Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas

Cia kazka raso apie serijos numerius, bet as ne bum bum. Rasoma, kad jis turi buti is 24 skaitmenu, bet as be nuliu daugiau jokiu 24 skqaitmenu namatau

You can find the 24-digit serial number (e.g. 0000 0000 0000 0000 0000 0000) on the registration card or on the inside cover of your CD holder. Use this number to install Photoshop.

If you are upgrading from an earlier version of Adobe Photoshop, you will need to use the new 24-digit serial number which you can find on the inside cover of your CD holder that comes with the Photoshop 7.0 upgrade package. Note: the serial number you used to install previous versions of Photoshop will not work to install Photoshop 7.0.

If you are upgrading from a version of Photoshop prior to Photoshop 4.0, you will need to contact customer service at 800-492-3623.

If you are upgrading from Adobe Photoshop LE or Photoshop Elements, please use the serial number located on the registration card or on the inside cover of the CD holder included in your Photoshop 7.0 upgrade package. If your new 24-digit serial number does not work please contact Adobe Systems at 800-492-3623.

Atsakyti
"You can find the 24-digit serial number (e.g. 0000 0000 0000 0000 0000 0000) on the registration card or on the inside cover of your CD holder. Use this number to install Photoshop." - vertimas butu mazdaug tox: 24 skaitmenu registracijos (kitaip instaliacijos arba serial) koda galite rasti uzrasyta ant lipduko vidineje kompakto dezutes puseje. Cia, zinoma, jei pas tau originalus legalus photozopas smile.gif
Paprastai buna baltas arba tox blizgantis lipalas ant kurio uzrasyta:
Serial number: 8745 8965 9456 1234 1234 1235 (skaiciukus as cia belekokius surasiau)
Arba kazkas panasaus. Vat ta koda, kuri randi ant dezutes ir nurasai i grafas "serial number" kai praso instaliacijos metu.
Atsakyti
....As kaip instaliavau photoshopa is disko,tai pas mane is kart atsidare langas lietuviskai ir ten nu nezinau,gal 30programeliu,darbui su photoshopu,{Photoshop 7 & Plugins}...,tai cia kelias tokias instaliavau,bet jokiu remeliu nerandu,ten visokie seseliai,ir visokie pribambasai,bandziau daryti,tai gavosi visokiu dalyku,tai gal zinot kas kur ten ieskoti tu remeliu ..........Dar del tu "serial number", bent pas mane tai salia kiekvienos programeles parasyti, rolleyes.gif.....eisiu ryt pirkt knygos,nes grybaunau......Ir dar klausimelis,kodel pamaketavus nuotrauka-photoshope,padideja jos apimtis,pas mane viena nuotrauka pasidare 10Mb.....???????? g.gif
Atsakyti
Smurka, panasu, kad to disko neiseis susiinstaliuot sad.gif Praso originalo numerio, o tu originalu neimanoma i daug kompu ikelt. Nebent gausi pati pirmaji photoshopo disko virseli.

Man drauge is Lietuvos prisiunte visokiu reikalingu perrasytu programu Kaledoms clap.gif Na, neilgai sokinejau is dziaugsmo... Pasirodo, mano kompiuteris net nepriima neoriginalo blink.gif Nori originalios programos ir viskas mad.gif Ir pirmas ir vienintelis nori but mad.gif O Lietuvoj ta pacia instaliavo is ranku i rankas, ir buvo thumbup.gif Taip kad gal ir tavo kompiuteris koks pasikeles, praso tik kas geriausia? g.gif
Atsakyti
Pvyko vis delto man durai ta programa instaliuotis. KOlega serijos numeri i atskira faila buvo idejes.

Tik visa beda ta, kad atsidarius ta pfotoshopa, ziuriu as i ji, kaip vistytis i naujus vartus sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 03 30, 07:30)
Pvyko vis delto man durai ta programa instaliuotis. KOlega serijos numeri i atskira faila buvo idejes.

Tik visa beda ta, kad atsidarius ta pfotoshopa, ziuriu as i ji, kaip vistytis i naujus vartus sad.gif

Siulau nusipirkt knygute kokia smile.gif Varciau neseniai knygyne Adobe Photoshop 7.0 vadinas (ar kazkas panasaus). Virselis lyg ir su balta apdaila unsure.gif Kainuoja nebrangiai ir yra pakankamai suprantama, visos galimybes aprasytos, duotos uzduotys, prakriniai darbeliai smile.gif
Arba gali pdf`iniu elektroniniu knygu paieskot inete, bet jos bus anglu arba rusu kalba smile.gif
Atsakyti
Radau aprasyma sioki toki lietuviskai internete
http://www.jin2d.nar...shop.htm#Ivadas
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2003 04 17, 22:09)

O pacia programa galite parsisiusti is cia (uzima apie 160 MB):
http://download.adob...bePS7Tryout.exe

Parsisiunciau as ta programa, bet man neleidzia atidaryti. Meta tokia lentute:
The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another of the file, verify its integrity, and try again.
Gal kas galit paaiskint ka tai reiskia, nes as pati ne bum bum angliskai
Atsakyti
QUOTE (superDEDE @ 2004 03 30, 08:12)
Siulau nusipirkt knygute kokia  smile.gif Varciau neseniai knygyne Adobe Photoshop 7.0 vadinas (ar kazkas panasaus). Virselis lyg ir su balta apdaila  unsure.gif  Kainuoja nebrangiai ir yra pakankamai suprantama, visos galimybes aprasytos, duotos uzduotys, prakriniai darbeliai  smile.gif
Arba gali pdf`iniu elektroniniu knygu paieskot inete, bet jos bus anglu arba rusu kalba smile.gif

Tu sia knygele turejai omeny?
--Resize_Images_Alt_Text--
Ji daugiau kaip pradziamokslis, tik "Adobe PhotoShop" pagrindai (kaina iki 4 Lt).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Geresne yra si (kaina apie 17 Lt):
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Ta antraja turejau galvoj smile.gif
kur autoriai D. Ambraziene ir J. Smolinskas
Ten tik su spalvom nepataikiau smile.gif Kaip tik siandien ja atradau pas save namie blink.gif Nezinojau, kad turiu, net neisivaizduoju is kur atsirado blink.gif unsure.gif Stebuklu buna biggrin.gif
Atsakyti
superDEDE, o gal matei pirkti Paint Shop'ui literaturos? Rusu kalba maciau tikrai gera knyga, su CD. Bet man geriau Lt kalba butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 03 30, 21:23)
superDEDE, o gal matei pirkti Paint Shop'ui literaturos? Rusu kalba maciau tikrai gera knyga, su CD. Bet man geriau Lt kalba butu rolleyes.gif

Paint shope as nei bum bum unsure.gif g.gif Ir siaip knyguciu nelabai skaitau, samauchka as daugiau smile.gif
Atsakyti