Patarkite reikia įdėti ne visą nuotrauką, o tik dalį iškirptą (šukuoseną) parašykite kaip man iškirpt, nes jau nusibodo kankintis
QUOTE(mutantė @ 2006 10 21, 15:22)
Patarkite reikia įdėti ne visą nuotrauką, o tik dalį iškirptą (šukuoseną) parašykite kaip man iškirpt, nes jau nusibodo kankintis
parashyk kaip darai su kuo darai?
Papildyta:
QUOTE(SuperMama @ 2003 03 26, 10:36)
o Tėtis 2x
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 21, 16:54)
Net neinau kaip pasakyti ką darau atsiverčiu nuotrauka ir meginu su programa piešimas (pas man lietuviškai programos) viską daryt, bet tokio formato nepriema kur noriu talpint
QUOTE(mutantė @ 2006 10 23, 12:15)
Net neinau kaip pasakyti ką darau atsiverčiu nuotrauka ir meginu su programa piešimas (pas man lietuviškai programos) viską daryt, bet tokio formato nepriema kur noriu talpint
nenori man y skypa parashyti butu paprashchiau?
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 23, 18:24)
Dėkui už pagalbą, bet sugalvojau kaip įdėsiu
Kam reikia naujausio fotoshopo rasykite man :
e.pavelcikas@gmail.com
Ankstesniame puslapyje maciau kad daug kas naudoja tuos remelius. As irgi manau kad grazu tenai ir naudinga bet ar nevertetu pacioms(-iems) pasidarytio savo remeliu? Tai galite daryti su Photoshopu tai va tiek.
e.pavelcikas@gmail.com
Ankstesniame puslapyje maciau kad daug kas naudoja tuos remelius. As irgi manau kad grazu tenai ir naudinga bet ar nevertetu pacioms(-iems) pasidarytio savo remeliu? Tai galite daryti su Photoshopu tai va tiek.
QUOTE(Memphiss @ 2006 10 24, 21:54)
Kam reikia naujausio fotoshopo rasykite man :
e.pavelcikas@gmail.com
e.pavelcikas@gmail.com
kelinta versija? kiek uzhima vietos?
o as norejau suzinot kaip galima isimt nuotraukas kai jau nebenori kad jas matytu
+2006 10 29, 18:53-->
ish kur ishimti? jei ish super mamu tai paskaityk pagalba.
QUOTE(gabriela @ 2006 10 29, 18:53)
o as norejau suzinot kaip galima isimt nuotraukas kai jau nebenori kad jas matytu
ish kur ishimti? jei ish super mamu tai paskaityk pagalba.
sveikutes gal kas galetu pamokyti kaip dirbti su sia programa ACDSee 7.0 as nemoku
QUOTE(zyzute @ 2006 11 03, 16:20)
sveikutes gal kas galetu pamokyti kaip dirbti su sia programa ACDSee 7.0 as nemoku
savaitgali susirask mane skype ycikas555 arba vakarais
QUOTE(zyzute @ 2006 11 03, 16:20)
atleisk mano mazhe per skypa tau prirashinejo pasijunk dar karta