Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas

QUOTE(yyla @ 2007 04 26, 08:30)
Turiu vieną klausimą,neseniai perinstalivome kompa ir nebeišeina įkelti nuotraukų į forumą .K ai spaudžiu IMG ar http:// mygtukus man išmeta lentelę su užrašu Error!privalote įvesti nuorodą g.gif nesuprantu kokią nuoodą,gal kas padės ax.gif

jei is kompo tai reikia segti per Browse, o jei is interno tai per IMG
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 04 21, 16:33)
Padėkit man help.gif ,esu susikūrusi intern foto albumą.Į bendraamžius noriu įdėti nuotrauką,bet man meta 'dinaminiai psl {IMG} žymėse neleidžiami g.gif .Gl aš ne čia įklijuoju g.gif .Ką aš ne taip darau?

ne tą galbūt adresiuką nukopijuoji? nes turi baigtis jpg raidėmis foto pavadinimas, tada leis įkelti.
nes esu pastebėjus vienur baigiasi skaičiais, o kitur jpg..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 07, 00:31)
ne tą galbūt adresiuką nukopijuoji? nes turi baigtis jpg raidėmis foto pavadinimas, tada leis įkelti.
nes esu pastebėjus vienur baigiasi skaičiais, o kitur jpg..

aciuks.gif Pagaliau pavyko clap.gif ,gal jos buvo per didelės,nes kai sumažinau,viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu toki klausimuka,ar galima paprasta nuotrauku tvarkymo progrma pvz.Coler Draw arba su Color photo paint®,iskirpti koki nors obekta,pvz:zmogu g.gif
user posted image
Atsakyti
Ka ne taip darau? Noriu įkelti kelionės po Krymą nuotraukas kelionių fotoreportaže. Didesnių nuotraukų įkelt neleidžia, o mažas deda į tą pačią žinutę. Negana to, nuotraukos pavadinimas dedamas ne prie nuotraukos, o prie teksto. Kai noriu peržiūrėt žinutę prieš išsiunčiant, matau tik tekstinę dalį, nuotraukos nerodo.
Kaip padaryt, kad būtų tekstas, nuotraukos pavadinimas, nuotrauka, vėl kažkoks aprašymas, nuotrauka ir t. t.?
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2007 06 01, 13:58)
Ka ne taip darau? Noriu įkelti kelionės po Krymą nuotraukas kelionių fotoreportaže. Didesnių nuotraukų įkelt neleidžia, o mažas deda į tą pačią žinutę. Negana to, nuotraukos pavadinimas dedamas ne prie nuotraukos, o prie teksto. Kai noriu peržiūrėt žinutę prieš išsiunčiant, matau tik tekstinę dalį, nuotraukos nerodo.
Kaip padaryt, kad būtų tekstas, nuotraukos pavadinimas, nuotrauka, vėl kažkoks aprašymas, nuotrauka ir t. t.?

Dešinėj kai įkeli nuotrauką spausk "Add into post" prieš tai žymeklį žinutėje padėdama tan, kur nori kad įsikeltų nuotrauka wink.gif
Arba susikurk internetinį fotoalbumą ir kelk nuotraukas iš ten - nenaudosi supermamos resursų mirksiukas.gif bet apie tai jau aiškinau ir aiškinau, tingiu dabar iš naujo viską aiškint unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, bandysiu, gal kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2007 06 04, 08:09)
Ačiū, bandysiu, gal kas gausis.

Nu unsure.gif ar gavosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2003 04 11, 07:12)
As jums dar uzduoti pasunkimau. Dabar galite deti nuotraukas iki 30 KB.  wink.gif
Kaip paruosti nuotrauka Photoshop'e
Jei nuotrauka aukstyn kojom ar sonu

Einate IMAGE -> ROTATE CANVAS.
Jei aukstyn kojom, pasirenkate 180.
Jei sonu, tai arba palei laikrodzio rodykle CW, arba pries ja CCW.

OK
Nuotraukos apkarpimas

Visu pirma, nuotrauka reikia apkarpyti. Tada zymiai sumazeja nuotraukos dydis. Apkarpome nereikalinga fona, kad liktu kuo daugiau vietos vaikuciusi ar jums.
Kaip? Atidarius Photoshopa, jus matote tokia ilga vetikalia meniu su zenkliukais. Pasapaudziate ant zenkliuko user posted image .

Uzvedate kursora ant nuotraukos atsiranda remas, kuri tempiate ir padarote toki paveiksliuka, koki norite palikti. Du kart paspaudziate ant kairio peles klaviso. Nuotrauka apkarpyta.

Nuotraukos sumazinimas

Paciame lango virsuje surandate IMAGE -> IMAGE SIZE
Atsidaro langas. Keiciame parametrus WIDTH ir HEIGHT.

Pagal nustatymus ten nurodo pixelius. Kad jums butu aiskiau, pasirinkite PERCENT.
Dabar tame langelyje, kur raso 100, bandykite ivesti skaiciu: kiek procentu norite sumazinti nuotrauka. Paeksperimentuokite su ivairiais dydziais. Paziurekite kokio dydzio yra dauguma nuotrauku forume ir orientuokites daugmaz toki pat. Spaudziate OK.

Kad matyti kas realiai isejo, apatiniame kairiame kampe matysite balta maza langeli su skaiciais procentuose.
Jei ten ne 100, padarykite 100. Jei nuotrauka vis dar per didele, vel sumazinkite.
Nebutinai visa laika eiti mazinti per IMAGE RESIZE. Kad zinoti kokio dydzio nuotrauka bus tinkamiausia, pabandykite keisti procentus tame langelyje. Ir kai pamatysite, kad toks dydis jums tinka, tik tada galite nueiti i  IMAGE -> IMAGE SIZE ir ivesti tinkamus procentus sumazinimui.

Nuotraukos issaugojimas

einate FILE -> SAVE FOR WEB

Ten matote 4 skirtingus jusu nuotraukos kokybes variantus.
Jei nematote keturiu, suraskite 4-UP.

Pirma nuotrauka yra originalas. Po ja matote kiek ji "sveria". Toli nuo 30 KB., ka?  wink.gif

Desineje lango puseje surandate SETTINGS, pasiziurite, kad ten butu pasirinktas variantas JPEG ir MEDIUM.

Salia originalo esancioje nuotraukoje matysite pasikeitima. Ir apacioje bus uzrasas kiek KB uzima nuotrauka su tokia kokybe.

Jei nuotrauka labai skiriasi nuo originalo, jus matote, kad jos kokybe prastesne, tada randate varianta QUALITY.
Paspaudziate. Atsirado begelis. Po truputi stumdote ta begeli i desine puse, ziuredami i abi nuotraukas, kol jos nesiskirs.
Dar karta ziurite ar antra nuotrauka nevirsija 30 KB.

Jei  nevirsija, spaudziate OK ir issaugote.

Sekmes.  smile.gif

supratau aciu tau
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 05 20, 02:29)
Sveikos 4u.gif
Turiu toki klausimuka,ar galima paprasta nuotrauku tvarkymo progrma pvz.Coler Draw arba su Color photo paint®,iskirpti koki nors obekta,pvz:zmogu g.gif

??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 06 10, 02:25)

Taip. (Coler Draw=Corel Draw).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 06 10, 18:08)
Taip. (Coler Draw=Corel Draw).

O kaip tai padaryti? ax.gif blush2.gif
Atsakyti