Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(roolys @ 2007 03 30, 13:37)
Jo skaicau kad nera kazkokio kardanelio objektyvam ,  g.gif tai biski sudas jei toki nusipirkes turi ir optikas visas naujesnes pirkt o ne panaudot is senesniu fotiku  schmoll.gif Nebent rankiniu budu reguliuot.

cia matyt kad prastumtu naujas partijas objektyvu su navarotais .... O ir fotikas pigiau pagaminamas nenaudojant mechaniniu sistemu mechanizme  g.gif .

Tiksliai taip ir yra. Kai kam gal tai neaktualu, o man labai. Ant svieto prigaminta marios nuostabiu objektyvu. Perkant nenauja galima smagiai sutaupyt. As va i makro dairausi. Aisku makro fotografijom autofokusas gal ir nelabai reikalingas, bet naudojant ji kaip pvz portretini jau pravercia.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 14:08)
SM fotokonkursuose galim dalyvaut su belekokiom nuotraukom, o cia, kadangi esam mokinukai, tai ir darom namu darbus.

Ai pakibsiu - nuo kada būna namų darbų konkursai? tease.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 14:08)
Kiek maciau, tai cia ne tik as pritariau sitam pasiulymui.

ir ne tik aš nepritariu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 kovo 2007 - 14:29
QUOTE(roolys @ 2007 03 30, 13:37)
Jo skaicau kad nera kazkokio kardanelio objektyvam ,  g.gif tai biski sudas jei toki nusipirkes turi ir optikas visas naujesnes pirkt o ne panaudot is senesniu fotiku  schmoll.gif Nebent rankiniu budu reguliuot.

cia matyt kad prastumtu naujas partijas objektyvu su navarotais .... O ir fotikas pigiau pagaminamas nenaudojant mechaniniu sistemu mechanizme  g.gif .

Bet sakyciau dizainas nepajudejes is vietos g.gif
Bet kaip supratau jis siek tiek zemiau nei 70D g.gif Nelabai supratau kuom ten jau prasciau. Bet kaip variantas atrodo visai neblogas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 15:29)
Ai pakibsiu - nuo kada būna namų darbų konkursai?  tease.gif

karbyne, jei rasau ne lietuviskom raidem bet paryskintai, tu turbut nemoki skaityt hah.gif: tai dar karta perskaityk ka parasiau ir susidek kur reikia varneles, nosines ir t.t. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 15:25)
O gal tam naują temą atsidaryt? tada bus tikrai aišku wink.gif Nepritarimą nebūtina interpretuoti kaip kabinėjimąsi - aš taip pat galiu sakyti, kad jūs kimbate prie to ko nereikia tongue.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 03 30, 14:53)
demokratija  tongue.gif  daugelis pasisako už naujas foto. nors man asmeniškai jokio skirtumo, bet jei tokios taisyklės....
nesiginčyjam ir neteršiam temos. geriau jau giriam ir giriamės  cool.gif

QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 15:29)
ir ne tik aš nepritariu  hihihi.gif

žvelk aukščiau, ten raudonai paryškinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 14:39)
žvelk aukščiau, ten raudonai paryškinau lotuliukas.gif

dėkoju - nereikėjo vargt wink.gif daugeliui iki užuominų tai nė nerūpėjo ir logikos nuo to daugiau nepasimatė smile.gif O iškalbos prasmės apie varneles irgi...na išskyrus norą įgelt? bigsmile.gif
Tema populiarėja lotuliukas.gif
Gerų namų darbų konkursų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 kovo 2007 - 14:48
Sillwio, radau tavo nuotrauka (su menuliu ir krankliais) kitame skyrelyje... unsure.gif Kito zmogaus ikelta g.gif Eik duok velniu tongue.gif CIA
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 16:58)
Sillwio, radau tavo nuotrauka (su menuliu ir krankliais) kitame skyrelyje... unsure.gif  Kito zmogaus ikelta g.gif  Eik duok velniu tongue.gif CIA

tai antroji ikelta ir gi kazkieno cia su ramunelem buvo g.gif Nieko sau keliaujancios internetu g.gif

Nieko nuostabaus, viena karta kazkas mano nuotrauka i konkunsa nusiunte kaip savo. As nieko nebesigincyjau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 17:02)
Nieko nuostabaus, viena karta kazkas mano nuotrauka i konkunsa nusiunte kaip savo. As nieko nebesigincyjau  irnesakyk.gif

Eik tu sau blink.gif O i koki konkursa taviske buvo ikelta, cia SM??? g.gif

Wicked, sveika prisijungus 4u.gif

Ei zmones per tuos gincus del konkurso/ne konkurso nepastebejot naujo zmogaus unsure.gif Gal kas turit patarimu del miesto nuotrauku? Nes as tai nelabai miesta fotkinu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 kovo 2007 - 17:14
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 17:09)
Eik tu sau blink.gif  O i koki konkursa taviske buvo ikelta, cia SM??? g.gif

Kazkoks ten "vestuves.lt" tinklapyje. As pati nemaciau, bet man viena pasake. Ir po to perdaug neieskojau. Ai, sakau, jei zmonem tiek sazine leidzia doh.gif
Po to vienas pazitamas is musu tinklapio issieme nuotrauku pora ir pas save isidejo, nieko man nepasakes. Ir tik sako - paziurekit mano nauja tinklapi - pasakykit ka manot g.gif Nu ir ten palandziojus radom doh.gif nors pas mus tinklapyje apacioje parasyta, kad negalima imti informacijos, be rastisko sutikimo doh.gif JOOO Tai nieko jam nebepasakem. O ka cia besakysi pazistamui doh.gif Nesiori pyktis. g.gif

QUOTE(wicked @ 2007 03 30, 03:47)
dar daug ko nezinau ir nemoku, bet bandau vis...  blush2.gif labai noriu ismokti fotografuoti miesta (gyvenu Chicagoje)
imetu keleta savo bandymu... ax.gif

lauksiu komentaru, patarimu, kritikos ir mokysiuos.....  bigsmile.gif

sveika prisijungus 4u.gif

Man nuotraukytes siek tiek kreivokos, reiketu patiesinti namus. Ir unscharp uzdet, dar siek tiek pasviesint. Man 3 geriausia.
Sekmes 4u.gif Bet tu saunuole thumbup.gif
Jei nesupyksi - padaryciau taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 30 kovo 2007 - 17:46
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 30, 17:37)
Jei nesupyksi - padaryciau taip:
user posted image

Sumazinai thumbup.gif Geriau eina matyti ax.gif Sita nuotrauka gerai ziurisi thumbup.gif O tu ja ir patiesinai? g.gif Reik eiti paziureti i originala..
Labradoriuke, paziurejau originala...Sauniai pataisei nuotrauka, visai kitas vaizdas thumbup.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 30 kovo 2007 - 17:54
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 30, 17:49)
Sumazinai thumbup.gif  Geriau eina matyti ax.gif  Sita nuotrauka gerai ziurisi thumbup.gif  O tu ja ir patiesinai? g.gif  Reik eiti paziureti i originala..

aga, namu sonus istiesinau. Neatrodo tada kad is apacios ziuri, atrodo, kad gerai ir zmones matosi ir tarsi i namus tieisai ziuri smile.gif nzn, man atrodo, taip geriau. Gal dar kazkas tures daugiau nuomoniu smile.gif
Dekui Californiagirl 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 30 kovo 2007 - 18:12
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 13:20)
O koks skirtumas? Sakau gi - nuotraukos galiojimas pasibaigia ar dar kas?
Be to - neteisinga iškėlinėti naujas sąlygas kai konkursas jau vyksta tongue.gif

skirtumas toks, kad dabar nauju augaliuku daug nera ir noretusi, kad visu jegos butu lygios, o ne nufotografuotos pereitu metu vasaros ikarstyje.
neturi nauju nuotrauku nedalyvauk konkurse, prievartos nera.

kodel visiem viskas gerai, o tau vienai vis kazkas nepatinka???

beje,sios savaites temai tai negalioja, jau sudejom senesnes nuotraukas, tegu jos ir buna. tikrai yra daug graziu nuotrauku.
Atsakyti