Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gardenija @ 2007 03 26, 18:04)

Tiesa, roolys, su gimtadieniu 4u.gif  smile.gif

blink.gif ........ blush2.gif aciu aciu
Atsakyti
tiksliai roolys, su gimtadieniu drinks_cheers.gif va jei, koks jaunas bigsmile.gif
Atsakyti
heh dar 3 minutes iki 00.00:)))
as uz vysnios ta balos grazuma:)))
o naujai temai kaip zinodamas vakar padariau nuotraukyte, paziuresim ar verta demesio tik:)))
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 26, 22:41)
Kazkaip netgi itartinai pigus  g.gif

Bites foto forume sako, kad pirko ir viskas ok g.gif Turbut reiks pabandyt, seniai tokio norejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 kovo 2007 - 23:08
Na prisedau ir as prabalsuot . Daugiau zaisliuku nebefotografavau , bet kartele tai uzkelta gan aukstai . Tiek daug superiniu fotografiju , man tikrai grazu.

Ir kaip supratau kad jau lietuvoj po dvyliktos valandos blink.gif , kaip ir pavelavau , bet jau pabaigsiu , nes pradejau pries dvylikta

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 21, 18:17)
Niu as pabandau...Neskaitant Stebukles as irgi is pirmuju, todel stipriai neteiskit biggrin.gif  Nu juokauju...kritikuokit ir taisysiuos ax.gif

"Meskutis"
user posted image

"Meskutis saugantis miegeli"
user posted image

QUOTE(bite maja @ 2007 03 22, 07:53)
žiūriu, kad meškiukai populiarūs labai  biggrin.gif

user posted image

QUOTE(sillwio @ 2007 03 22, 21:41)
Sveiki visi. Pasinaudojęs Roolys kvietimu nutariau prisijungti prie jūsų, jeigu neišvarysit. Man čia viskas nauja, taigi prašau nebart smarkiai už kvailus klausimus  4u.gif
Fotografuoju jau senokai, bet vis dar mokausi. Šiandieninius mano "darbelius" noriu parodyti jums ir išgirsti jūsų nuomonę. Du iš ju manau visai tiktu naujajai temai žaisliukas  g.gif

"Greičiau namo..."
user posted image

"...today maybe... dining room" - žaisliukai suaugusiems  blush2.gif
user posted image

"Gal pažaiskim domino?"
user posted image

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 23, 09:47)
Labradoriuke, man kursuose patare destytyvas nusipirkt ne tos pacios firmos ir ne ttl, kad labiau ivaldyciau aparata su blykste. ji sukiojasi i visas puses, aukstyn, zemyn. stai konkursui mano nuotraukyte tongue.gif

"Pirmasis mano zaisliukas"
user posted image
nuotraukai niekas nedaryta, tik remeliai deti bigsmile.gif

QUOTE(Elina @ 2007 03 24, 19:07)
Mano nuotraukytė žaisliuko tema blush2.gif . Pavadinimą su klaida parašiau doh.gif . Kaip fotkinau- nežinau unsure.gif  doh.gif ( nusistatinėju fotiką tol, kol aiškiai matau vaizdą per objektyvą unsure.gif )
O problema su pozuojančiaisiais- tokia pat kaip Californijos mergytės lotuliukas.gif . Pamato fotiką- pabėga. Pvz. šitos foto dariau keturis kadrus, tai tiek dejonių prisiklausiau doh.gif . Už fotkę pažadėjau vėlai ( labai vėlai) vakare filmą leisti žiūrėti blink.gif
user posted image

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 25, 14:18)
Na jei galima dar nuotrauku idet i tema, tai mano dar pora -

''Labas...''
user posted image
ir ''Ar is balos tas grazumas...''
user posted image

objektyvas 100mm macro, ISO 100, f/4 ir 5.6, islaikymas 1/125, WB 5700.
kaip visada, laukiu kritikos ax.gif

Cia vis darbeliai kurie man patiko , bet du isrinkciau kaip nugaletojus Wyshnia su fotografija ''Ar is balos tas grazumas...'' first.gif
Ir Californiagirl ''Meskutis saugantis miegeli irgi vertas first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 26 kovo 2007 - 23:18
Nieko spec. naujai temai nefotografavau, tai dedu kokį jau turiu augalą biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 03 26, 20:50)
Norejau paklausti - gal kas is jusu pirko poliarizacini filtra cia ?
Nes siaip jie brangus, o cia kaina ikandama butu g.gif

As ka tik nusipirkau(dar neisbandziau) poliarizacini filtra(diam. 72mm), mokejau $45. Cia kur tu zadi pirkti kokie pigus...idomu kodel g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 26 kovo 2007 - 23:19
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 27, 00:18)
As ka tik nusipirkau(dar neisbandziau) poliarizacini filtra(diam. 72mm), mokejau $45. Cia kur tu zadi pirkti kokie pigus...idomu kodel g.gif

Uzsisakiau jau doh.gif 55 mm, ziuresim kas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 26, 22:55)
tiksliai roolys, su gimtadieniu drinks_cheers.gif va jei, koks jaunas bigsmile.gif

Aciu , uz komplimentus taippat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 26, 23:18)

man atrodo todel, kad Indijoj gaminti g.gif as tai kazkaip nesigundyciau, labai jau pigu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 26, 23:15)
Cia vis darbeliai kurie man patiko , bet du isrinkciau kaip nugaletojus Wyshnia su fotografija ''Ar is balos tas grazumas...''  first.gif
Ir Californiagirl  ''Meskutis saugantis miegeli irgi vertas  first.gif

Aciu, roolys uz ivertinima 4u.gif labai malonu ax.gif Dekui visiems kurie balsavot uz mano meski sauganti miega 4u.gif

Shalimar, kaip bus taip biggrin.gif Kai pagalvoji kas ten gali buti netaip... g.gif stikliukas ir tiek mirksiukas.gif

As savo pirkau cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 26 kovo 2007 - 23:25
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 27, 00:21)
man atrodo todel, kad Indijoj gaminti g.gif as tai kazkaip nesigundyciau, labai jau pigu... unsure.gif

Tas zmogus Bites forume dalyvauja ir is jo ten daznai perka g.gif Aisku ne Rodenstock, bet pabandyti galima, man visada to filtro pries vasara prisireikia biggrin.gif
Atsakyti