Pagal Vikšrelio nuorodą į "parsisiųsti pamokėles"- neatidaro,mum zona neatpažinta.Čia turbūt ftp serveris,o ne http.Į ftp gali patekti tik abonentai.Ką daryti? ???
QUOTE |
...as naudoju remeliams uzdeti programa- Picture it! bet kai atspausdinu nuotrauka, tai jos kokybe siaubinga. labai suprasteja ... ar jums taip nera? gal cia ta programa tokia ne kokia? |
Kai tvarkai nuotrauka, jos nemazink. Kad gera nuotraukos kokybe butu, dydis turetu buti apie 1600x1200 arba daugiau.
QUOTE |
Pagal Vikšrelio nuorodą į "parsisiųsti pamokėles"- neatidaro,mum zona neatpažinta.Čia turbūt ftp serveris,o ne http.Į ftp gali patekti tik abonentai.Ką daryti? |
Teisingai pastebejai... cia ftp adresas.
Tai gal turi kompe "Total commander" ("Windows commander")? Su ja butu galima atsisiust . As pati ka tik parsisiuciau su FlashGet (galima ir su GetRight).
QUOTE |
Viksreli, o gal zinai is kur galima nemokamai parsisiusti photo shop'a? |
Is ftp serverio siuskis . Galima is cia siustis su programomis: DAP, GetRight, Reget, FlashGet, Total Commander (Windows Commander) ir pan.
Is www puslapio siuskis.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
P.s. uzima apie 162 MB. Cia bus naujausia - 7 versija. O cia crackas programai.
VIKSRELI, MIELASIS, padek....
dabar rasiausi "PaintChop pro", o ten kur "vaistukai" kazkokie hieroglifai ir as nieko nesuprantu.... :'(
dabar rasiausi "PaintChop pro", o ten kur "vaistukai" kazkokie hieroglifai ir as nieko nesuprantu.... :'(
QUOTE |
VIKSRELI, MIELASIS, padek.... dabar rasiausi "PaintChop pro", o ten kur "vaistukai" kazkokie hieroglifai ir as nieko nesuprantu.... :'( |
Ka tik pabandziau atsisiust ta crack'a. Viskas OK - supakuoti 2 failiukai: vienas text failas, o kitas - pats crackas (exe).
Tau reikia tik to EXE failo, i kita nekreipk demesio, nes ten tik reklama meto . Si EXE faila perkeli i Paint Shop Pro folderi (tam paciam, kur yra "Paint Shop Pro.exe") ir paleidi. Ir turi "nupirkta" programa ;D. Tik nepamirsk "nusiperkant" isjungti pacia programa !!!
Parašė: TauRe
Parašyta: 08.06.03 07:48:20
niekaip neiseina prikabinti nuotrauku, sumazinau iki 29.9 kb dydzio, tai kai prikabinu pazymiu issiusti, man atsivercia lentele "failas perdidelis 0 kb" ir niekaip neprisikabina
man lygiai ta pati beda.issiunciau nuotraukytes viksreliui(jei issisiunte)--ides.Tik vat labai noreciau pati ismokt , kad galeciau idet nauju--visalaika juk pagalbos neprasysi.trukdyti nesinori.
gal kas zino kodel taip neisideda tos fotkes?
Parašyta: 08.06.03 07:48:20
niekaip neiseina prikabinti nuotrauku, sumazinau iki 29.9 kb dydzio, tai kai prikabinu pazymiu issiusti, man atsivercia lentele "failas perdidelis 0 kb" ir niekaip neprisikabina
man lygiai ta pati beda.issiunciau nuotraukytes viksreliui(jei issisiunte)--ides.Tik vat labai noreciau pati ismokt , kad galeciau idet nauju--visalaika juk pagalbos neprasysi.trukdyti nesinori.
gal kas zino kodel taip neisideda tos fotkes?
Norincioms pasidaryt savo nuotraukas ivairesnes, galite naudoti programa Funhouse. Sia programa kaip tik pasinaudojo Auges. Prasom pasiziuret jos foto albumely ;D...
O kaip naudotis sia programa, skaitykite cia.
O kaip naudotis sia programa, skaitykite cia.
Vikšreli, o šitam Funhouse negalima veido dydžio reguliuot? T.y. sumažint, padidint, kad tilptų teisingai į trafaretą? Ar čia man tik neišeina? Pas mane yra programėlė ArcSoft PhotoImpression, ten irgi pilna visokių rėmelių, trafaretų ir pan. ir joje išeina sureguliuot veido dydį ant pačio trafareto. Parašyčiau iš kur ją atsisiųst, bet neturiu žalio supratimo, pas mane CD. Vikšreli, jei žinai iš kur ją gaut tai gal ir kitoms būtų įdomu. Čia jau tavo vandenys . Ačiū
Oi ačiū, auges, pagaliau įsižiūrėjau į tas pagalbines nuotraukytes trečiam žingsny ;D ot varvara esu.... ;D