Mona187 zinau sita ir visi sako,kad kompiuteryje yra,ieskojau,bet neradau
Makalius aciu,va katik atsisiunciau,pabandysiu siaip nera skirtumo,mokama ar ne..
na bandziau instaliuoti ta Photo Story 3 for Windows,bet nelabai sekesi
praso 10 Windows Media Player,taciau pas mane 9... bandziau updatint,kad naujesni duotu,bet neleido,raso,kad klaida kazkokia
praso 10 Windows Media Player,taciau pas mane 9... bandziau updatint,kad naujesni duotu,bet neleido,raso,kad klaida kazkokia
Gal galite padeti, kaip sumazinti fotke iki :plotis 200 pixeliu, aukstis 200-270 pixeliu.Mazinu su ACDSee 7.0.Jei nustatau ploti 200, tai aukstis is karto automatiskai nustato 150 .Jei nustatau auksti 200, tai plotis nusistato automatiskai 267.Nu niekaip netelpu i tuos remus kur reikia.Gal kas zinot, ka daryti?
Programa parenka tokį nuotraukos dydį, kad ją mažinant, išeitų normalus vaizdas, o ne sutrauktas, ar platus ištemptas. Siūlau taip pat pabandyti Microsoft Office Picture Manager. Paprastutė programa.
Sveikos ir sveiki!
Čia daug ka klausia, kaip užrašyt tekstą ant foto. Aš naudoju nemokamą IrfanView:
→Atsidarau foto
→paspaudusi kairį klavišą ir jį laikydama apsibrėžiu norimo dydžio laukelį
→Edit
→Insert text into selection
→išmes lentelę, kur galima pasirinkti šriftą, įrašyti tekstą ir OK
O dabar jūs man patarkit
Esu savo klasės.lt admin Anksčiau (senesnėje klase.lt versijoje) mano įkelta klasės foto atrodė visai normaliai. O po "reformų" (kas jungiasi-žino) labai neryški. Bandžiau kelt iš naujo, keist dydžius tas pats
Rašiau jiems patiems- atsako: "...nuotraukų dydis, formatas..." Bėda ta, kad foto senoviška, didoka ir dar vertikali. Tas vertikalumas, ko gero, ir gadina visą reikalą Su Pikasa bandžiau apkarpyt apkirpta ji tik išsiplečia iki buvusio formato.
Kitos nuotraukos, deja, neturiu...
Gal kas susidūrėt su panašia problema? Galėčiau ar foto įkelt (bet nemoku ) ar nurodyt, kaip klase.lt ją surast, jei tik kas apsiimtų padėt
Čia daug ka klausia, kaip užrašyt tekstą ant foto. Aš naudoju nemokamą IrfanView:
→Atsidarau foto
→paspaudusi kairį klavišą ir jį laikydama apsibrėžiu norimo dydžio laukelį
→Edit
→Insert text into selection
→išmes lentelę, kur galima pasirinkti šriftą, įrašyti tekstą ir OK
O dabar jūs man patarkit
Esu savo klasės.lt admin Anksčiau (senesnėje klase.lt versijoje) mano įkelta klasės foto atrodė visai normaliai. O po "reformų" (kas jungiasi-žino) labai neryški. Bandžiau kelt iš naujo, keist dydžius tas pats
Rašiau jiems patiems- atsako: "...nuotraukų dydis, formatas..." Bėda ta, kad foto senoviška, didoka ir dar vertikali. Tas vertikalumas, ko gero, ir gadina visą reikalą Su Pikasa bandžiau apkarpyt apkirpta ji tik išsiplečia iki buvusio formato.
Kitos nuotraukos, deja, neturiu...
Gal kas susidūrėt su panašia problema? Galėčiau ar foto įkelt (bet nemoku ) ar nurodyt, kaip klase.lt ją surast, jei tik kas apsiimtų padėt
QUOTE(Freedom @ 2007 08 18, 14:22)
Mona187 zinau sita ir visi sako,kad kompiuteryje yra,ieskojau,bet neradau
Makalius aciu,va katik atsisiunciau,pabandysiu siaip nera skirtumo,mokama ar ne..
Tiksliai vadinasi Windows Movie Maker. Tikrai turi būti, jei Windows XP Paieška: Start - Programs - (išskleisti visas programas) ir Windows Movie Maker
Gal galit pasakyt kokiu programeliu reikia, kad galima butu persimest fotkes is fotiko arba telefono?Pas mane Windows XP, sako, kad jau ten turetu viskas but ko reik, bet kazkaip nesigauna Darbe persimesdavaui be problemu, o namie nesigauna, gal ko truksta Kompas naujas, gal ko nedainstaliavo.
QUOTE(Makalius @ 2007 08 17, 21:23)
Yra dar nemokama ir man labai patinkanti programa Photo Story 3 for Windows
Sveiki, is kur galima atsiusti sia programa?
Prasau man patarti kaip is nuotraukos galeciau graziai iskirpti objekta?
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 29, 13:02)
Prasau man patarti kaip is nuotraukos galeciau graziai iskirpti objekta?
manyčiau-tik su photochopu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.