sillwio, trecioji tai labai super O as makro objektyvo neturiu
QUOTE(ajas @ 2007 03 27, 20:36)
sillwio, trecioji tai labai super O as makro objektyvo neturiu
Aciu As irgi neturiu Turiu sigma 70-300, kuriame pseudo macro yra, bet ner sveikatos su juo. Beja, gal kam reikia pigiai O vat tikro labai reikia, tik $ niekaip neatlieka. Sitos fotografuotos su muiline, kurioje kas jau kas o macro tikrai neblogas buvo.
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 27, 12:14)
Aciu labai uz torta ir pasveikinimus
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 27, 12:42)
Grazios gelytes , gal pirma apkarpyt reiktu truputi ,
QUOTE(sillwio @ 2007 03 27, 18:07)
Zadetoji lietuviskos trobeles versija. Prisiminiau, Uzutrakio parkas, jeigu ka.
O va cia keletas "augalu".
Asaros
Nesugalvoju gero pavadinimo, taigi, be pavadinimo
Nuotraukos atkastos is archyvo. Fotografuota su Olympus C-760UZ. Parametru neklauskit, tikrai nepamenu (na, gal is originalo istraukciau) Zinau tikrai, kad rezimas macro.
O va cia keletas "augalu".
Asaros
Nesugalvoju gero pavadinimo, taigi, be pavadinimo
Nuotraukos atkastos is archyvo. Fotografuota su Olympus C-760UZ. Parametru neklauskit, tikrai nepamenu (na, gal is originalo istraukciau) Zinau tikrai, kad rezimas macro.
Grazios fotografijos , nors ir ne su veidrodiniu fotografuota
Na as idedu savo augaleli , katik is miskelio parejau , tai manau kad visai tiks i konkursa idet :
SONY DSC H-5 , 18mm , F/3.5 , 1/25 sek. , ISO-125 ir dar savo autorini remeli sukuriau , gal reiks visom fotografijom det
QUOTE(roolys @ 2007 03 27, 21:00)
Labai Ar cia su macro objektyvu fotografuota???
Kolkas mano "favorite"
Ir dar Silwio susale augalai labai patiko...
dedu ir galvoju, cia augalas ar ne nu lyg augalas...
Stebukle, pagal mane augalas Bet ryskumo labai truksta
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 27, 23:30)
Stebukle, pagal mane augalas Bet ryskumo labai truksta
sakai truksta :
bite maja - liuks ideja del albumo po to bus galima kiekvienam konkursui po aplanka atidaryt
ir ''Norvegija'' lblblb grazu tik... o nebandei biski horizonto patiesint
labradoriuke - as bitute irgi sunkiai iziurejau reiktu karpyt, ar truputi kitu kampu fotografuot. dar norejau del berniuko automobilyje - mano akim ziurint reiktu truputi WB pakoreguoti
sillwio - nai nai, kiek nuotrauku man patiko smilgos po sniegu ir dar ''asaros''. va kaip tik irodymas, kad ir su muiline norint galima kazka grazaus nufotografuoti
roolys - a antra puse nesupyks, kad po miskus klaidzioji man lb patinka tavo gelyte, nors kompozicijoje kazko lyg ir truksta ar nenori dar karta i miska suvaiksciot?
Stebukle - nors, kaip ir californiagirl, taip ir man, ryskumo truputi truksta, bet ideja ir kompozicija man - 10 balu
ir ''Norvegija'' lblblb grazu tik... o nebandei biski horizonto patiesint
labradoriuke - as bitute irgi sunkiai iziurejau reiktu karpyt, ar truputi kitu kampu fotografuot. dar norejau del berniuko automobilyje - mano akim ziurint reiktu truputi WB pakoreguoti
sillwio - nai nai, kiek nuotrauku man patiko smilgos po sniegu ir dar ''asaros''. va kaip tik irodymas, kad ir su muiline norint galima kazka grazaus nufotografuoti
roolys - a antra puse nesupyks, kad po miskus klaidzioji man lb patinka tavo gelyte, nors kompozicijoje kazko lyg ir truksta ar nenori dar karta i miska suvaiksciot?
Stebukle - nors, kaip ir californiagirl, taip ir man, ryskumo truputi truksta, bet ideja ir kompozicija man - 10 balu
QUOTE(roolys @ 2007 03 27, 21:00)
nu roolys ziuriu turi aky, kaip vienas fotografas pasake, kad tapt profu reikia kazka tureti.... reikia matyti kadra iskart, zinoma galima issitreniruoti, bet kaip jis sake tik iki gero megejo.
sita tavo nuotraukyte jega.... ir remas labai geras....
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 27, 23:12)
hm... ten ir nebuvo visiškai tiesiai
[B]Roolys , tu kaip visada maloniai nustebini
Sillwio , tavo lietuviška troba man visai patinka
Stebukle , nagi įdomiai žiūrisi tas tavo augalas ne augalas
atnaujinta Konkursas Augalas
jei ką pamiršau, ar kas ne taip, tai jau rašykit, pataisysiu.
na, aš ir įdedu savo seną nuotrauką. ką nors naujo fotografuot dabar žiauriai laiko neturiu
fotografuota buvo su Canon powerShot A80, makro funcija, su PS kaip visada - karpyta, sharpas, rėmas.
Bite maja, cia piene?
Ziurejau ziurejau....ir nutariau paklausti...
Ziurejau ziurejau....ir nutariau paklausti...