Įkraunama...
Įkraunama...

dėl nuotraukyčių

Norėjau paklausti: aš įdėjau nuotrauką į savo blogą www.blogas.lt ir po to nukopijavus jos adresą įdedu į super mamų klubo temą, ar taip galima?Kitas dalyvis parašė, kad mano nuotraukos nemato, o aš ją matau, tai kame reikalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minervama: 27 gegužės 2006 - 12:36
Norėjau sužinoti, ar įkeliamų nuotraukų dydis (jei keli kaip paveikslėlį) priklauso nuo žinučių skaičiaus. Į RANKDARBIUS buvau įkėlus penkias nuotraukas su savo darbeliais per www.photobucket.com ir nuotraukos buvo normalaus dydžio, o kai pabandžiau vakar įkelti daugiau nuotraukų (nors jų dydis buvo panašiai toks kaip keltų anksčiau), jos buvo mažutės, kaip keliant iš Galerijos. Vakar mano žinučių skaičius dar nesiekė 100.
Atsakyti
Jei talpini internetiniuose albumuose, dydis nuo žinučių skaičiaus nepriklauso.
Atsakyti
Norėjau paklausti ten kur būna temos su galimybe kelti nuotraukas iš kompo, nu su mygtuku "browse" kodėl man neleidžia? Nejaugi toks blogas esu... verysad.gif ar kaip čia?
Atsakyti
QUOTE(darius7 @ 2006 05 30, 09:06)
Norėjau paklausti ten kur būna temos su galimybe kelti nuotraukas iš kompo, nu su mygtuku "browse" kodėl man neleidžia? Nejaugi toks blogas esu...  verysad.gif  ar kaip čia?

Reik tam surinkti 100+ žinučių. Kaip matau jau turi tiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 05 30, 15:21)
Reik tam surinkti 100+ žinučių. Kaip matau jau turi tiek  tongue.gif

Taip, turiu... o nuotrauka vistiek neįsikelia... schmoll.gif
Atsakyti
Kurioj temoj neišeina įkelt g.gif O ten matosi tau apačioje "browse"?
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2005 01 12, 19:48)
o kodel vienom eina ideti didesnes nuotraukas, o kitom tik 30 kb??? kiek zinuciu reikia surinkti? va, pvz - prasau pasiziureti ČIA man leidzia ideti tik viena nuotrauka, ir tai tik iki 30 kb, o Westa idejo tas pacias nuotraukas -tik galejo det stambesnes (daugiau kb) ir daugiau foto i viena zinute ??? kodel taip yra? nuo ko tai priklauso? g.gif
Man irgi nesigauna
Atsakyti
Kaip sumažint nuotraukytę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lukata_ @ 2006 06 02, 15:03)
Kaip sumažint nuotraukytę? 4u.gif


Apie nuotraukas

monikar, taip gaunasi todėl, kad Westa tas nuotraukas kėlė į ineternetą, o jau iš ten jos nuorodas į mūsų forumą wink.gif Pasiskaityk šią temą internetinis fotoalbumas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

gal galit patart,kaip reikia ideti didesne foto,man gaunasi va tokia tiktais verysad.gif
aciu uz atsakyma is anksto
Atsakyti
Vakar ikeliau kelias foto is savo internetinio foto albumo ir viskas kaip ir buvo gerai - nuotraukos matesi. Siandien nuotrauku jau nematyti, raso, kad "user posted images" blink.gif Kas cia atsitiko? Paziurejau, ta pati rodo ir tenai, kur anksciau buvau ikelusi nuotraukas. Savo internetiniame albume nieko nekeiciau, nieko neistryniau blink.gif Man, atrodo, tenai viskas gerai. Gal gali kas paaiskinti, kodel cia taip?
Atsakyti