Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 26, 23:23)
Aciu, roolys uz ivertinima 4u.gif  labai malonu ax.gif  Dekui visiems kurie balsavot uz mano meski sauganti miega 4u.gif

Shalimar, kaip bus taip biggrin.gif  Kai pagalvoji kas ten gali buti netaip... g.gif stikliukas ir tiek mirksiukas.gif

As savo pirkau cia.

oi del to tai labai klysti. nuo to stikliuko kokybes LABAI priklauso nuotraukos ryskumas, kontrastas, spalvu tikroviskumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 26, 23:45)
oi del to tai labai klysti. nuo to stikliuko kokybes LABAI priklauso nuotraukos ryskumas, kontrastas, spalvu tikroviskumas unsure.gif

Nu jo, zinok parasiau ir po to logiskai pamasciau, kad klystu greiciausiai biggrin.gif Nesu zinove as tu stikliuku blush2.gif pati pirma kart pirkau ir bandysiu... ax.gif
Atsakyti
Na imesiu viena fotografija pagal tema g.gif , cia sekmadieninio pasivaiksciojimo kadras.(nekarpytas)

SONY DSC-H5 , 11mm , F/5.6 , 1/125sek. , ISO-80 '' Medis ''

user posted image
Atsakyti
Sillwio, gražus tavo darbas thumbup.gif . norėčiau tokio ant sienos

aš pagalvojau, kad būtų galima konkursines nuotraukas sudėti į vieną vietą. taip būtų daug paprasčiau pažiūrėt. būtų gerai, jei prieš dėdami parašytumėte, ar tai nuotrauka konkursui.
Roolys, tavo nuotrauką dėt?

http://public.fotki....kursas-augalas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 27 kovo 2007 - 07:35
QUOTE(Shalimar @ 2007 03 26, 23:20)
Uzsisakiau jau doh.gif 55 mm, ziuresim kas bus g.gif

Parasyk apie rezultatus. Suintrigavai cia. g.gif Man irgi reikia naujam stiklui.

QUOTE(roolys @ 2007 03 27, 00:47)
Na imesiu viena fotografija pagal tema  g.gif , cia sekmadieninio pasivaiksciojimo kadras.(nekarpytas)

Darbas atliktas tvarkingai, kokybe nepriekaistinga, bet man truksta kazkokio akcento. Gal koki filtra uzmesk. Ar dangu tragiskesni pabandyk padaryt. Ar senuma azuolo pabrezk. g.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 03 27, 07:21)
Sillwio, gražus tavo darbas  thumbup.gif . norėčiau tokio ant sienos

Aciu hi.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 26, 22:55)
tiksliai roolys, su gimtadieniu drinks_cheers.gif va jei, koks jaunas bigsmile.gif

Su gimtadieniu user posted image ROLYS 4u.gif

Uz mane vyresnis flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 27 kovo 2007 - 08:59
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 27, 08:58)
Su gimtadieniu user posted image ROLYS  4u.gif

Uz mane vyresnis  flirt.gif

ax.gif Aciu uz sveikinimus blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 03 27, 07:21)
Sillwio, gražus tavo darbas  thumbup.gif . norėčiau tokio ant sienos

aš pagalvojau, kad būtų galima konkursines nuotraukas sudėti į vieną vietą. taip būtų daug paprasčiau pažiūrėt. būtų gerai, jei prieš dėdami parašytumėte, ar tai nuotrauka konkursui.
Roolys, tavo nuotrauką dėt?

http://public.fotki....kursas-augalas/

Labai gera ideja thumbup.gif , tik mano fotografijos nedek i konkursa , nes nemanau kad ji ko nors verta schmoll.gif . Planuoju kazka Macro nufotografuot grazaus, Turiu knyga gera kuria gavau is draugu thumbup.gif , tai prisiziurejes dabar gaudysiu kanors mirksiukas.gif
Atsakyti
"Norvegija" - parametrų dabar nepasakysiu blush2.gif su PS kaip visada - sharpas, karpymas, rėmas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 27 kovo 2007 - 11:33
Su gimtadieniu, Roolys! 4u.gif
user posted image

Bites Majos norvegija wub.gif wub.gif wub.gif
Fainas Sillvio paveiksliukas thumbup.gif kazhkoks niurus, bet vistiek traukia
Atsakyti
Mano gelytes ax.gif

Programa M; 1/100s; f/5.6; ISO 100; WB sauleta Ps apkirpta ir uzdetas remelis.
user posted image

Pr - M; 1/100s; f/7.1; ISO100; WB sauleta; Ps apkirpta, uzdetas remelis ir nebeatsimeu daugiau blush2.gif
user posted image

Labai noriu jusu kritikos clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 27 kovo 2007 - 12:45
QUOTE(bite maja @ 2007 03 27, 11:32)
"Norvegija" - parametrų dabar nepasakysiu  blush2.gif  su PS kaip visada - sharpas, karpymas, rėmas.

Sauniai. Nebandei pamazint spalvu? IMO butu tikrai norvegiska - pilka, salta ir niuru lotuliukas.gif
Ikveptas norvegisko namuko, vakare idesiu lietuviska atitikmeni.

QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 27, 12:14)
Fainas Sillvio paveiksliukas thumbup.gif kazhkoks niurus, bet vistiek traukia

Aciu ir sutinku. Pavasari toks paveiksliukas ir nelabai nuotaika kelia biggrin.gif Ale ziema jis labai tinka.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 27, 12:42)
Mano gelytes  ax.gif

Programa M; 1/100s; f/5.6; ISO 100; WB sauleta Ps apkirpta ir uzdetas remelis.
user posted image

Pr - M; 1/100s; f/7.1; ISO100; WB sauleta; Ps apkirpta, uzdetas remelis ir nebeatsimeu daugiau  blush2.gif
user posted image

Labai noriu jusu kritikos  clap.gif

Sakai kritikos g.gif Pirmoj man maiso lapai pirmam plane, o ypac tas, kuris sviecia baltai. Antroje is karto nepamaciau bites. Noriu pasakyt, kad per daug nereikalingu objektu. Cia ateiciai, o visumoj bandymas geras. Keep going. Zinant, kad fotografuota ne su makro objektyvu (juk taip?), rezultatas galima sakyt puikus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 27 kovo 2007 - 12:52
Dekui Silwio 4u.gif Ne, ojektyvas ne makro. Iki 135mm. Nors tokio LABAI noreciau. Mano nuomone buvo tokia pati biggrin.gif
Atsakyti