Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 16, 16:29)
Labradoriuke Atrodo kaip sausas suns maistas...sorry doh.gif Antras liuks thumbup.gif

lotuliukas.gif Ten vaikiski OHO sausi pusryciu kukuruzai lotuliukas.gif
Dekui uz antra blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Prašom jum mano puodelio fragmentas lotuliukas.gif
Atsakyti
Bilekas, krioklys thumbup.gif
Ir as keleta turiu, su vienu net konkurse dalyvavau biggrin.gif

ISO 200, F22, islaikymas 1/5s
user posted image

user posted image

isalikymas 1/10s...daugiau viskas tas pats smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 16, 16:44)
user posted image

Prašom jum mano puodelio fragmentas  lotuliukas.gif

Aik tu sau blink.gif Ar po to arbata gerei is to puodelio? Ar cia gal skanestas prie arbatos lotuliukas.gif Bet idomiai visai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 kovo 2007 - 16:53
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 16, 16:52)
Aik tu sau blink.gif  Ar po to arbata gerei is to puodelio? Ar cia gal skanestas prie arbatos lotuliukas.gif Bet idomiai visai thumbup.gif

nu ne - po to blink.gif dar negėriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 16, 17:29)

Stebukle, man tavo nuotrauka su barankom ir vaikiska rankyte labiau patiko rolleyes.gif  Puodelis ten fainas buvo... mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 16, 17:44)
user posted image

thumbup.gif eik tu ohmy.gif
californiagirl, man silpnybe kriokliai, labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki puotograpai!Nu as nesitikejau,kad ce ingriusiu butent siuo metu[nors esu jusu myletoja ir stebetoja jau senokai].Ale pasidaviau intrigai su tais puodeliais!
Tiesa manuju fotkiu galit neytraukt y konkursines,bet kritikos lauksiu.Mat esu nulinoke dar..o ir dairaus visai ne veidrodinio fatuoparato,a muilino..ale va i metu savuosius
"eskimosus" ISO 100,diafr.2.9, cropinau,mazinau formata,ir sharpo bisky uzmeciau.tiesa.naudojuos acdsee..neperpratau PS...matau negrazius seselius,ale apsvietimas lango..na zodziu..jusu teismui.

pati laikau runka iskelus uz ajaus berniuka su puodeliu...silta silta paliko,kai pamaciau.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 16 kovo 2007 - 19:42
Idomu, kas nors pirktu masina jei sita foto ideciau g.gif: spalva: chameleonas :zalia-tamsiai melyna.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 16 kovo 2007 - 20:33
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 16, 21:32)
Idomu, kas nors pirktu masina jei sita foto ideciau g.gif: spalva: chameleonas :zalia-tamsiai melyna.
user posted image

lotuliukas.gif jeigu kas pirktų, dar aš tą savo puodą pridėčiau dovanų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 16, 21:42)
lotuliukas.gif jeigu kas pirktų, dar aš tą savo puodą pridėčiau dovanų laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif idomu, kaip sureaguotu skelbimu lentoj mamkos lotuliukas.gif jauciu atsirastu ir nesuprantaciu juokku lotuliukas.gif karbyne, tos skelbimas ilgai issilaikytu skelbimu lentoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 16, 17:44)
user posted image

Karbyne, noriu pagirti tavo puodelį su žiogu ( žinau, kad augini tą gyvį, tik pamiršau pavadinimą blush2.gif - kažkokia vairalazdė doh.gif ). Taigi tavo puodelis tikrai konkursinis, labai įdomi kompoziciją, labai gražus puodelis ax.gif , labai aiškios gražios spalvos. Na, malonus akiai paveikslėlis thumbup.gif ( vertinu tik per savo neprofesionalią prizmę, bet man labai gražu. Kažkodėl nepatinka man griežti, super subtilūs, tamsūs variantai) unsure.gif
Geriau pažiūrėjau lens.gif, tai man viršus toks keistas...kaip neteisingai nukirptas ar baltas fonas ne visai tobulai uždėtas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 kovo 2007 - 20:54
QUOTE(Elina @ 2007 03 16, 20:52)
..kaip neteisingai nukirptas ar baltas fonas ne visai tobulai uždėtas cool.gif

nukirpta tai nekruopščiai (nemokėjau kitaip) blush2.gif , bet balto fono ten išvis nėra viršuj (fonas ten peršviečiamas - tik cituotose žinutėse taip atrodo, kad balta - maniškėj to nėra). Tiesa puodelis ten ne standartinės, o trikampio formos.

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 16, 20:45)
karbyne, tos skelbimas ilgai issilaikytu skelbimu lentoj ax.gif

Mes kai pirkom tiesą sakant į purvinas visai žiūrėjom, tik ne skelbimų lentoj, o turguj, nes nučiustytos įtartinai gali atrodyt. Nu tik šita jau laabai daug lotuliukas.gif O tu su PS purvą nuimk ir žvaiždutem apdėliok lotuliukas.gif

QUOTE(Elina @ 2007 03 16, 20:52)
kažkokia vairalazdė doh.gif )

gyvalazdė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 16 kovo 2007 - 22:01
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 16, 23:00)

Mes kai pirkom tiesą sakant į purvinas visai žiūrėjom, tik ne skelbimų lentoj, o turguj, nes nučiustytos įtartinai gali atrodyt. Nu tik šita jau laabai daug  lotuliukas.gif O tu su PS purvą nuimk ir žvaiždutem apdėliok  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiek to... sostinej gyvenant reikia masinos lotuliukas.gif
Atsakyti