Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

fotolama, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man irgi ketvirtoji pati paciausia biggrin.gif , bet ir kitos labai labai thumbup.gif

P.s. o as jau maniau, kur tu dingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 18, 21:50)
Sutinku, nes nera dar taip silta, kad idomesnius kadrus galetumem pagaudyti smile.gif

O gal aplamai imam tema "Maistas", nebutinai saukstas sriubos(tu galesi sauksta sriubos fotkinti biggrin.gif ) mirksiukas.gif

gera ideja, tiktu ir sriuba ir vaisiai... g.gif biggrin.gif

roolys, noriu pamatyt tavo nuotraukas, kai turi ikvepimo biggrin.gif puodelis super thumbup.gif
Atsakyti
Fotolama, nuotraukos thumbup.gif

Roolys, idomi ideja, grazi foto wub.gif

Atsakyti
Fotolama, ispudingas panning'as gavosi thumbup.gif Sakai simtus kadru pridarei, bet manau vien del tokios foto apsimokejo smile.gif

roolys, puikus darbas ir vienintelis is cia esanciu su ideja thumb_yello.gif Jokiu dideliu klaidu nesimato. Vienu zodziu, mano akimis tai geriausia konkurso foto. Atduodu uz ja savo balsa first.gif

As mielai ir vel sudalyvauciau naujame konkurse, bet visai savaitei islekiu i Suomija ir bijau, kad nespesiu nieko pateikti g.gif Nieko, manau bus dar ne vienas konkursas smile.gif
O del ideju nepergyvenkite. Sis konkursas puikiai parode,kaip skirtingai kiekvienas toki paprasta daikta kaip puodukas pateike. Galesim pasirungti temose kaip "dangus", "zibutes", kad ir tas minetas "maistas", "judesys", "masina" ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 19, 02:18)
nu fotolamai tai respect smile.gif jega.
su kokiu objektyvu fotkinai?

Pentax FA 80-320mm f4,5-5,6

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 04:20)
fotolama, labai labai thumbup.gif  Ketvirta nuotrauka taip ir norisi issididinti ir ant sienos thumb_yello.gif

QUOTE(Bilekas @ 2007 03 19, 08:15)
Fotolama, ispudingas panning'as gavosi  thumbup.gif Sakai simtus kadru pridarei, bet manau vien del tokios foto apsimokejo smile.gif

Na, nėra ši foto iki galo pavykusi. Mašina vis tik nėra pakankamai ryški, didelės nuotraukos nepadarysi. Buvo keletas panningo nuotraukų, kur mašina tikrai ryški, bet tai koks nors tvoros stulpas per vidurį foto, tai dar kas nors...
Atsakyti
As pritariu temai "Maistas" smile.gif drinks_cheers.gif Na arba gal kas koki grazesni pavadinima tai temai sugalvos arba gal ta tema pasiaurinti? Nes galima is maisto parduotuve fotografuoti ir lentynas darzoviu su vaisiais, galima kokio patieklo lekstute...

Va prasymas, cepelinu nuotrauku nedeti bo teks sedeti prilipus prie kompo ir ziureti kaip kokiam katinui i uogiene pro stiklaini biggrin.gif
Atsakyti
fotolama, aš tiesiog be žodžių swoon.gif thumbup.gif

californiagirl, tavo kriokliai irgi labai čiki thumbup.gif

P.S. ar aš kažką praleidau, bet kas laimėjo puoduko konkursą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 19 kovo 2007 - 08:36
labukas,
siandien turim prabalsuot, prasom po viena geriausia foto isrinkt drinks_cheers.gif
balsuojam per siandiena iki 00h, sutinkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 19 kovo 2007 - 09:00
Atiduodu savo balsa Roolys first.gif grazhi foto, faina mintis, tvarkingai atlikta good.gif

Fotolama, tavo bolidai vezha thumbup.gif parodyk daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 16, 16:04)
vienas puodelis
user posted image

4u.gif ...atiduodu balsą ax.gif
Atsakyti
first.gif Roolys
second.gif Ajas
third.gif Elina (su arbata kapucino puodelyje)

smile.gif
Papildyta:
Oi, ar uz viena foto reikia balsuoti tik? ax.gif

Nu jei taip, tada mano balsas roolys first.gif
Atsakyti
Aš irgi balsuoju už Roolys puodelį 4u.gif
Atsakyti