Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 03 29, 19:39)
Šiaip, pavasarinė

user posted image

Nikon D50 + Nikkor70-300VR, 300 mm, 1/800s, f8, ISO400, -0.3EV

thumbup.gif thumbup.gif tai pagaliau pataikei laiku mirksiukas.gif . ziuriu kad islaikimas trumpas o ir diafragma uzdaryta gerai, matyt labai anksti is darbo gryzai lotuliukas.gif ....

Graziai pagautos pozos mirksiukas.gif
Atsakyti
Rudeninė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 29, 19:39)

http://www.dpreview....02nikond40x.asp naujas NIKON d40x pasirode g.gif megapikseliu jau nemazai imontavo .
Atsakyti
Sillwio, gandrai thumbup.gif thumbup.gif
ajas, grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 kovo 2007 - 22:00
Cia i tema idesiu...Nors pasistengsiu dar pafotkinti blush2.gif

"Keistas lapas", rezimas Aperture priority, F5.6, ISO 400, 1/500s
user posted image

"Zydi medis", Aperture priority, F5.6, ISO 400, 1/250s
user posted image

Laukiu kritikos ax.gif
Po Agneos nuotrauku manes isvis jokios nebekabina... unsure.gif lotuliukas.gif Ir saviskem, savaime aisku, nesu patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 29, 21:28)
thumbup.gif  thumbup.gif  tai pagaliau pataikei laiku  mirksiukas.gif . ziuriu kad islaikimas trumpas o ir diafragma uzdaryta gerai, matyt labai anksti is darbo gryzai

Aciu. Tikrai anksti. Vakar ju ten buvo 7000, siandien 9400... Sekmadieni tikiuosi turet gera fotosesija biggrin.gif

QUOTE(roolys @ 2007 03 29, 21:50)
d40x pasirode  g.gif megapikseliu jau nemazai imontavo .

Aha. Ale mano subjektyvia nuomone jis turi viena dideli minusa - jame nera autofokuso variklio, vadinasi objektyvai be varikliu nedirbs.

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 29, 21:59)
Sillwio, gandrai thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu. Cia gerves biggrin.gif Yra cia netoli manes ezerelis, kur jos pavasari renkasi. Susirenka apie 10000 gerviu vienoj vietoj. Reginys nepakatojamas.

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 29, 22:34)
Cia i tema idesiu...Nors pasistengsiu dar pafotkinti blush2.gif

"Keistas lapas", rezimas Aperture priority, F5.6, ISO 400, 1/500s

"Zydi medis", Aperture priority, F5.6, ISO 400, 1/250s

Laukiu kritikos ax.gif

Man abi thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 29, 22:46)

Aciu, nesitikejau blush2.gif

Tas kurias pirmas idejau vakar fotografavau. Cia siandien dar padariau...

"Vienisa ramunele", ISO 400, F7.1, 1/100s
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 kovo 2007 - 23:43
sveiki 4u.gif

na va, isidrasinot, o as vis laiko nerandu nufotografuoti gelytes... pasistengsiu ryt blush2.gif

Dzineru, man grazu, gal kiek persarpinta ir gal vos kitaip kadruociau, bet siaip tai tikras pavasaris rolleyes.gif

californiagirl - del to labdaros vakaro - nu malacius mirksiukas.gif
o del nuotrauku man ''keistas lapas'' labai patiko, labai gaivi nuotrauka thumbup.gif

Elina, man patiko ideja tavo nuotraukos, nors grudo daug, ar cia taip iscropinta labai g.gif buciau nefotografavus taip, kad saulyte mergytes nosyte buciuoja, na bet tikrai idomu 4u.gif

ajas- geles dykumoj thumbup.gif tik reikejo pasirinkt gal koki viena krumeli ir dar smelio, kad matytusi, kad jos tokios vienisos dykumoj, bet zydi... g.gif

sillwio - sekasi jums su roolys, vienas beveik miske, kitas prie ezero rolleyes.gif dabar zinau, kaip tu tas gerves pirmajai savo nuotraukai su menuliu pagavai - nebuvo sunku rasti, jei ju tukstanciai kasmet prie namu slenkscio biggrin.gif faina thumbup.gif

Papildyta:
californiagirl - ir vienisa ramune man labai thumbup.gif kokiu objektyvu fotografavai?
bandysiu ir as tokia ramune fotografuot, nes pas mus sodely tik tokios zydi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 29 kovo 2007 - 23:27
californiagirl, vienisa ramune thumbup.gif man si nuotrauka be trukumu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 29, 23:26)
californiagirl - ir vienisa ramune man labai  thumbup.gif kokiu objektyvu fotografavai?
bandysiu ir as tokia ramune fotografuot, nes pas mus sodely tik tokios zydi biggrin.gif

Fotografavau su savo naujuoju Sigma 17-70mm smile.gif
Pas mus irgi tik tokios ramuneles ir pienes zydi...net neidomu... Noreciau rasti kokiu panasiu, kaip roolys nufotkino, alia pas mus miskely tik ramunes biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 29, 23:28)
californiagirl, vienisa ramune thumbup.gif man si nuotrauka be trukumu wub.gif

Aciu aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 29 kovo 2007 - 23:41
Oj, fotomamos ir fototeciai, baikite girti biggrin.gif
Kai aplinkui grazus vaizdai, tai neimanoma blogu nuotrauku daryti.

O fotografuota su teleobjektyvu pentax80-320mm
Turi tas teleobjektyvas kazka tokio, kas ir man patinka.

California, tu maladec, puikiai padirbejai. Tai greit profesionale patapsi drinks_cheers.gif
Man geriausiai is visu pateiktu augaliuku ziurisi ramunele.

Karbyne, man truputuka nuotraukoje nera akcento, gal noretusi kokio vieno lapo zalioj zolej...

Silwio nuotrauka labai patiko. Ypac paukstukai. Super thumbup.gif

Ajas, man tai patiko tie kalnai ir avytes... o del gelyciu, tai noretusi kokia gelyte is arciau pamatyti..

Daugiau nepamenu ka norejau pasakyti.
Prisiminiu parasysiu doh.gif
Atsakyti
californiagirl uzrode man jusu puslapi, skaiciau skaiciau, kol uzsimaniau gauti patarimu ir pati.... bigsmile.gif fotografuoju as su Canon Rebel XTi, naudoju Canon 17-85mm IS USM objektyva.
dar daug ko nezinau ir nemoku, bet bandau vis... blush2.gif labai noriu ismokti fotografuoti miesta (gyvenu Chicagoje)
imetu keleta savo bandymu... ax.gif

ISO: 100, 1/200 sec, f/10.0, 17mm
user posted image

ISO: 200, 1/250 sec, f/11.0, 17mm
user posted image

ISO: 200, 1/320 sec, f/13.0, 17mm
user posted image

nuotraukoms nedaryta niekas su photshopu, isskyrus kad jos sumazintos.... ax.gif daugiau Chicagos nuotrauku esu sudejus i Chicago

lauksiu komentaru, patarimu, kritikos ir mokysiuos..... bigsmile.gif
Atsakyti