Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Cia siaip nuoraukyte...kritikai bigsmile.gif

"Kaimynu katinas"- ISO 400, f 5.6, 1/200s, pasarpinta truputi ir remelis uzdetas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 20:10)

"Kaimynu katinas"- ISO 400, f 5.6, 1/200s, pasarpinta truputi ir remelis uzdetas...
user posted image

nuotraukyte grazi, bet man ji truputi per daug plokscia g.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

pas mus vel visa diena lietus verysad.gif jokios gelytes neissiskleide schmoll.gif gal ryt...

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 16:58)
Sillwio, radau tavo nuotrauka (su menuliu ir krankliais) kitame skyrelyje... unsure.gif  Kito zmogaus ikelta g.gif  Eik duok velniu tongue.gif

blink.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 17:09)
Wicked, sveika prisijungus 4u.gif

soriukas, pastebejom, labas Wicked 4u.gif del miesto tai taip as suprantu (asmeniskai) - fotografuojama su wide angle objektyvais is apacios, automatiskai visi pastatai krenta. yra dvi iseitys - na tiksliau trys cielos biggrin.gif pirma - kuria pasirinko labradoriuke ir kuri man nera labai prie sirdies - PS, bet ten vaizdas dar labiau issikreipia g.gif yra spec. objektyvai, kurie istiesina pastatus iskart fotografuojant, bet sita iseitis brangi unsure.gif trecia - labiausiai meniska iseitis - ieskoti kitokios kompozicijos. gal kam is nepatiks, bet man tai neblogai ziurisi. sakykim pasirenki viena nuotraukos krastine palei koki pastata, tada kitas gal ir labiau krenta, bet man faina. pasiknisiu kitam kompe turi buti tokiu nuotrauku, tai idesiu, ka turiu galvoj mirksiukas.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 19:10)

katinas grazus thumbup.gif bet... bet kompozicija na .... mmm... tu tikrai idomiau gali pagaut mirksiukas.gif patingejai ax.gif (tik nesupyk, as su meile cia taip pasakiau mirksiukas.gif )
Atsakyti
kaip matom jau laikas atidaryti nauja tema,
ji stai cia: http://www.supermama...=0#entry8779957
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 16:58)
Sillwio, radau tavo nuotrauka (su menuliu ir krankliais) kitame skyrelyje... unsure.gif  Kito zmogaus ikelta g.gif  Eik duok velniu tongue.gif CIA

Nuejau, paziurejau - dabar sedziu ir galvoju ka daryt g.gif Aisku nedidele cia beda. Nepardavineju as tos nuotraukos, ale vistiek kazkaip nejauku. Is tikro apie savo, kad ir megejo teises nedaug zinau. Zmogai fotke nukopino arba is cia arba is fotokudros. Ten perskaiciau salygas - kiekvienas autorius pats rupinasi savo teisemis smile.gif o cia net nerandu informacijos. Ne tragedija, bet ziauriai idomu, ka sitoj vietoj butu galima padaryt. Gal kas zino? Beja gera tema diskusijai. Geresne negu seni/nauji darbai biggrin.gif Ar ne?

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 17:09)
Gal kas turit patarimu del miesto nuotrauku? Nes as tai nelabai miesta fotkinu...

O ka nori suzinot? Mane asmeniskai labiausiai veza naktinis miestas.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 17:55)
Gal dar kazkas tures daugiau nuomoniu smile.gif

Sutinku su tavim. Kartais fotografuodami, nebutinai architektura, mes nesigilinam ar perspektyva teisinga ar iskraipyta objektyvo. Kartais pastebiu, kad, sakykim, peizazams pataisius perspektyva, jie zymiai geriau ziurisi. Deja peizazu perspektyva taisyti sunku (rankytemis is akies), ne taip kaip architekturos, kur turim kruva vertikaliu ir horizontaliu liniju. Tam reikalui yra specialios programos, kur pasirinkus objetyva ir zidinio nuotoli programa pati pataiso pagal savo duomenu baze. Pasikuites rasciau pavadinima. Gaila, kad jos mokamos sad.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 19:10)

Mane fonas blasko. Nezinau ar cia objektyvo boke taip ar sharpinimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 30 kovo 2007 - 20:51
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 30, 21:41)
kaip matom jau laikas atidaryti nauja tema,
ji stai cia: http://www.supermama...=0#entry8779957

i 
Dar per anksti, reikia šitą pabaigti
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 30, 21:43)
Nuejau, paziurejau - dabar sedziu ir galvoju ka daryt  g.gif Aisku ne didele cia beda. Nepardavineju as tos nuotraukos, ale vistiek kazkaip nejauku. Is tikro apie savo, kad ir megejo teises nedaug zinau. Zmogai fotke nukopino arba is cia arba is fotokudros. Ten perskaiciau salygas - kiekvienas autorius rupinasi savo teisemis smile.gif o cia net nerandu informacijos. Ne tragedija, bet ziauriai idomu, ka sitoj vietoj butu galima padaryt.

siaip tai nieko blogo nematau... nes ten tavo nuotraukos niekas nepasisavimo, bet ivertino kaip gera menininka ir patalpino prie nuotrauku keliaujanciu netu mirksiukas.gif Gal kokiam zmogui tavo nuotrauka labai patiks ir isiremins pas save cool.gif tik va blogai, kad ant nuotraukos nera autoriaus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 kovo 2007 - 20:49
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 20:48)
siaip tai nieko blogo nematau... nes ten tavo nuotraukos niekas nepasisavimo, bet ivertino kaip gera menininka ir patalpino prie nuotrauku keliaujanciu netu mirksiukas.gif Gal kokiam zmogui tavo nuotrauka labai patiks ir isiremins pas save cool.gif tik va blogai, kad ant nuotraukos nera autoriaus unsure.gif

As irgi nematau labai. Netgi jauciuosi pagerbtas. Ale idomu. Vistik autorius as. Vat ir domina dabar, ar jeigu nuotrauka butu su mano vardu, tai ka nors keistu?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 20:48)

tokiems dalykams reikia atsiklausti autoriaus ir gauti jo sutikima.

atidariau nauja tema 5 postais per anksti, dabar sakes man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 30 kovo 2007 - 20:55
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 30, 21:54)
tokiems dalykams reikia atsiklausti autoriaus ir gauti jo sutikima.

atidariau nauja tema 5 postais per anksti, dabar sakes man doh.gif

bet gal is kitur istrauke ta nuotrauka bigsmile.gif
imk baliona 4u.gif tuoj sita damusim mirksiukas.gif
Atsakyti
Californiagirl visai grazus katinas, ypac uzsai balti prie juodo snukucio thumbup.gif . Man kailiukas uzstrigo g.gif Kazkoks susiveles ir neblizgantis (nesakysiu del ko galetu buti) - cia tai kaip veiseja pasakiau lotuliukas.gif NA gal kiek kuno daugoka nortaukoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 21:59)
Californiagirl visai grazus katinas, ypac uzsai balti prie juodo snukucio  thumbup.gif . Man kailiukas uzstrigo  g.gif  Kazkoks susiveles ir neblizgantis (nesakysiu del ko galetu buti) - cia tai kaip veiseja pasakiau  lotuliukas.gif  NA gal kiek kuno daugoka nortaukoje  rolleyes.gif

toks neissiseres katinelis, nepriziuretas hihihi.gif
Papildyta:
Na, cia nuotrauka damusimui temos, jie irgi buvo augalai hihihi.gif
user posted image
Atsakyti