turbūt taip ir nebesulauksiu atsakymo... kokia neteisybė... kad kitiem galima daugiau didesniu pav. talpint, o man
norechiau suzhinoti,kaip cituojant ideti kito forumo nario nuotraukele???nu niekaip neisheina
paaiškinkit kas nors nuo..iki kaip įdėti nuotrauką,
Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ? busiu dekinga
[quote=Iraida,2005 01 25, 17:20]
Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ? busiu dekinga
1 nukopink
2 spausk desini klavisa EDIT PAINT
3 IMAGE STECH&SKEW parasyk 25%
4 FILE ir SAVE
bent jau mane taip moke as ir dar cia naujioke
1 nukopink
4 FILE ir SAVE
Ačiū bandysiu.
QUOTE(gutukas @ 2005 01 24, 10:31)
paaiškinkit kas nors nuo..iki kaip įdėti nuotrauką,
AS IR LABAI ZIOPLA PAAISKINKIT IR MAN
[quote=t_lapas,2005 01 26, 22:24]
1 nukopink
4 FILE ir SAVE
[/quote]
Labai aciu. Patarimas padejo
1 nukopink
4 FILE ir SAVE
[/quote]
Labai aciu. Patarimas padejo
Gal galit kas pasakyti kodel nebegaliu deti nuotraukyciu i "mamu susitikimus" ? viskas buvo gerai, vis dejau nuotraukas, o paskui atsirado toks uzrasas "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." ir viskas... Atidariau nauja tema, bet vis tiek neleidzia... vis ta pati uzrasa meta...
QUOTE(viksrelis @ 2005 01 05, 22:56)
Todel kad si galimybe pritaikyta tik keliose temose - "stai mes kokie", "skelbimu lenta", berods dar "gyvunu" skyrelyje
norint skelbimuose ideti nuotrauka, reikia 100 sms surinkti?
QUOTE(VilmaM @ 2005 02 12, 11:05)
Gal galit kas pasakyti kodel nebegaliu deti nuotraukyciu i "mamu susitikimus" ? viskas buvo gerai, vis dejau nuotraukas, o paskui atsirado toks uzrasas "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." ir viskas... Atidariau nauja tema, bet vis tiek neleidzia... vis ta pati uzrasa meta...
Vienam nariui priklausomai nuo zinuciu skaiciaus skiriama iki 10MB vietos. Gali det nuotraukytes kol neprieisi tu 10MB.
Veliau kad galetum idet naujas nuotraukas, reikia pratrinti senas. Ta gali padaryti taip: eini i "mano valdymo skydas" paspaudi ant nuorodos i pridetus (prikabintus) failus ir ten gali trint senesnius, bei didesnius. Kai pratrinsi senesnius, galesi det naujus.
Merginos, kurios nezinot kaip reikia deti nuotraukas: paziurekit prie skyrelio stai mes kokie yra visi aprasymai (pirmo puslapio virsuje)
Netikslinga kartoti visa informacija keliose temose.