Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

sillwio, trecioji tai labai super thumbup.gif O as makro objektyvo neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 03 27, 20:36)
sillwio, trecioji tai labai super  thumbup.gif  O as makro objektyvo neturiu  verysad.gif

Aciu hi.gif As irgi neturiu sad.gif Turiu sigma 70-300, kuriame pseudo macro yra, bet ner sveikatos su juo. Beja, gal kam reikia pigiai biggrin.gif O vat tikro labai reikia, tik $ niekaip neatlieka. Sitos fotografuotos su muiline, kurioje kas jau kas o macro tikrai neblogas buvo.
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 27, 12:14)
Su gimtadieniu, Roolys! 4u.gif
user posted image

Aciu labai uz torta ir pasveikinimus blush2.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 27, 12:42)
Mano gelytes  ax.gif
Labai noriu jusu kritikos  clap.gif

Grazios gelytes thumbup.gif , gal pirma apkarpyt reiktu truputi g.gif ,

QUOTE(sillwio @ 2007 03 27, 18:07)
Zadetoji lietuviskos trobeles versija. Prisiminiau, Uzutrakio parkas, jeigu ka.
O va cia keletas "augalu".
Asaros
Nesugalvoju gero pavadinimo, taigi, be pavadinimo  blush2.gif
Nuotraukos atkastos is archyvo. Fotografuota su Olympus C-760UZ. Parametru neklauskit, tikrai nepamenu (na, gal is originalo istraukciau)  biggrin.gif Zinau tikrai, kad rezimas macro.

thumbup.gif Grazios fotografijos , nors ir ne su veidrodiniu fotografuota mirksiukas.gif

Na as idedu savo augaleli rolleyes.gif , katik is miskelio parejau , tai manau kad visai tiks i konkursa idet :

SONY DSC H-5 , 18mm , F/3.5 , 1/25 sek. , ISO-125 ir dar savo autorini remeli sukuriau , gal reiks visom fotografijom det g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 27 kovo 2007 - 21:06
Graži nuotrauka, tik rėmas man kažkaip... schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 27, 21:00)

Labai thumbup.gif Ar cia su macro objektyvu fotografuota???
Kolkas mano "favorite" thumbup.gif

Ir dar Silwio susale augalai labai patiko... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 27 kovo 2007 - 22:28
dedu ir galvoju, cia augalas ar ne mastau.gif nu lyg augalas... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Stebukle, pagal mane augalas biggrin.gif Bet ryskumo labai truksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 27, 23:30)
Stebukle, pagal mane augalas biggrin.gif  Bet ryskumo labai truksta unsure.gif

4u.gif sakai truksta g.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 27 kovo 2007 - 22:48
bite maja - liuks ideja del albumo thumbup.gif po to bus galima kiekvienam konkursui po aplanka atidaryt g.gif rolleyes.gif

ir ''Norvegija'' lblblb grazu rolleyes.gif tik... o nebandei biski horizonto patiesint g.gif

labradoriuke
- as bitute irgi sunkiai iziurejau blush2.gif reiktu karpyt, ar truputi kitu kampu fotografuot. dar norejau del berniuko automobilyje - mano akim ziurint reiktu truputi WB pakoreguoti g.gif

sillwio - nai nai, kiek nuotrauku rolleyes.gif man patiko smilgos po sniegu ir dar ''asaros''. va kaip tik irodymas, kad ir su muiline norint galima kazka grazaus nufotografuoti thumbup.gif

roolys - a antra puse nesupyks, kad po miskus klaidzioji doh.gif man lb patinka tavo gelyte, nors kompozicijoje kazko lyg ir truksta g.gif ar nenori dar karta i miska suvaiksciot? biggrin.gif

Stebukle - nors, kaip ir californiagirl, taip ir man, ryskumo truputi truksta, bet ideja ir kompozicija man - 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 27, 21:00)

nu roolys ziuriu turi aky, kaip vienas fotografas pasake, kad tapt profu reikia kazka tureti.... reikia matyti kadra iskart, zinoma galima issitreniruoti, bet kaip jis sake tik iki gero megejo.
sita tavo nuotraukyte jega.... ir remas labai geras....
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 27, 23:12)
ir ''Norvegija'' lblblb grazu rolleyes.gif tik... o nebandei biski horizonto patiesint g.gif

hm... ten ir nebuvo visiškai tiesiai ax.gif

[B]Roolys
, tu kaip visada maloniai nustebini thumbup.gif

Sillwio , tavo lietuviška troba man visai patinka

Stebukle , nagi įdomiai žiūrisi tas tavo augalas ne augalas biggrin.gif

atnaujinta Konkursas Augalas
jei ką pamiršau, ar kas ne taip, tai jau rašykit, pataisysiu.

na, aš ir įdedu savo seną nuotrauką. ką nors naujo fotografuot dabar žiauriai laiko neturiu doh.gif
fotografuota buvo su Canon powerShot A80, makro funcija, su PS kaip visada - karpyta, sharpas, rėmas.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 28 kovo 2007 - 07:17
Bite maja, cia piene?
Ziurejau ziurejau....ir nutariau paklausti...
Atsakyti