Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 20:57)
bet gal is kitur istrauke ta nuotrauka bigsmile.gif

As dar atsimenu, kur pries savaite dejau nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 30, 22:03)
As dar atsimenu, kur pries savaite dejau nuotraukas  biggrin.gif

taigi galima patikrint is kur bigsmile.gif o gal ne g.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 22:06)

tai va, ta nuotraukyte is fotokudros... net jauciu nepagalvojo, kad cia sedi fotografas cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite padėti šituo klausimu: kodėl mano fotošope vietoj baltos spalvos pradėjo rodyti gelsvą. tą pačią foto atidarius su photoimpact arba windows picture viewer balta išlieka balta. Kaip sutvarkyti?

P.S.
Kadangi mano paskutiniąsias foto gražiai praignoravote, nebedrįstu čia nieko dėti...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 21:06)

Gera ideja hi.gif Patikrinau. Is fotokudros. Ten raso "...Kiekvieno darbo autorinės teisės priklauso autoriui...". Ka tai reiskia? Kad as pats turiu ginti savo teises? OK, tik kokios jos? Kazkaip nesinori kita karta rasti savo foto kokiam photo stock saite parduodama g.gif Gal kas mane gali nukreipt i supermamos.lt copyright'a?
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 03 30, 21:12)
Gal kas galite padėti šituo klausimu: kodėl mano fotošope vietoj baltos spalvos pradėjo rodyti gelsvą. tą pačią foto atidarius  su photoimpact arba  windows picture viewer balta išlieka balta. Kaip sutvarkyti?
P.S.
Kadangi mano paskutiniąsias foto gražiai praignoravote, nebedrįstu čia nieko dėti...

Spalvu profili photoshope pakeisk i sRGB. Turetu padet.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 30, 22:14)
Gera ideja  hi.gif Patikrinau. Is fotokudros. Ten raso "...Kiekvieno darbo autorinės teisės priklauso autoriui...". Ka tai reiskia? Kad as pats turiu ginti savo teises? OK, tik kokios jos? Kazkaip nesinori kita karta  rasti savo foto kokiam photo stock saite parduodama  g.gif Gal kas mane gali nukreipt i supermamos.lt copyright'a?

Esu nekopentetinga siuo klausimu. Bet siulyciau deti ant nuotrauku savo inecialus 4u.gif
arba gali paieskot per raktazodzio paieska savo darbu 4u.gif tik pavadinima susizinok mirksiukas.gif
dejavu, nu cia dabar kas blink.gif turbut niekas nenorejo pasakyt apie nuotraukas.... o tu primink kad nesukomentuotos buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 kovo 2007 - 21:20
As ir gi temos damusimui biggrin.gif :
Cia speju, kad as netycia vietoj galvos uzpakali sufokusavau blush2.gif
user posted image

user posted image

O cia paziurekit kaip siandien radau miegant vaika, kuri priziuriu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 30 kovo 2007 - 21:19
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 22:16)

O cia paziurekit kaip siandien radau miegant vaika, kuri priziuriu  lotuliukas.gif

user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif galtum dirbt gera aukle lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ir sugebek taip doh.gif
Atsakyti
Fotografai paprastai į internetą deda sumažintas nuotraukas, tad neišeis jų kokybiškai išspausdinti, nebent ant mažo formato. Fotokūdroje lietuvių fotografai parašą laiko blogo skonio ženklu smile.gif, nors užsienio puslapiuose juos deda praktiškai visi. Bet šiaip ar taip tas parašas labai lengvai nutrinamas su fotošopu.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 21:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif galtum dirbt gera aukle lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet ir sugebek taip doh.gif

Jo mama, sako, kad ji sunku uzmigdyt. Norejau nuvest miegot, bet jis nenorejo, tai as ji palikau kambari su sausainiukais valgyt ir padejua soskiuka, jei butu jam neramu. Pati nuejau migdyt saviskio, po 15 min ateinu ir randu toki vaizdeli doh.gif Tai nusiunciau jo mamai, mama sako, kad nepatiketu, jei nebutu pamacius. Man jau nenaujiena, kad jis luzta, vos tik nusisuku ir stovedamas ne viena karta miegojo, nu bet kad sitaip - as ir gi dar buvau nemaciusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 03 30, 22:21)
Fotografai paprastai į internetą deda sumažintas nuotraukas, tad neišeis jų kokybiškai išspausdinti, nebent ant mažo formato.  Fotokūdroje lietuvių fotografai parašą laiko blogo skonio ženklu smile.gif, nors užsienio puslapiuose juos deda praktiškai visi. Bet šiaip ar taip tas parašas labai lengvai nutrinamas su fotošopu.

bet tada jei rastum sava nuotrauka be inecialu, galetum kabintis, dabar... tik dziaugtis kad tave pastebejo rolleyes.gif juk nuotrauka ikele ne is privataus , bet is publikuojamo albumo 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti