Cia mano augaliukas
M;WB sauleta, ISO 100; f/7.1; 1/100s; PS istiesintas 2 medis; uzdetas remelis, prideta spalvingumo.
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 28, 11:19)
Kokie sekretai , as tik atsakau tapacia kalba kaip klause , O del gimtadienio tai tiesa , yra uzrasyta.
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 28, 11:26)
Cia mano augaliukas
M;WB sauleta, ISO 100; f/7.1; 1/100s; PS istiesintas 2 medis; uzdetas remelis, prideta spalvingumo.
Grazi fotografija ir pateikta idomiai
Man taipat vis kyla mintis apie eile daiktu stovinciu issirikiavus ir vaizda sufokusuot i pirmaji ar kita koki , bet kiek bandziau nelabai veza tokios foto . Kazko jom dar reiktu .
QUOTE(roolys @ 2007 03 28, 11:34)
Man taipat vis kyla mintis apie eile daiktu stovinciu issirikiavus ir vaizda sufokusuot i pirmaji ar kita koki , bet kiek bandziau nelabai veza tokios foto . Kazko jom dar reiktu .
man ir tas pats. kiek esu bandžiusi, tiek kažkas ne taip išeidavo
Labradoriuke, man erdvės kaip tai norisi. bet šiaip visai nieko.
Rolys, Byte Maja dekui uz nuomone. Na cia mano buvo pirmas toks bandymas padaryt kazka is eiles
As esu tokios pacios nuomones kaip jus, kad tokiom foto - reikia akcento. O jo nera mano nuotraukoj. O savaime graziu foto ir gi nebuna
Rolys o tau nesmagu, kai tiek daug visi tave sveikina Ar kukliniesi
As esu tokios pacios nuomones kaip jus, kad tokiom foto - reikia akcento. O jo nera mano nuotraukoj. O savaime graziu foto ir gi nebuna
QUOTE(bite maja @ 2007 03 28, 11:43)
man ir tas pats. kiek esu bandžiusi, tiek kažkas ne taip išeidavo
reiks koki kart padaryt bandyma , kas pateiks ''eile'' isradingiau , jei cia ne vieni mes tokie
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 28, 11:48)
Gal kuklinuos biski , bet smagu tai tikrai . Aciu visiem ....
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 28, 08:35)
Roolys, tavo melynoji gelele lb grazhi, ir remas man patinka
Dekui uz pavadinima . Gerai skamba ir dera
Kad visiem linksmiau butu
Cia idesiu ne i tema:
M; ISO100; WB sauleta; F/7.1; 1/125s; PS apkirpta siek tiek.
Cia idesiu ne i tema:
M; ISO100; WB sauleta; F/7.1; 1/125s; PS apkirpta siek tiek.
Eik tu sau, nu ir grozybiu pridejot As dar neturiu nieko, bet nezinau ko is saves reikes reikalauti, kad nebutu geda cia ideti Niekaip neprisiruosiu i miskeli iseiti...nes lyja daug
Agneza, nuostabu Tavo visos nuotraukos pritrenkiancios
She, labai gera foto irgi Kaip visada kazkuo kitokia...labai labai
Labradoriuke, ir tavo medziai patinka Is visu tavo augaliuku nuotrauku man ji labiausiai
Agneza, nuostabu Tavo visos nuotraukos pritrenkiancios
She, labai gera foto irgi Kaip visada kazkuo kitokia...labai labai
Labradoriuke, ir tavo medziai patinka Is visu tavo augaliuku nuotrauku man ji labiausiai
Negaliu nepagirt Agnezos,bites majos ir she kazkas nerealaus be zodziu... as joms visoms trims skiriu pirma vieta,jau be konkurentu turbut esat
gal palaikysiu ajas minti,ir si karta nieko nedesiu ir as po tokiu nuotrauku,idejos dingo
uzsisakiau lense 85mm ir filtra,kaip tu wyshnia ir rekomendavai,ta polarizacini zodziu,kaip jau griebsiu fotografuot nes ka supratau kad mano zoomine lense,nieko verta,ryskumo nulis,kai pamaciau kaip prime lenses fotografuoja.Nenoriu daugiau zoominiu,pakolkas
gal palaikysiu ajas minti,ir si karta nieko nedesiu ir as po tokiu nuotrauku,idejos dingo
uzsisakiau lense 85mm ir filtra,kaip tu wyshnia ir rekomendavai,ta polarizacini zodziu,kaip jau griebsiu fotografuot nes ka supratau kad mano zoomine lense,nieko verta,ryskumo nulis,kai pamaciau kaip prime lenses fotografuoja.Nenoriu daugiau zoominiu,pakolkas
QUOTE(gus @ 2007 03 28, 18:28)
Dar mane priimkit i savo buri Tikrai po tokiu nuotrauku siandien isejau i miskeli ziuriu ir nieks nesiziuri.... Ir dar gelyciu isvis jokiu neradau, vesokas pavasaris kazkoks pas mus...
Zmones, o kur jus nesiojat savo fotikus ir objektyvus kai einat i lauka fotkinti? As tai, geda pasakyti, savo "oversized" rankineje, kartu su pinigine ir smulkmenom
Dabar rimtai zvalgausi i spec. tasiuka, bet noriu kuprines, o ne kokio ant vieno peties. Kaip jums sita ziurisi Gal kas turit ka panasaus?
as nesiojuosi viska changing bage dabar su visais Gusciaus pampais, barskuciais ir kitom supermamos smulkmenom
del tases galvoju ir as. kuprine patogu, bet dabar yra kitokios kuprines, kurios kazkaip persisuka ant peties ir labai patogu jos nenusiemus issitraukti tau reikalingus daiktus... nes siaip is kuprines issitraukti nera labai labai labai patogu... paieskosiu nuotraukos, gal rasiu, tai parodysiu
del tases galvoju ir as. kuprine patogu, bet dabar yra kitokios kuprines, kurios kazkaip persisuka ant peties ir labai patogu jos nenusiemus issitraukti tau reikalingus daiktus... nes siaip is kuprines issitraukti nera labai labai labai patogu... paieskosiu nuotraukos, gal rasiu, tai parodysiu