Įkraunama...
Įkraunama...

dėl nuotraukyčių

turbūt taip ir nebesulauksiu atsakymo... user posted image kokia neteisybė... kad kitiem galima daugiau didesniu pav. talpint, o man schmoll.gif
Atsakyti
norechiau suzhinoti,kaip cituojant ideti kito forumo nario nuotraukele???nu niekaip neisheina fool.gif
Atsakyti
paaiškinkit kas nors nuo..iki kaip įdėti nuotrauką, blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ? smile.gif busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
[quote=Iraida,2005 01 25, 17:20]
Gal kas nors gali pasakyti kaip reikia sumazinti nuotraukyte ( jos dydi KB ) ? smile.gif busiu dekinga smile.gif

1 nukopink
2 spausk desini klavisa EDIT PAINT
3 IMAGE STECH&SKEW parasyk 25%
4 FILE ir SAVE

bent jau mane taip moke as ir dar cia naujioke blush2.gif thumbup.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū bandysiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutukas @ 2005 01 24, 10:31)
paaiškinkit kas nors nuo..iki kaip įdėti nuotrauką,  blush-anim-cl.gif

AS IR LABAI ZIOPLA cry.gif doh.gif PAAISKINKIT IR MAN
Atsakyti
As irgi noreciau to paaiskinimo. Ir dar. Ar norint ideti nuotrauka i "Supermama", pvz. prie paraso ar i skyreli "Stai mes kokie", butinai nuotraukos is pradziu turi buti patalpintos internete, pvz. Bangoje?
Atsakyti
[quote=t_lapas,2005 01 26, 22:24]
[quote=Iraida,2005 01 25, 17:20]
1 nukopink
2 spausk desini klavisa EDIT PAINT
3 IMAGE STECH&SKEW parasyk 25%
4 FILE ir SAVE

bent jau mane taip moke as ir dar cia naujioke blush2.gif thumbup.gif doh.gif biggrin.gif
[/quote]

Labai aciu. 4u.gif Patarimas padejo thumbup.gif
Atsakyti
Gal galit kas pasakyti kodel nebegaliu deti nuotraukyciu i "mamu susitikimus" ? viskas buvo gerai, vis dejau nuotraukas, o paskui atsirado toks uzrasas "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." ir viskas... Atidariau nauja tema, bet vis tiek neleidzia... cry.gif vis ta pati uzrasa meta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmaM: 12 vasario 2005 - 11:04
QUOTE(viksrelis @ 2005 01 05, 22:56)

Todel kad si galimybe pritaikyta tik keliose temose - "stai mes kokie", "skelbimu lenta", berods dar "gyvunu" skyrelyje rolleyes.gif

norint skelbimuose ideti nuotrauka, reikia 100 sms surinkti?
Atsakyti
QUOTE(VilmaM @ 2005 02 12, 11:05)
Gal galit kas pasakyti kodel nebegaliu deti nuotraukyciu i "mamu susitikimus" ? viskas buvo gerai, vis dejau nuotraukas, o paskui atsirado toks uzrasas "Bendras failų dydis viršija nustatytą vietos limitą." ir viskas... Atidariau nauja tema, bet vis tiek neleidzia...  cry.gif vis ta pati uzrasa meta...

Vienam nariui priklausomai nuo zinuciu skaiciaus skiriama iki 10MB vietos. Gali det nuotraukytes kol neprieisi tu 10MB.
Veliau kad galetum idet naujas nuotraukas, reikia pratrinti senas. Ta gali padaryti taip: eini i "mano valdymo skydas" paspaudi ant nuorodos i pridetus (prikabintus) failus ir ten gali trint senesnius, bei didesnius. Kai pratrinsi senesnius, galesi det naujus.

Merginos, kurios nezinot kaip reikia deti nuotraukas: paziurekit prie skyrelio stai mes kokie yra visi aprasymai (pirmo puslapio virsuje)
Netikslinga kartoti visa informacija keliose temose.
Atsakyti