Labuciukas . Tiesiog pasidare smalsu ar kuri nors is jusu naudojates eurokosfoto.lt paslaugomis? Siandien sumaniau isbandyti naujove ir nieko gero nepavyko . Susikuriau albuma, po nuotraukomis esantys taskeliai rodo kad: "kokybe tinka tik perziurai kompiuteriu" arba "kokybe tik 9x13 cm. nuotrauku gamybai". Taip iseitu kad as negaliu pas juos uzsisakyti nuotrauku. Kame cia galetu buti beda, ka reiketu tose foto pakeisti, kad jos butu tinkamos spausdinti? Gal kuri nors susidurete su panasia beda?
QUOTE(Invincible @ 2007 07 20, 14:58)
Merginos, kaip padaryti kad visa nuotrauka papilkinus pvz. puokste liktu spalvota?
arb aislieti visa nuotrauka, o zmones palikti neislietus?
arb aislieti visa nuotrauka, o zmones palikti neislietus?
o cia kalba eina kaip tai padaryti su photoshop programa ?
QUOTE(@@@@@ @ 2007 08 02, 14:26)
sveiki,o man neiseina padaryti to kokliazo su picaso2 ,gal turiu bloga versija,nes man ismeta nuotraukas ir staigiai pradangina,tai antros nuotraukos niekai nesugebu ikelt ,gal kas pades neismanelei
Apie pikasą yra atskira tema. O darant koliažą reik pasižymėti iškart kokias 6 nuotraukas ir tada spaust koliažas.
Sveikos,
Gal kas man galetu padeti ir paaiskinti, kaip ir is kur gauti nemokama Photoshop'a?
ACIU
Gal kas man galetu padeti ir paaiskinti, kaip ir is kur gauti nemokama Photoshop'a?
ACIU
QUOTE(v&g&d @ 2007 08 07, 15:28)
Sveikos,
ACIU
ACIU
jei turi galimybę prisijungti prie www.torrents.lt, tai gali ir parsisiusti čia
Xe, xe... Nemokamą :] 700 dolerių O šiaip, ieškok FTP serveriuose ar Emulėje, Apex ar DC++ :]
O aš visai nemoku skenuoti Na suprantu, kur dėti tą objektą, kurį noriu nuskenuot, bet daugiau nieko nežinau absoliučiai. Kaip čia ką daryti? Su kokia programa reikia valdyti nuskenuotus dokumentus? Išsamiai man prašau, nes jau net baisu kokia aš nemokša šiuose dalykuose Iš anksto dėkoju už suteiktą informaciją
nezinau kur klausti,tai klausiu cia. gal kas zino kokia programa,su kuria galima sudeti fotografijas,protaikyti joms efektus,prideti muzika ir gaunasi toks video. kazkada turejau tokia programa,bet dabar nepamenu jos pavadinimo
QUOTE(Freedom @ 2007 08 17, 18:23)
nezinau kur klausti,tai klausiu cia. gal kas zino kokia programa,su kuria galima sudeti fotografijas,protaikyti joms efektus,prideti muzika ir gaunasi toks video. kazkada turejau tokia programa,bet dabar nepamenu jos pavadinimo
Man atrodo, tai galima padaryti su kompiuteryje esančia Movie Maker programa, tikslesnio pavadinimo dabar nepasakysiu
QUOTE(Freedom @ 2007 08 17, 18:23)
Yra dar nemokama ir man labai patinkanti programa Photo Story 3 for Windows