fotolama,
Man irgi ketvirtoji pati paciausia , bet ir kitos labai labai
P.s. o as jau maniau, kur tu dingai
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 18, 21:50)
Sutinku, nes nera dar taip silta, kad idomesnius kadrus galetumem pagaudyti
O gal aplamai imam tema "Maistas", nebutinai saukstas sriubos(tu galesi sauksta sriubos fotkinti )
O gal aplamai imam tema "Maistas", nebutinai saukstas sriubos(tu galesi sauksta sriubos fotkinti )
gera ideja, tiktu ir sriuba ir vaisiai...
roolys, noriu pamatyt tavo nuotraukas, kai turi ikvepimo puodelis super
Fotolama, nuotraukos
Roolys, idomi ideja, grazi foto
Roolys, idomi ideja, grazi foto
Fotolama, ispudingas panning'as gavosi Sakai simtus kadru pridarei, bet manau vien del tokios foto apsimokejo
roolys, puikus darbas ir vienintelis is cia esanciu su ideja Jokiu dideliu klaidu nesimato. Vienu zodziu, mano akimis tai geriausia konkurso foto. Atduodu uz ja savo balsa
As mielai ir vel sudalyvauciau naujame konkurse, bet visai savaitei islekiu i Suomija ir bijau, kad nespesiu nieko pateikti Nieko, manau bus dar ne vienas konkursas
O del ideju nepergyvenkite. Sis konkursas puikiai parode,kaip skirtingai kiekvienas toki paprasta daikta kaip puodukas pateike. Galesim pasirungti temose kaip "dangus", "zibutes", kad ir tas minetas "maistas", "judesys", "masina" ir t.t.
roolys, puikus darbas ir vienintelis is cia esanciu su ideja Jokiu dideliu klaidu nesimato. Vienu zodziu, mano akimis tai geriausia konkurso foto. Atduodu uz ja savo balsa
As mielai ir vel sudalyvauciau naujame konkurse, bet visai savaitei islekiu i Suomija ir bijau, kad nespesiu nieko pateikti Nieko, manau bus dar ne vienas konkursas
O del ideju nepergyvenkite. Sis konkursas puikiai parode,kaip skirtingai kiekvienas toki paprasta daikta kaip puodukas pateike. Galesim pasirungti temose kaip "dangus", "zibutes", kad ir tas minetas "maistas", "judesys", "masina" ir t.t.
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 19, 02:18)
nu fotolamai tai respect jega.
su kokiu objektyvu fotkinai?
su kokiu objektyvu fotkinai?
Pentax FA 80-320mm f4,5-5,6
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 04:20)
fotolama, labai labai Ketvirta nuotrauka taip ir norisi issididinti ir ant sienos
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 19, 08:15)
Fotolama, ispudingas panning'as gavosi Sakai simtus kadru pridarei, bet manau vien del tokios foto apsimokejo
Na, nėra ši foto iki galo pavykusi. Mašina vis tik nėra pakankamai ryški, didelės nuotraukos nepadarysi. Buvo keletas panningo nuotraukų, kur mašina tikrai ryški, bet tai koks nors tvoros stulpas per vidurį foto, tai dar kas nors...
As pritariu temai "Maistas" Na arba gal kas koki grazesni pavadinima tai temai sugalvos arba gal ta tema pasiaurinti? Nes galima is maisto parduotuve fotografuoti ir lentynas darzoviu su vaisiais, galima kokio patieklo lekstute...
Va prasymas, cepelinu nuotrauku nedeti bo teks sedeti prilipus prie kompo ir ziureti kaip kokiam katinui i uogiene pro stiklaini
Va prasymas, cepelinu nuotrauku nedeti bo teks sedeti prilipus prie kompo ir ziureti kaip kokiam katinui i uogiene pro stiklaini
labukas,
siandien turim prabalsuot, prasom po viena geriausia foto isrinkt
balsuojam per siandiena iki 00h, sutinkat?
siandien turim prabalsuot, prasom po viena geriausia foto isrinkt
balsuojam per siandiena iki 00h, sutinkat?
Atiduodu savo balsa Roolys grazhi foto, faina mintis, tvarkingai atlikta
Fotolama, tavo bolidai vezha parodyk daugiau
Fotolama, tavo bolidai vezha parodyk daugiau
Roolys
Ajas
Elina (su arbata kapucino puodelyje)
Papildyta:
Oi, ar uz viena foto reikia balsuoti tik?
Nu jei taip, tada mano balsas roolys
Ajas
Elina (su arbata kapucino puodelyje)
Papildyta:
Oi, ar uz viena foto reikia balsuoti tik?
Nu jei taip, tada mano balsas roolys