Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 13:03)
bet mokomes fotografuot dabar ir "namu darbai" uzduodami dabar, o ne pries metus ir t.t. i konkursa sviezienos, o siaip pasiziurejimui ir pakritikavimui, pagyrimui... gali but ir senienos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
jaučiuos kalta, kad įdėjau savo seną, seną nuotrauką blush2.gif galiu išimt iš konkurso. jokių problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 03 30, 14:15)
jaučiuos kalta, kad įdėjau savo seną, seną nuotrauką  blush2.gif galiu išimt iš konkurso. jokių problemų  ax.gif

sitas konkuras negalioja mirksiukas.gif palik ta grozi rolleyes.gif bet galetum dabar ka nors dar nufotkint bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi pasizadu pasitaisyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 13:03)
bet mokomes fotografuot dabar ir "namu darbai" uzduodami dabar, o ne pries metus ir t.t.

O koks skirtumas? Sakau gi - nuotraukos galiojimas pasibaigia ar dar kas? Man pavyzdžiui įdomu kokias klaidas dariau anksčiau gal - gi kai nufotkinau iškart nedėjau "patikrinimui"...aš gi taip pat ir dabar darau - gal tas pačias klaidas ir taip išeina "mokausi" toliau neištaisius senųjų. Taip neinama pirmyn ir nieko neišmokstama - tas vadinama mokymosi spragomis jei jau taip svarbu mokyklos analogijos.
Nors man asmeniškai tiesą sakant konkurse ar ne neaktualu - jokio skirtumo ar bus konkurse ar ne. Patiko teminė idėja, bet skirstymas pagal šviežumą - ne. Nepatikrinsi gi jo ir prasmės nulis.
Man įdomiau mokytis, o ne su šviežiena dalyvauti konkurse.

Be to - neteisinga iškėlinėti naujas sąlygas kai konkursas jau vyksta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 kovo 2007 - 13:22
ne ne, neisimkit, labai grazu rolleyes.gif as tik apie ateiti pagalvojau... o i tema ir ne i tema nuotraukas vistiek dekim, nu gi grazu paziuret, pasimokyt, pakritikuot bigsmile.gif tik ne konkursui jos tegu buna g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 14:20)

Man įdomiau mokytis, o ne su šviežiena dalyvauti konkurse.

Be to - neteisinga iškėlinėti naujas sąlygas kai konkursas jau vyksta tongue.gif

tai tu mokinkis, niekas netrukdo, bet va konkursui, turi paruosti svieziai, kaip namu darba. Cia gi ne SM fotofonkuras bet musu, mokinuku su namu darbais cool.gif

o salygos nuo kito konkurso, jau is karto buvo pasakyta. mirksiukas.gif
Ir nereikia cia parintis flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 29, 22:46)
Aha. Ale mano subjektyvia nuomone jis turi viena dideli minusa - jame nera autofokuso variklio, vadinasi objektyvai be varikliu nedirbs.

Jo skaicau kad nera kazkokio kardanelio objektyvam , g.gif tai biski sudas jei toki nusipirkes turi ir optikas visas naujesnes pirkt o ne panaudot is senesniu fotiku schmoll.gif Nebent rankiniu budu reguliuot.

cia matyt kad prastumtu naujas partijas objektyvu su navarotais .... O ir fotikas pigiau pagaminamas nenaudojant mechaniniu sistemu mechanizme g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 30 kovo 2007 - 13:39
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 13:27)
Ir nereikia cia parintis flirt.gif

man forume stiprių emocijų apskritai nedažnai būna - metų man nebe 16 kad forume dėl konkurso susinervinčiau wink.gif - skiriu nuo realaus gyvenimo. Nereikia įskaityti tokių intonacijų, kokiom pats rašytum tongue.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 13:27)
o salygos nuo kito konkurso, jau is karto buvo pasakyta. mirksiukas.gif

O kas tas sąlygas kelia? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 kovo 2007 - 13:43
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 13:42)
O kas tas sąlygas kelia?  ax.gif

demokratija tongue.gif daugelis pasisako už naujas foto. nors man asmeniškai jokio skirtumo, bet jei tokios taisyklės....
nesiginčyjam ir neteršiam temos. geriau jau giriam ir giriamės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 14:42)
man forume stiprių emocijų apskritai nedažnai būna - metų man nebe 16 kad forume dėl konkurso susinervinčiau wink.gif - skiriu nuo realaus gyvenimo. Nereikia įskaityti tokių intonacijų, kokiom pats rašytum tongue.gif
O kas tas sąlygas kelia?  ax.gif

unsure.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Kiek maciau, tai cia ne tik as pritariau sitam pasiulymui. O jei kam netinka toks konkursu tobulinimas, tai geriau is vis be konkursu, kad butu taika. Arba, konkursuose dalyvauja tik tie kuriems priimtinos taisykles, kurias patys savom jegom kuriam.
SM fotokonkursuose galim dalyvaut su belekokiom nuotraukom, o cia, kadangi esam mokinukai, tai ir darom namu darbus.
PASIULYMAS: konkursa pervadint : "savaites namu darbas", tada niekas nesikabines, o tobulins savo sugebejimus siai dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 kovo 2007 - 14:09
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 30, 14:08)
PASIULYMAS: konkursa pervadint : "savaites namu darbas", tada niekas nesikabines, o tobulins savo sugebejimus siai dienai.

O gal tam naują temą atsidaryt? tada bus tikrai aišku wink.gif Nepritarimą nebūtina interpretuoti kaip kabinėjimąsi - aš taip pat galiu sakyti, kad jūs kimbate prie to ko nereikia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 30 kovo 2007 - 14:25