jo, visi nervu uzdegimai gydomi panasiai.
As jau spejau nusivilti visais pasaulio terapeutais ir neurologais ir nusprendziau dar viena karta bandyti, nuejau pas dar viena neurolga. Aciu Dievui man pasiseke. Patekau pas toki senuciuka, kuris jau 38 metus neurologu dirba. Is pradziu issigandau, kad niek ogero nebus. Bet pasirode, kad jis super. Isklauses mane, liepe pasidaryti kaklo nuotrauka ir pasake, kad man joks ne trisakio nervo uzdegimas, o okcitaline neuralgija, t.t. kakle uzspaudziami nervai/nervas. O skauda nezmoniskai ausi, danti, nosi, aplink aki, kakta, smilkinius, galva svaigsta, skausmas nuo kiekvieno vejo guselio. tai tas neurologas man biski "patampe" galva (pasukiojo, o paskui patrauke) ir man iskart isnyko dancio skaumas, praktiskai isnyko galvos skausmo priepuoliai!!!!!!
taigi, nuo praejusio penktadienio pasijauciau zmogumi (sita nesamone gydausi jau trecia karta: 1 kartas liepos-rugpjucio men, 2 spalio-lapkricio ir 3 vasario pab-iki dabar)
Dabar dar paskauda, bet jau ne taip, nera ka lyginti. Rytoj einu nuotraukos darytis, po to skirs fizioterapija. pasak to daktarelio, man tiesiog osteochondroze, kuri ir spaudzia tan kazkaip
taigi, isgeriau saujas nuskausminamuju, zombiu-tableciu ir man tik blogejo. o uzteko pakliuti pas normalu gydytoja, ir viskas eme sprestis..
Beje, trisakio nervo uzdegimas neretai irgi buna sukeltas pakitimu kaklo srityje. Tiesiog reikia pasidaryti kaklo nuotrauka...