stebukle - aš pačia nuotrauką šiek tiek nuleisčiau žemiau. dabar ji kažkaip prikibus prie rėmelio atrodo ir šriftą sumažinčiau šiek tiek
Sillwio - lauksim pirmadienį gervių graži nuotrauka ir fotikas toks kaip mano
Californiagirl - labiausiai patiko keistas lapas.
Dzineru - man pirmoji nuotrauka labai patiko.
Konkursas - atnaujinta
Aciu visiems, kas pastebejot mano nuotraukas
ne kiauliukai, avys ten
bandysiu, jei sestadieni kur uz miesto isvaziuosim O cia fotkinta siaip, keliaujant
silwio labai graziai gerves pagautos
californiagirl, sveikinu, jau beveik ir profe
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 29, 21:22)
ajas kur tokia dykuma su kiauliukais radai
ne kiauliukai, avys ten
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 30, 00:26)
ajas- geles dykumoj tik reikejo pasirinkt gal koki viena krumeli ir dar smelio, kad matytusi, kad jos tokios vienisos dykumoj, bet zydi...
bandysiu, jei sestadieni kur uz miesto isvaziuosim O cia fotkinta siaip, keliaujant
silwio labai graziai gerves pagautos
californiagirl, sveikinu, jau beveik ir profe
bite maja, pakeisk prasau mano tuja i sita
bite maja ar galetum dar karta imesti nuoroda, kur sudetos nuotraukytes. aciu
nu ir prirasete,
o kiek nuotrauku. esu labai suzavetas australijos nuotraukomis labai ryskios, geros kokybes. man patiko.
dabar aisku kaip ir F1 lenktynese atsidurete:)))
man labiausiai istrigo ta piene, tikrai lb graziai nufotkinta. net neiskart supratau kad ten piene
na zodziu si karta neaplenksiu jusu:)
pritariu tai idejai kad dedam tik svieziai "iskeptas" nuotraukytes:)))
o kiek nuotrauku. esu labai suzavetas australijos nuotraukomis labai ryskios, geros kokybes. man patiko.
dabar aisku kaip ir F1 lenktynese atsidurete:)))
man labiausiai istrigo ta piene, tikrai lb graziai nufotkinta. net neiskart supratau kad ten piene
na zodziu si karta neaplenksiu jusu:)
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 30, 12:06)
man nieko nebelieka, kaip tik irgi pritarti
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 30, 13:54)
O aš nepritariu Koks skirtumas - vis tiek to paties žmogaus darbas ir pastangos, o nuo senumo nuotraukų galiojimo laikas nepasibaigia. Šviežumo argumentas man aktualus kai kalbam apie maistą, o ne nuotraukas
bet mokomes fotografuot dabar ir "namu darbai" uzduodami dabar, o ne pries metus ir t.t. i konkursa sviezienos, o siaip pasiziurejimui ir pakritikavimui, pagyrimui... gali but ir senienos.