Įkraunama...
Įkraunama...

Apie nuotraukas

QUOTE(lialkia @ 2005 09 23, 16:45)
laebai aciu uz nuoroda kur ieskot del tu paveiksliuku,man labai padejo thumbup.gif tik va beda,jo nerodo,tik raso kazka cry.gif nieko nesuprantu g.gif

visa esme yra ta kad pas tave yra netaisyklingas kodas paraso:)
jis turetu buti toks:
(url=http://www.baby.gaga.com)(img)http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamavi20040731_-8_My+child+is+1yar.png(/img)(/url)
pakeizdama () atitinkamai i []
tada matysi stai tai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukas: 23 rugsėjo 2005 - 18:15
lebai aciu biggrin.gif pagaliau issiziojusiai mamai pavyko clap.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkia @ 2005 09 23, 19:47)
lebai aciu biggrin.gif  pagaliau issiziojusiai mamai pavyko clap.gif

labai prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar galite parašyti kaip įdėti nuotraukas į forumą? Kad matytusi nuotrauka žinutėje?
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2005 09 27, 12:07)
Ar galite parašyti kaip įdėti nuotraukas į forumą? Kad matytusi nuotrauka žinutėje?

visa tema apie foto Jei kas neaišku, gali į až rašyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelė: 27 rugsėjo 2005 - 11:23
Sveikutės, norėjau pasikeisti logotipą ir prisidirbau biški.O daba, kai jau žianau ką tiksliai noriu įkelti, man neleidžia.Kaip sumažinti tą nuotraukytę, kad ji būtų tinkamo dydžio?Gal kokia programa yra tam skirta? Padėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2005 09 29, 19:13)
Sveikutės, norėjau pasikeisti logotipą ir prisidirbau biški.O daba, kai jau žianau ką tiksliai noriu įkelti, man neleidžia.Kaip sumažinti tą nuotraukytę, kad ji būtų tinkamo dydžio?Gal kokia programa yra tam skirta? Padėkit 4u.gif

o ta nuotraukyte yra tavo kompe ar kazkur internete?
Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 09 29, 21:26)
o ta nuotraukyte yra tavo kompe ar kazkur internete?

Nuotrauką turiu kompe.
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2005 09 30, 11:46)
Nuotrauką turiu kompe.

pažiūrėk, kai paspaudi su dešiniu pelės klavišu ant to failo ir pasirenki OPEN WITH, tai ką tau rodo? Ar yra Microsoft Office Picture Manager?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 30, 12:44)
pažiūrėk, kai paspaudi su dešiniu pelės klavišu ant to failo ir pasirenki OPEN WITH, tai ką tau rodo? Ar yra Microsoft Office Picture Manager?

jei is kompo tada tau ja reiks sumazinti iki tinkamo dydzio, tam reiktu kokios nors foto apdorojiui skirtos programeles, ajsku tokiems lengviems darbeliams siulyciau IrfanView programele (is kur ja parsisiusti rasi kazkur tam paciam skyrelyje), o jei nenori jos siustis tada Ms. Offise programu pakete ieskok Ms Offise Pisture Manager, ji irgi turi ta galimybe..
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 30, 12:44)

Yra, bet aš juo niekad nesinaudojau.Gal galit paaiškinti kaip reikia ir ką daryti.Oten ir nuotraukos aukštį ur plotį galima koreguoti?
Atsakyti
QUOTE(Denisa @ 2005 09 30, 20:00)
Yra, bet aš juo niekad nesinaudojau.Gal galit paaiškinti kaip reikia ir ką daryti.Oten ir nuotraukos aukštį ur plotį galima koreguoti?

Isijungi picture manager, atsidarai norima nuotrauka (file->add picture shortcut..) ir ten nurodai kataloga kuriame yra tavo nuotrauka/os, spaudi ok. turi atsirasti visos to katalogo nuotraukos..tada jau paprasta, tiesiog ant foto spaudi du kartus, ji atsiranda per visa langa, tada virsuje paspaudi edit picture, o is saraso resize ir nurodai norima dydi ir spaudi ok. kai viska baigi nepamirs issaugoti ir viskas smile.gif
Atsakyti