noriu paklaust, kaip pvz i foruma ideti nuotrauka, ta prasme is interneto, kai jis yra bendram fone, na pvz nuotrauka ir aplink ja prirasyta, o man reikia tik tos nuotraukytes- i worda perkelti galiu copy/paste principu, o kaip ikelti i foruma per img jei nerodo jokio internetinio adreso-tik about blank
na tikiuosi gal kas suprato, ka norejau paklaust
Letta, norejau paklausi, kaip tu apacioje, uzsidejai toki fainuti "foto" uzrasiuka?
QUOTE(viksrelis @ 2004 04 23, 12:23)
Eini i tema "Stai mes kokie!" ir spaudi <!--aimg--><!--Resize_Images_Hint_Text--><!--/aimg-->.
Sioje eiluteje ("Temos antraštė") irasai temos pavadinima, parasai pacia zinute ("Įveskite savo žinutę").
Zinutes apacioje yra tokia eilute "Prie šios žinutės galite prisegti failą". Spaudi mygtuka "Browse..." ir kompe susirandi nuotrauka, kuria nori ideti.
Demesio!
Nuotrauka neturi virsyti 30 KB!
Sioje eiluteje ("Temos antraštė") irasai temos pavadinima, parasai pacia zinute ("Įveskite savo žinutę").
Zinutes apacioje yra tokia eilute "Prie šios žinutės galite prisegti failą". Spaudi mygtuka "Browse..." ir kompe susirandi nuotrauka, kuria nori ideti.
Demesio!
Nuotrauka neturi virsyti 30 KB!
padekit niekur nerandu "click to enlarge"... kur jis turi buti?
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 04, 19:22)
noriu paklaust, kaip pvz i foruma ideti nuotrauka, ta prasme is interneto, kai jis yra bendram fone, na pvz nuotrauka ir aplink ja prirasyta, o man reikia tik tos nuotraukytes- i worda perkelti galiu copy/paste principu, o kaip ikelti i foruma per img jei nerodo jokio internetinio adreso-tik about blank
Jeigu taip supratau tavo klausima , tai reikia rodykle nustatyti ant reikiamo paveiksliuko ir paspausti desini peles klavisa . Paspausti PROPERTIES ir nukopijuoti ADDRESS . Forume paspausti IMG migtuka ir adresa perkelti i atsidariusi langeli . Veliau spaudziam OK . Ir paveiksliukas turetu persikelti i foruma .
Gal gali kas nors padeti? nemoku ideti nuotraukyciu i "Stai mes kokie" vis ismeta klaida kad neturiu teises skelpti nauja tema gal gali kas nors paaiskinti nuo pradzios iki galo kaip ideti nutraukytes? man niekaip neiseina
jei parašo"dinaminiai puslapiai neleidžiami"kaip juos padaryti nedinaminius?
O pas mane Adobe Photoshop Album 2,0 Starter Edition. Gal kas pasakys ar galima čia nuotraukas karpyti iki reikiamo dydžio taškais ir KB?
mamkos, ar galit man paaiskinti kaip is kompo ikelti nuotrauka ar ja s pries tai reikia kur nors kitur patalpinti? Padekit prasau
QUOTE(oksancis @ 2005 03 15, 10:15)
mamkos, ar galit man paaiskinti kaip is kompo ikelti nuotrauka ar ja s pries tai reikia kur nors kitur patalpinti? Padekit prasau
kadangi tu nauja neturi 100 zinuciu tau leis ikelti tik labai mazas nuotraukas ,o jeigu jos bus inete galesi ikelti rasant zinute reik spaust IMG ir iklijuot adresiuka nuotraukos
bet geriau reiktu perskaityti visa tema tada zinotum visas smulkmenas
dekui