Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 26, 02:33)
man visai patiko ta ideja apie savaites tema. Zmones, tai kokia ateinancios savaites tema? g.gif

Tavo abi nuotraukytes tai be zodziu thumbup.gif , itariu, siai savaitei tema siulysi pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai susije su pavasariu, cia vakar:
"Bundantis upelis", M; Iso-100; islaikymas 125s, f/8; WB - sauleta; Ps - apkirpa siek tiek, prideta spalvingumo truputi. Dar istrintas siaudelis. Uzdetas remelis.
user posted image

"Pro masinos langa..."; M; ISO400; islaikymas 1/60s; f/7.1; wb-sauleta. Ps siek tiek levels pastumdyti; uzdetas remelis.
user posted image

As balsuoju uz Wyshnios 1-ma vezliuka.
Antajame tureciau prie ko prikibti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 26 kovo 2007 - 08:41
Sveiki,

oho kiek nauju darbu!!! Lb daug grazhiu, tachiau paminesiu tik labiausiai istrigusius atmintin mirksiukas.gif
Sillvio nuotraukos paliko ispudi thumbup.gif
Roolio - "Likome lauke" thumb_yello.gif
Bites Majos paukshtis wub.gif
C-girl - "meshkutis saugantis miegeli" lblblblb heart.gif
Agniezos "Zhvilgsnis" ishverte ish koto flirt.gif bravo clap.gif
O konkursini balsa atiduodu Wyshniai first.gif

Pati nieko nefotkinu sad.gif uzhsivertus mokslais. Nusipirkau nauja obj., filtriuka ir distancini wub.gif dabar beliko sulaukti, kol atplauks per vandenyna.
Atsakyti
nors persiplėšk doh.gif aš balsuoju už du - roolys ir wyshnia first.gif
Atsakyti
Pasakysiu ir as smile.gif
Pirma vieta - ''Ar is balos tas grazumas...''
Antra vieta - ''Labas...''
Trecia vieta - '' likome lauke ... ''
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 25, 15:19)
Ne neturiu, nes fotografe dave i jos kortele fotografuoti...Galejau ir i savo dar, bet nenorejau...ne visai taip supatau kai man sake apie ta rengini. Tai nebuvo sporto renginys, kaip as galvojau ir tikejausi, kad bus "Fencing event". Bet vyko fundraiser for "Make a wish foundation"(vaikuciams labai stipriai sergantiems turtingi pinigus klojo...). Zodziu prisirinko daug turtingu dedziu ir sukniuotu "fifu" ir teko juos fotkinti doh.gif  "fencing" ten tik truputi buvo, palinksminimui, bet tai nebuvo pagrindinis ivykis. Ir dar tai vyko gana tamsioje banketineje saleje viesbutyje, todel nemaciau reikalo i savo korta fotografuoti mirksiukas.gif
Bet pavargau... doh.gif  Gryzau tik 2 val. ryto  wacko.gif Ir labai nedrasu buvo tame luome suktis... blush2.gif  Bet nieko- isgyvenau biggrin.gif

Saunuole tu thumbup.gif

Aciu uz nuomones mano sviesuliams blush2.gif 4u.gif biggrin.gif

Balsai mano 4u.gif
first.gif Wysnia
second.gif Roolys
third.gif Californiagirl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 26 kovo 2007 - 10:31
Pirma vieta Wyshnia first.gif uz melyna vezliuka 4u.gif
Antra vieta Californiagirl second.gif uz sapna su meskiuku 4u.gif
O trecia vieta daug kam biggrin.gif patiko Stebukles,pirmas zaiskiukas,Elinos nuotrauka su kamuoliu,Roolys-kaladeles,Labradoriukes pedutes su meskiuku(atleiskit,nepamenu pavadinimu nuotrauku) 4u.gif tai va,mano tokia nuomone.
Atsakyti
As uz Wyshnios vezliuka, Californiagirl meskiuka, sauganti miegeli, ir Elinos futbolista 4u.gif Bet patiko ir daug kitu nuotraukyciu bigsmile.gif
Atsakyti
na tikrai nesitikejau, kad patiks mano vezliukas (beja, cia lauktuves is Dominykos Respublikos). aciu 4u.gif

as noriu pamineti kelias nuotraukas, kurios man tikrai labai patiko -
bites majos rudas meskutis pilku zaisliuku minioj thumbup.gif
californiagirl meskutis, saugantis miegeli thumbup.gif
roolys palikti zaisliukai thumbup.gif

patiko ir sillwio, gus, stebukles idejos, Elinos uzsispyrimas, ajas peledziukas (nors ir ne i tema).
labai laukiau she, bilekas, baubazzz, agnezos ir fotolamos nuotrauku, ir tikiuosi kitoj temoj tikrai sulauksiu smile.gif

ir dar - aciu, kad esat, kad yra tokia tema ir konkursus susigalvojom - vercia truputi uzpakali pajudint ir paimt fotoaparata i rankas ax.gif
Atsakyti
Tyli lankytoja esu, tai nors prabalsuosiu blush2.gif
1. Vyshnios 'ar is balos tas grazumas' thumbup.gif thumbup.gif
2. roolio zaisliukai lauke -pavadinimo nepamenu blush2.gif thumbup.gif
3. bites majos spalvotas meskutis tarp pilku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 26, 08:21)
Antajame tureciau prie ko prikibti  blush2.gif

butu idomu, ka noretum pakeisti blush2.gif
Atsakyti
wyshnia drinks_cheers.gif
super