Cia siaip nuoraukyte...kritikai
"Kaimynu katinas"- ISO 400, f 5.6, 1/200s, pasarpinta truputi ir remelis uzdetas...
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 20:10)
"Kaimynu katinas"- ISO 400, f 5.6, 1/200s, pasarpinta truputi ir remelis uzdetas...
nuotraukyte grazi, bet man ji truputi per daug plokscia
sveiki
pas mus vel visa diena lietus jokios gelytes neissiskleide gal ryt...
soriukas, pastebejom, labas Wicked del miesto tai taip as suprantu (asmeniskai) - fotografuojama su wide angle objektyvais is apacios, automatiskai visi pastatai krenta. yra dvi iseitys - na tiksliau trys cielos pirma - kuria pasirinko labradoriuke ir kuri man nera labai prie sirdies - PS, bet ten vaizdas dar labiau issikreipia yra spec. objektyvai, kurie istiesina pastatus iskart fotografuojant, bet sita iseitis brangi trecia - labiausiai meniska iseitis - ieskoti kitokios kompozicijos. gal kam is nepatiks, bet man tai neblogai ziurisi. sakykim pasirenki viena nuotraukos krastine palei koki pastata, tada kitas gal ir labiau krenta, bet man faina. pasiknisiu kitam kompe turi buti tokiu nuotrauku, tai idesiu, ka turiu galvoj
katinas grazus bet... bet kompozicija na .... mmm... tu tikrai idomiau gali pagaut patingejai (tik nesupyk, as su meile cia taip pasakiau )
pas mus vel visa diena lietus jokios gelytes neissiskleide gal ryt...
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 16:58)
Sillwio, radau tavo nuotrauka (su menuliu ir krankliais) kitame skyrelyje... Kito zmogaus ikelta Eik duok velniu
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 17:09)
Wicked, sveika prisijungus
soriukas, pastebejom, labas Wicked del miesto tai taip as suprantu (asmeniskai) - fotografuojama su wide angle objektyvais is apacios, automatiskai visi pastatai krenta. yra dvi iseitys - na tiksliau trys cielos pirma - kuria pasirinko labradoriuke ir kuri man nera labai prie sirdies - PS, bet ten vaizdas dar labiau issikreipia yra spec. objektyvai, kurie istiesina pastatus iskart fotografuojant, bet sita iseitis brangi trecia - labiausiai meniska iseitis - ieskoti kitokios kompozicijos. gal kam is nepatiks, bet man tai neblogai ziurisi. sakykim pasirenki viena nuotraukos krastine palei koki pastata, tada kitas gal ir labiau krenta, bet man faina. pasiknisiu kitam kompe turi buti tokiu nuotrauku, tai idesiu, ka turiu galvoj
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 19:10)
katinas grazus bet... bet kompozicija na .... mmm... tu tikrai idomiau gali pagaut patingejai (tik nesupyk, as su meile cia taip pasakiau )
kaip matom jau laikas atidaryti nauja tema,
ji stai cia: http://www.supermama...=0#entry8779957
ji stai cia: http://www.supermama...=0#entry8779957
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 16:58)
Sillwio, radau tavo nuotrauka (su menuliu ir krankliais) kitame skyrelyje... Kito zmogaus ikelta Eik duok velniu CIA
Nuejau, paziurejau - dabar sedziu ir galvoju ka daryt Aisku nedidele cia beda. Nepardavineju as tos nuotraukos, ale vistiek kazkaip nejauku. Is tikro apie savo, kad ir megejo teises nedaug zinau. Zmogai fotke nukopino arba is cia arba is fotokudros. Ten perskaiciau salygas - kiekvienas autorius pats rupinasi savo teisemis o cia net nerandu informacijos. Ne tragedija, bet ziauriai idomu, ka sitoj vietoj butu galima padaryt. Gal kas zino? Beja gera tema diskusijai. Geresne negu seni/nauji darbai Ar ne?
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 17:09)
Gal kas turit patarimu del miesto nuotrauku? Nes as tai nelabai miesta fotkinu...
O ka nori suzinot? Mane asmeniskai labiausiai veza naktinis miestas.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 17:55)
Gal dar kazkas tures daugiau nuomoniu
Sutinku su tavim. Kartais fotografuodami, nebutinai architektura, mes nesigilinam ar perspektyva teisinga ar iskraipyta objektyvo. Kartais pastebiu, kad, sakykim, peizazams pataisius perspektyva, jie zymiai geriau ziurisi. Deja peizazu perspektyva taisyti sunku (rankytemis is akies), ne taip kaip architekturos, kur turim kruva vertikaliu ir horizontaliu liniju. Tam reikalui yra specialios programos, kur pasirinkus objetyva ir zidinio nuotoli programa pati pataiso pagal savo duomenu baze. Pasikuites rasciau pavadinima. Gaila, kad jos mokamos
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 19:10)
Mane fonas blasko. Nezinau ar cia objektyvo boke taip ar sharpinimas
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 30, 21:41)
i | Dar per anksti, reikia šitą pabaigti |
QUOTE(sillwio @ 2007 03 30, 21:43)
Nuejau, paziurejau - dabar sedziu ir galvoju ka daryt Aisku ne didele cia beda. Nepardavineju as tos nuotraukos, ale vistiek kazkaip nejauku. Is tikro apie savo, kad ir megejo teises nedaug zinau. Zmogai fotke nukopino arba is cia arba is fotokudros. Ten perskaiciau salygas - kiekvienas autorius rupinasi savo teisemis o cia net nerandu informacijos. Ne tragedija, bet ziauriai idomu, ka sitoj vietoj butu galima padaryt.
siaip tai nieko blogo nematau... nes ten tavo nuotraukos niekas nepasisavimo, bet ivertino kaip gera menininka ir patalpino prie nuotrauku keliaujanciu netu Gal kokiam zmogui tavo nuotrauka labai patiks ir isiremins pas save tik va blogai, kad ant nuotraukos nera autoriaus
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 20:48)
siaip tai nieko blogo nematau... nes ten tavo nuotraukos niekas nepasisavimo, bet ivertino kaip gera menininka ir patalpino prie nuotrauku keliaujanciu netu Gal kokiam zmogui tavo nuotrauka labai patiks ir isiremins pas save tik va blogai, kad ant nuotraukos nera autoriaus
As irgi nematau labai. Netgi jauciuosi pagerbtas. Ale idomu. Vistik autorius as. Vat ir domina dabar, ar jeigu nuotrauka butu su mano vardu, tai ka nors keistu?
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 20:48)
tokiems dalykams reikia atsiklausti autoriaus ir gauti jo sutikima.
atidariau nauja tema 5 postais per anksti, dabar sakes man
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 30, 21:54)
tokiems dalykams reikia atsiklausti autoriaus ir gauti jo sutikima.
bet gal is kitur istrauke ta nuotrauka
imk baliona tuoj sita damusim
Californiagirl visai grazus katinas, ypac uzsai balti prie juodo snukucio . Man kailiukas uzstrigo Kazkoks susiveles ir neblizgantis (nesakysiu del ko galetu buti) - cia tai kaip veiseja pasakiau NA gal kiek kuno daugoka nortaukoje
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 21:59)
Californiagirl visai grazus katinas, ypac uzsai balti prie juodo snukucio . Man kailiukas uzstrigo Kazkoks susiveles ir neblizgantis (nesakysiu del ko galetu buti) - cia tai kaip veiseja pasakiau NA gal kiek kuno daugoka nortaukoje
toks neissiseres katinelis, nepriziuretas
Papildyta:
Na, cia nuotrauka damusimui temos, jie irgi buvo augalai