Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 03 18, 19:15)
blink.gif  nuostabus paveikslas blink.gif
kaip tu matai mano foto duomenis ohmy.gif  mastau.gif. O tas išlaikymas kuomet koks turi būt unsure.gif . Tarkim, lašiukams koks geriausias unsure.gif

Elina, ant nuotraukos Properties-Summary ir vysks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 18, 17:15)
blink.gif 
kaip tu matai mano foto duomenis ohmy.gif  mastau.gif. O tas išlaikymas kuomet koks turi būt unsure.gif . Tarkim, lašiukams koks geriausias unsure.gif

Parametrus gali paziuret paspaudus ant nuotraukos (issaugotos savo kompiuteryje) desnia peles klavisa ir paspaudus ''Ipatybes''. tada paspausk ant atsidariusio lango ''suvestine'' ir paspausk ''issamiau'' . Stai tada matysi visus parametrus bigsmile.gif
Jei judancius daiktus fotografuoji tai reikia kad butu kuo trumpesnis . Nes jei fotografavimo laikas per ilgas tada vaizdas isplaukes gaunas, o jei fotografavomo laikas trumpas tada vaizdas gaunas sustinges ( net jei tai lasantis vanduo ar vaziuojanti formule 200km/h greiciu ). Islaikymas matuojamas sekundemis ir tas skaicius reiskia kiek sekundziu ( ar sekundes daliu ) buvo apsvieciama juostele ( ar skaitmeniniuose ''matrica'').

As nesu profesionalas bet kaip technikas tai suprantu kas ten viduj vyksta cool.gif

Matyt ilgai rasiau kad nemaciau jau atsakymo g.gif doh.gif biggrin.gif
bet jau nebetrinsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 18 kovo 2007 - 18:56
fotolama, labai labai thumbup.gif Ketvirta nuotrauka taip ir norisi issididinti ir ant sienos thumb_yello.gif

Roolys, man irgi patinka tavo puodelis thumbup.gif Super ideja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneza @ 2007 03 18, 12:52)
Ka dabar bandome fotografuoti ir komentuoti? 
Man visai patiko ideja sugalvoti kokia nors tema ir visi parodo, ka sugeba biggrin.gif

Man irgi patiko ta ideja thumbup.gif Gal kiekviena savaite darom po skirtinga tema( aisku rodom ir kitokias foto), bet kai visi ta pati fotkina savotiskai idomu mirksiukas.gif
Tai kokia kitos savaites tema? Kas turit ideju??? ax.gif
Atsakyti
As as turiu ideja tongue.gif Vaziuojanti masina.. masina ryski, fonas plaukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 18, 18:50)
As as turiu ideja tongue.gif Vaziuojanti masina.. masina ryski, fonas plaukia blush2.gif

g.gif teks daug lakstyt tada. Cia ne puodukas kad pastatai ir fotkini nors valanda rolleyes.gif . Arba reiks man tada prasyt kad mano supermama flirt.gif papozuotu biggrin.gif .

Gal kanors statinio visdelto g.gif , koki natiurmorta su vaisiais ar darzovem unsure.gif
Atsakyti
Prie gatvės savaitę gyvent? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 18, 21:08)
g.gif teks daug lakstyt tada. Cia ne puodukas kad pastatai ir fotkini nors valanda  rolleyes.gif . Arba reiks man tada prasyt kad mano supermama flirt.gif  papozuotu  biggrin.gif .
Gal kanors statinio visdelto  g.gif , koki natiurmorta su vaisiais ar darzovem  unsure.gif

tai matai, stovinti daikta visi mokam fotkint, bet va judanti bigsmile.gif Arba tik vaisius bigsmile.gif user posted image
nebutinai natiurmorta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 18 kovo 2007 - 20:22
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 18, 19:50)

Na as pamaciusi fotolamos nuotraukas irgi tokia minti turejau jau bigsmile.gif Bet, galbut, galetu buti platesne tema, tik reikalavimas butu, kad pavaizduotum judesi, greiti...na kad matytusi, kad objektas judesyje bigsmile.gif Va fotolama jau turi puiku pavyzdi, gali iskart dalyvauti mirksiukas.gif O kitos idejos butu- vaikas supynese, begantis zmogus, su dviraciu vaziuojantis, rieduciais, na aisku ir masinos ir t.t... Ka manot? Na, zinoma, cia tema prie sunkesniu jau...galim ir veliasniam laikui ja atideti g.gif
QUOTE(roolys @ 2007 03 18, 20:08)
koki natiurmorta su vaisiais ar darzovem  unsure.gif

Per daug panasu i puodeliu tema... g.gif Tada geriau ka nors kita- bundanti gamta, sypsena, miestas, arba ka nors is makro(gelytes, lapeliai, vabzdziu portretai bigsmile.gif )... g.gif
Atsakyti
Tai galima bandyt PVZ. vynuoges fotkint g.gif . Visai skani savaite butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 18, 19:29)
Na as pamaciusi fotolamos nuotraukas irgi tokia minti turejau jau bigsmile.gif Bet, galbut, galetu buti platesne tema, tik reikalavimas butu, kad pavaizduotum judesi, greiti...na kad matytusi, kad objektas judesyje bigsmile.gif  Va fotolama  jau turi puiku pavyzdi, gali iskart dalyvauti mirksiukas.gif  O kitos idejos butu- vaikas supynese, begantis zmogus, su dviraciu vaziuojantis, rieduciais, na aisku ir masinos ir t.t... Ka manot? Na, zinoma, cia tema prie sunkesniu jau...galim ir veliasniam laikui ja atideti g.gif 

Per daug panasu i puodeliu tema... g.gif  Tada geriau ka nors kita- bundanti gamta, sypsena, miestas, arba ka nors is makro(gelytes, lapeliai, vabzdziu portretai bigsmile.gif )... g.gif

Visai gera mintis del judesio ... As tai manau butu visokiausiu variantu biggrin.gif

O pavadinimas paprastas gautus '' Judesys ''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 18 kovo 2007 - 20:38
as siulau judesiu ir gamta atideti geresniems orams. nera didelis malonumas lakstyt purvinam mieste paskui dar purvinesnes masinas...
toje studijoje kur as lankausi dabar tema "saukstas sriubos" bet dar nieko nepadares as smile.gif)
niekaip neprisiruosiu.

tai galim sia tema ismeginti, zinoma jei yra pritarianciu...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 18, 21:40)
as siulau judesiu ir gamta atideti geresniems orams. nera didelis malonumas lakstyt purvinam mieste paskui dar purvinesnes masinas...

Sutinku, nes nera dar taip silta, kad idomesnius kadrus galetumem pagaudyti smile.gif

O gal aplamai imam tema "Maistas", nebutinai saukstas sriubos(tu galesi sauksta sriubos fotkinti biggrin.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir gi va viena grazia diena issiruosiau i miesto centra miesto grozybiu fotografuot, diena oras bvuo fantastiskai, sulaukiau vakaro - net savo fotiko nebeissitraukiau doh.gif

Va as ir gi galvoju, kad kazin ar savo sunio judesy pagaudyciau, jei jau toks lietus ir pliurzyne, pats suo manau butu neestetiskai purvinas doh.gif
Atsakyti