pavyko1 Dabar nezinau tik kaip idet i konkursa? Atrodo viska uzpildau, nuotraukyte idedu, bet nerandu tarp konkurso dalyviu Ir dar niekaip nesugebu pasidaryt liniuotes Tiksliau nesuprantu kaip tn jas nusikopint reik? Gal kas zinot kur man ieskot atsakymo i sita klausima kvailoka, bet man nesuprantama/
O gal galite pasakyti,kodel vakar idejus nuotrauka ja rode,o siandien jos nerodo.
QUOTE(ina' @ 2007 01 21, 11:27)
O gal galite pasakyti,kodel vakar idejus nuotrauka ja rode,o siandien jos nerodo.
Jau radau kodel Einu - bandysiu daryti viesa albuma
QUOTE(Daluzele @ 2007 01 20, 22:40)
Sveikos mamytes! Ir vakar ir siandien skaiciau, skaiciau jusu patarimus kaip sumazinti ir isidet nuotraukyte ir pagaliau man pavyko1 Dabar nezinau tik kaip idet i konkursa? Atrodo viska uzpildau, nuotraukyte idedu, bet nerandu tarp konkurso dalyviu Ir dar niekaip nesugebu pasidaryt liniuotes Tiksliau nesuprantu kaip tn jas nusikopint reik? Gal kas zinot kur man ieskot atsakymo i sita klausima kvailoka, bet man nesuprantama/
1, Konkurso anketą pirma patvirtina moderatoriai, o tik paskui ji pasirodo viešai
2, Skaitliukas ir liniuotės
[quote=*DAIVA*,2005 01 26, 23:23]
[quote=Iraida,2005 01 25, 17:20]
Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ? busiu dekinga
1 nukopink
2 spausk desini klavisa EDIT PAINT
3 IMAGE STECH&SKEW parasyk 25%
4 FILE ir SAVE
[/quote]
Na nelabai supratau kaip sumažinti nuotrauką iki 12 KB, kad būtų galima įkelti į avatarą. Gal kas galite aiškiau paaiškinti.
[quote=Iraida,2005 01 25, 17:20]
Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ? busiu dekinga
1 nukopink
2 spausk desini klavisa EDIT PAINT
3 IMAGE STECH&SKEW parasyk 25%
4 FILE ir SAVE
[/quote]
Na nelabai supratau kaip sumažinti nuotrauką iki 12 KB, kad būtų galima įkelti į avatarą. Gal kas galite aiškiau paaiškinti.
Prašau padekite Prieš kurį laiką išmokau įkelti nuotraukytes per IMG mygtuką. Džiaugiausi tuo ir sėkmingai jas įkėlinėjau. Bet prieš kelias dienas atsitiko toks dalykas Kai paspaudžiu IMG mygtuką, man išmeta mažą lentelę su užrašu "Error! Privalote įvesti nuorodą". Ir apačioje lentelės tik mygtukas OK. Paspaudžiu tą OK, vėl bandau IMG mygtuką ir vėl tas pats. Kodėl taip atsitiko? Prieš kelias dienas mums perinstaliavo Windows, ar tai gali būti kaip nors susiję?
QUOTE(SilvijaG @ 2007 01 23, 21:31)
Prašau padekite Prieš kurį laiką išmokau įkelti nuotraukytes per IMG mygtuką. Džiaugiausi tuo ir sėkmingai jas įkėlinėjau. Bet prieš kelias dienas atsitiko toks dalykas Kai paspaudžiu IMG mygtuką, man išmeta mažą lentelę su užrašu "Error! Privalote įvesti nuorodą". Ir apačioje lentelės tik mygtukas OK. Paspaudžiu tą OK, vėl bandau IMG mygtuką ir vėl tas pats. Kodėl taip atsitiko? Prieš kelias dienas mums perinstaliavo Windows, ar tai gali būti kaip nors susiję?
Į šį klausimą jau buvo atsakyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2007 01 15, 22:38)
Vadinas, naršyklė blokuoja iššokamus langus Jei naudoji Internet Explorer naują versiją, tai eik į Tools> poput blocker > turn off popup blocker
Jeigu ir tai nepadės, galima įkelti taip:
QUOTE(Auges @ 2007 01 12, 17:06)
Jeigu vis tiek neleis pabandyk rašyti taip: iš klaviatūros surenki
o tarp vidurinių skliaustų įkopijuok nuotraukos nuorodą.
CODE
[img] [/img]
o tarp vidurinių skliaustų įkopijuok nuotraukos nuorodą.