Californiagirl,gera ideja del kuprines,nes as irgi jau galvoju apie spec.fotografo kuprine,turiu dabar tokia maza tasyte,tik fotoaparatui,o lensiu tai daugeja,manau sita gera
o del konkurso... na taip nesazininga as taip pat nemanau, kad iseis man nors kas nors is tolo panasus i sios dienos grozybes sudetas, bet tai kaip tada... davai vistiek fotografuojam, o kitam kartui susitariam, kad seniau darytos nuotraukos konkurse dalyvaut negali
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 28, 23:29)
o del konkurso... na taip nesazininga
Nugis dar tik ipusejo savaite, tai gal iskepsiu ka nors Tik va sunku, kai tokios grozybes sudetos ir nieko panasaus neiseina...
O del seniau darytu foto, tai man visai vienodai...Kaip tik faina, kai zmones tokiu grozybiu turi...as noriu pamatyti Privercia mus temptis As sakau lai dalyvauja visos nuotraukos atitinkancios tema- nesvarbu kada fotkintos
SONY DSC-H5 , 11mm , F/5.6 , 1/125sek. , ISO-80 . ''Azuolas siaubunas'' konkursui
Priedai kurti su programa GIMP
Isklauses kritika apie savo azuola nusprendziau paryskinti truputeli pozymius kodel man tas azuolas krito i aki . Jei yra vaiku salia ekrano tai pasistenkite kad vaikai nespetu isiziureti i fotografija , Tai jusu vaiku saugumui .
Manau kas skaite ar ziurejo trilogija '' Ziedu valdovai '' , turetu suprast .
Priedai kurti su programa GIMP
Isklauses kritika apie savo azuola nusprendziau paryskinti truputeli pozymius kodel man tas azuolas krito i aki . Jei yra vaiku salia ekrano tai pasistenkite kad vaikai nespetu isiziureti i fotografija , Tai jusu vaiku saugumui .
QUOTE(roolys @ 2007 03 29, 00:40)
Roolys, taip cia is Tasmanijos, simbioze cia kazkokia. Medelis su ziedukais.
O tavo foto tas medis padailintas? Akytes nupaisytos?
Man is augaliuku labiausiai tai piene patinka, ypac tie plaukeliai
She nuotrauka asmeniskai man per smarkiai apdorota, net nepasakyciau, kad cia foto... bet kompozicija patinka
Labrodoriukes medziuose man kazko truksta, gal erdves, gal noretusi, kad medziai labiau i auksti butu...
Del kupriaku.
Mes turime Lowepro SlingShot 100AW. Tai kuprine- slingas su viena rankena. Galima issimti daiktus nenusiemus kuprines. Dar labai patogu tai, kad fotografuojant gali atremti ranka i kuprine.
Bet dabar jau galvojame, kad reikia dar ir didesnio slingo, nes mes mazesni pirkome, jau viskas sunkiai telpa i ji...plius dar kameryte isimetam i sita kupriaka..
Papildyta:
Wysnia, avataras
Man is augaliuku labiausiai tai piene patinka, ypac tie plaukeliai
She nuotrauka asmeniskai man per smarkiai apdorota, net nepasakyciau, kad cia foto... bet kompozicija patinka
Labrodoriukes medziuose man kazko truksta, gal erdves, gal noretusi, kad medziai labiau i auksti butu...
Del kupriaku.
Mes turime Lowepro SlingShot 100AW. Tai kuprine- slingas su viena rankena. Galima issimti daiktus nenusiemus kuprines. Dar labai patogu tai, kad fotografuojant gali atremti ranka i kuprine.
Bet dabar jau galvojame, kad reikia dar ir didesnio slingo, nes mes mazesni pirkome, jau viskas sunkiai telpa i ji...plius dar kameryte isimetam i sita kupriaka..
Papildyta:
Wysnia, avataras
QUOTE(Agneza @ 2007 03 29, 01:04)
Del kupriaku.
va va, as manau slingas patogiau nei paprasta kuprine
QUOTE(Agneza @ 2007 03 29, 00:58)
Roolys, taip cia is Tasmanijos, simbioze cia kazkokia. Medelis su ziedukais.
Originalioje fotografijoje matomos tik uzuomazgos tose vietose kur akys , burna ir nagai. Tai nusprendziau dapiesti , dabar bent jau matosi. Galiu idet maza nuotraukyte kaip atrodo originalas .
Tasmanija tai turbut mano viena is labiausiai svajojamu vietu pasaulyje kur noreciau pabuvot . Tikiuos kad pavyks
Tai is fotografu megeju tapsime dailininkais megejais
Rodyk originala.
P.S. as fotoreportazuose dabar kaip tik foto dedu is Tasmanijos. Gali uzsukti paziureti, jeigu idomu
Papildyta:
Wysnia, maniskis dar rode kazkokia labai mandria kuprine, kur kazkaip viena dalis sukinejasi apie juosmeni, ten tipo objektyvai sudeti...zodziu reikes del idomumo uzklausti, tik pamenu, kad kaina tos sedevro buvo kosmine, profams skirta...
Rodyk originala.
P.S. as fotoreportazuose dabar kaip tik foto dedu is Tasmanijos. Gali uzsukti paziureti, jeigu idomu
Papildyta:
Wysnia, maniskis dar rode kazkokia labai mandria kuprine, kur kazkaip viena dalis sukinejasi apie juosmeni, ten tipo objektyvai sudeti...zodziu reikes del idomumo uzklausti, tik pamenu, kad kaina tos sedevro buvo kosmine, profams skirta...
QUOTE(Agneza @ 2007 03 29, 01:13)
Tai is fotografu megeju tapsime dailininkais megejais
Rodyk originala.
Rodyk originala.
Siaip tai daile yra vienas is mano pasaukimu , tik deja as sito pasaukmo nelavinau . tiesa sakant ir fotografijas pries fotografuodamas , pasidarau eskiza ant popieriaus su piestuku kaip kas geriau atrodytu, o tik tada imuosi komponuoti ir fotografuoti . Zinau cia juokingai atrodo turbut , bet ka as galiu padaryt jei taip man smagiau
P.S. o kur ziuret tavo reportazus
Tai dabar aiski puodelio priešistorė
Paišei paišei, nesigavo - ir nufotkinai puikia foto.
Stai cia - Tasmanijos rasi
http://www.supermama...howtopic=168945
Stai cia - Tasmanijos rasi
http://www.supermama...howtopic=168945
QUOTE(Agneza @ 2007 03 29, 01:27)
Tai dabar aiski puodelio priešistorė
Butent panasiai ir ivyko .