Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jei kam idomu pamatyt pilna formata ''Azuolo siaubuno'' biggrin.gif , kad baisiau butu.
http://images23.fotk...assiaubunas.jpg

Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2007 03 29, 01:27)

o jau nuotraukų gražumėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif išsisaugojau pas save beveik visas blush2.gif
su kokiu fotiku fotkini?

Roolys, neatsidaro tavo nuotrauka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 29 kovo 2007 - 07:24

Vos nemiriau nuotraukas ziuredama blink.gif Na ir grozis wub.gif
Isduok paslapti koks objektyvas ta nuostabu ryskuma duoda???? Pvz. kenguros ir zirafa, kaip suprantu nepriejai ten taip arti ju g.gif
Jatus....negaliu atsigauti nuo grozio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 03 29, 07:17)
Roolys, neatsidaro tavo nuotrauka  g.gif

gal taip eis g.gif .

http://public.fotki.com/roolys/

tik reiks atsidaryt fotografija ir paspaust kad rodytu visu dydziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 29 kovo 2007 - 08:39
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 29, 07:35)
Vos nemiriau nuotraukas ziuredama blink.gif  Na ir grozis wub.gif
Isduok paslapti koks objektyvas ta nuostabu ryskuma duoda???? Pvz. kenguros ir zirafa, kaip suprantu nepriejai ten taip arti ju g.gif 

tas ryškumas ir mane pritrenkė blink.gif kažkas nerealaus
Atsakyti
Sveiki,

as busiu is pradedanciuju. visai neseniai nusipirkau fotoaparata. dabar bandau studijuoti jo naudojimo instrukcija ir bandysiu fotografuoti.

labai jau grazios cia fotografijos.

gal zinot ir galit parekomenduot koki pradziamoksli naujai iskeptam fotografui???
su vertingai patarimais ir pamokymais kaip reikia fotografuoti?

buciau labai dekinga
Atsakyti
californiagirl pas mane tasiukas-kuprinyte per 1 peti, istrizai. Galiu pasakyt, kad labai aptogu. Gali ant nugaros nestis, o galima (jei greitai prireikia) ant sono pasisukti ir issitraukti. aisku, ten jau skirta tiktai fotografijos priemonem susidet, vaiko daigtu nedeciau. Ten galima viduje prisiklijuoti kaip tau patogu, pagal savo fotiko forma, pagal objektyvo dydi ir pagal kitu esamau objektyvu dydi, skyrelius.

P.S. Apie mus "Tavo vaiko" zurnaliuke siek tiek yra parasyta blush2.gif Ir kur sakiau, nuotraukytes dare fotografe, bet nepasakyciau, kad superines g.gif O be to as ten nekaip atrodau - tragiskai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 29 kovo 2007 - 09:23
Tai dabar aiski puodelio priešistorė smile.gif
Paišei paišei, nesigavo - ir nufotkinai puikia foto.
Stai cia - Tasmanijos rasi
http://www.supermama...howtopic=168945

Kazkas nerealaus wub.gif wub.gif
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 29, 07:35)
Vos nemiriau nuotraukas ziuredama blink.gif  Na ir grozis wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Likau be zodziu rolleyes.gif Agneza,mane irgi domina kokia lense fotografavai.
Nuo tokio groziu net zodziu pritruko..
Atsakyti
Agneza tikrai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Kiek graziu foto wub.gif Tik as galvojau, kad visi desim naujai darytas foto pagal savaites paskelbta tema ax.gif Na bet nesvarbu 4u.gif

Cia kelios vakar dienos darytos foto smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzineru @ 2007 03 29, 16:01)
Sveiki 4u.gif

Kiek graziu foto wub.gif  Tik as galvojau, kad visi desim naujai darytas foto pagal savaites paskelbta tema ax.gif  Na bet nesvarbu 4u.gif
Cia kelios vakar dienos darytos foto smile.gif
user posted image
user posted image

Net namie pakvipo pavasariu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2007 03 29, 09:02)
Sveiki,

gal zinot ir galit parekomenduot koki pradziamoksli naujai iskeptam fotografui???
su vertingai patarimais ir pamokymais kaip reikia fotografuoti?

Literaturos jokios, asmeniskai, negaliu patarti... biggrin.gif Bet galiu pasakyti, kad pataikei i reikiama vieta mirksiukas.gif Siame skyrelyje tikrai gali ismokti fotografuoti- tik fotografuok, dek nuotraukas ir nebijok kritikos(nes kitaip neismoksi) mirksiukas.gif Patariu perskaityti ir pirmasias sios temos dalis- ten daug snekama apie kompozicija ir siaip nemazai techniniu dalyku aptariama.
Zodziu, sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 29, 09:18)
californiagirl pas mane tasiukas-kuprinyte per 1 peti, istrizai. Galiu pasakyt, kad labai aptogu. Gali ant nugaros nestis, o galima (jei greitai prireikia) ant sono pasisukti ir issitraukti. aisku, ten jau skirta tiktai fotografijos priemonem susidet, vaiko daigtu nedeciau. Ten galima viduje prisiklijuoti kaip tau patogu, pagal savo fotiko forma, pagal objektyvo dydi ir pagal kitu esamau objektyvu dydi, skyrelius.

P.S. Apie mus "Tavo vaiko" zurnaliuke siek tiek yra parasyta  blush2.gif  Ir kur sakiau, nuotraukytes dare fotografe, bet nepasakyciau, kad superines  g.gif O be to as ten nekaip atrodau - tragiskai  ax.gif

Jau uzsissakiau ta kur rodziau, tik spalva kitokia(pilka su juoda). Ta kuprine ir yra skirta fotografijos priemonem susideti, su priklijuojamais perskyrimais ir t.t. mirksiukas.gif Telpa vienas fotoparatas su prisuktu objektyvu ir dar 3-4 objektyvai, plius visokios kisenytes filtrams, baterijoms ir.t.t. Nenaudosiu kaip "daiper bag'o", nes pampu mum nebereikia, is buteliuku nebegeriam, va jei koki vaiko megstuka dar tilps ikisti tai nieko blogo nenutiks mirksiukas.gif

Labradoriuke, o kur galima paskaityti apie jus, gal internete "Tavo vaikas" yra? blush2.gif Nes zurnalo man nusipirkti neimanoma... cool.gif

Dzineru, apdirbai nuotraukytes kazkuo... g.gif Man lyg per daug pasharpintos, ipac pirmoji g.gif Bet grazu wub.gif
Papildyta:
Parodysiu kuri rengini as fotografavau blush2.gif Kaip sakiau tai buvo "fundraiseris" stipriai sergamtiems vaikuciams paremti, organizacijai "Make a wish foundation"...vakaro tematika "James bond night"... biggrin.gif
My Webpage

Net 4 nuotraukos ant pagrindinio puslapio mano fotografuotos blush2.gif Ta moteriske buciuojanti pistoleta mano foto biggrin.gif O dede su pistoletu ir seseliu dideliu ant veido- NE mano, cha cha, o profesionales biggrin.gif Po to paziurejau galerija 50% fotografiju mano darytos, kitos fotografes- tai sakau, gal neblogai pirmam kartui. nes is prdziu jaudinausi, galvojau nei viena foto neiseis cool.gif Nu va pasigyriau blush2.gif
Atsakyti