Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Čia šiaip blush2.gif , bandžiau PS blush2.gif . O kaip pakeisti psd formatą į jpg? unsure.gif Kol apdirbau vieną foto su PS, pasikeitė formatas ir nieko neleidžia su ta psd daryti, net į photobucketą neįkeliu verysad.gif
user posted image
( to žalio klecko dešinėje- nepastebėkit mirksiukas.gif , užkleckinau ir nebemokėjau nuimti doh.gif ). Ryškumo taip pat nepavyko išgauti, baisiai saulėta šiandien ax.gif . Bet dar bandysiu, tik...vyras fotiką atėmė ir išsivežė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 24 kovo 2007 - 12:59
elina, kai atsidarai nuotrauka su PS, ir spaudi issaugoti, jis taves klausia kur issaugoti ir kokiu formatu. Paspaudi rodiklyte ir gali pasirinki koki tik nori formata. Pabandyk, kad ir dabar atsidarius ta pacia dar karta, nieko nedaryk, paspausk "save as..." Ir nustacius issaugok ant virsaus JPG formatu.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 24, 11:57)
o koks pas tave modelis?

Fuji E900
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 24, 00:16)

Puiki mamyte man geriausia antroji. Kiek gal isbalusi, ir kazko truksta, atrodo ne iki uzbaigta. Kazka koreagavai su Ps? As dar pratrinciau juostele tarp pirstuku.
Paskutines momentas geras pagautas, bet vel gi, labai daug erdves ir antytes ir aplinka susilieja, man atrodo, kad antytes nuotraukoje yra permazos.
Sekmes tobulejant  thumbup.gif

Tiesa, pas mus iprasta, kai dedam nuotraukyte - surasom visus parametrus: pavadinimas, islaikymas, diafragma, W/B, ISO, kas koreaguota su PS

Aciu 4u.gif Pasikartosiu nieko nedariau niekur su photoshopu nes net nemoku juo naudotis deja blush2.gif o visus nustatymus parasyti hmm nezinau kur juos paziureti blush2.gif nu esu zalia, viska ska dariau tose foto tai mygau ta gelyte nu kad is arti fotkint doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolas @ 2007 03 24, 14:48)

bandziau kazka rasti, bet nieko neradau verysad.gif soriukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 03 24, 14:57)
o visus nustatymus parasyti hmm nezinau kur juos paziureti  blush2.gif

kai atsidarai folderiuka su nuotraukyte, su desiniu ir properties > summary. Arba su AcDsee, tiesiog atsidarai nuotraukyte ir virsutinej irankiu juostoj desinej pusej spaudi popieriaus lapa su varnele, ten atsidarys desinej pusej juosta, joje apacioje paspausk ant korteles krasto EXIF. Jei nera to lapo, tai spausk desinej virsuje "Full wiever" ir viska pakartok ka rasiau. Ten rasi daug visokiu nustaymu naudotu fotografuojant, parasyk pagrindinius, kuriuos minejau.
Sekmes.

O ka noretum ismokti readaguot su PS? Jei kazko reikia parasyk - padesim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 24 kovo 2007 - 15:42
Stebukle, kokie grazus tavo stebukliukai wub.gif wub.gif wub.gif Jei nori seseli matyti, gal pabandyk ant sviesaus fono fotografuoti g.gif Net nezinau, nes niekada to nebandziau...Man berniuko sesijine nuotrauka labai faina, o mergytes kiek per spalvotos- per daug visko(buteliuko kaip ir nereiketu blush2.gif )...be cia, turbut, daugiau skonio reikalas ax.gif
Konkursin nuotraukyte irgi grazi, kompozicija ir mintis thumbup.gif tik man velgi- spalvos truputi aki rezia...zydra ir geltona kazko nelabai kartu dera...bent jau man blush2.gif gal jei zaisliukas butu kiek derintas prie maziuko drabuzeliu(na pvz. salotinis, o gal siaip koks ryskesnis- raudona, juoda, balta misinys... g.gif ), gal geriau ziuretusi...bet cia tik mano pasvaosciojimai...nekreipk demesio mirksiukas.gif Siaip grazu wub.gif

Labradoriuke, dabar geriau kai blykse uzdengei thumbup.gif As irgi turejau tokia minti- meskiukas tarp peduciu biggrin.gif Bet mano zdraicos isvis nebepasiraso jokiems fotografavimams, tenka prisliukinti kai miega doh.gif Man ta su pedutem ir meskuciu thumbup.gif

Puiki mamyte, labradoriuke tau jau parase ka ir as buciau rasiusi- antys nuotraukose dingsta, apkarpyk gal. Pirmoji kompozicija ne kokia, nesistenk komponuoti per viduri mirksiukas.gif Antroji butu geriausia, jei ne blykses isbalinta butu...Pasistenk fotografuoti diena, arciau lango nenaudodama blykses! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 24 kovo 2007 - 16:53
Sveiki,

Idedu ir as pirmaji savo blyna doh.gif Kritikuokit ax.gif man asmeniskai zaisliukas kazkoks ne toks,bet ka as cia blogai padariau,nezinau g.gif
Duomenys:Av,ISO 100,/f4.5,AWB,kas dar turetu but? g.gif Tiesa,naudotas PS,uzdeti remeliai ir baltas plemas uztusuota blush2.gif

user posted image

Norejau dar paklaust del lense`iu 85mm/f1.2L USM arba 85mm/f1.8 ,kokia jus nuomone apie jas ir kokia rinktumetes sau(aisku jei jums jos reiketu) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 24 kovo 2007 - 18:42
Gus, nesimato nuotraukytes unsure.gif

Del objektyvo tai 85mm F1.2 L USM, turetu buti gerokai brangesnis uz 85mm F1.8
Pastaraji (85mm F1.8) as svarsciau pirkti ir skaiciau atsiliepimus, tai niekas nusiskundimu neturi mirksiukas.gif Pirmasis yra L klases, F1.2 retai kur panaudosi...kazin ar verta daugiau moketi g.gif
Gal kas gales rimciau patarti...
Papildyta:
Gus, matau jau tavo nuotraukyte mirksiukas.gif Faina, skirtinga ideja thumbup.gif Viskas liuks butu, tik ryskumo truputi truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 24 kovo 2007 - 18:45
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 24, 18:42)
Gus, nesimato nuotraukytes unsure.gif

Del objektyvo tai 85mm F1.2 L USM, turetu buti gerokai brangesnis uz 85mm F1.8
Pasaraji (85mm F1.8) as svarsciau pirkti ir skaiciau atsiliepimus, tai niekas nusiskundimu neturi mirksiukas.gif  Pirmasis yra L klases, F1.2 retai kur panaudosi...kazin ar verta daugiau moketi g.gif 
Gal kas gales rimciau patarti...

Man nuotrauka rodo g.gif as buvau ja labai didele idejus,po to isemiau ir sumazinau,gal tuo metu ir nematei,kai buvau isemus g.gif
Siandien ir as visa diena svarsciau del tos lenses,priejau isvados kad pirksiu f1.8,nes ji net labai pigesne,gal veliau kada nusipirksiu L klases kita lense rolleyes.gif
Californiagirl,gal turi nauju nuotrauku su naujaja lense?tikrai idomu pamatyt kokybe ax.gif
Gal zinai kaip ta ryskuma padidint? biggrin.gif man ji irgi neryski,bet sauletoj dienoj fotografavau,gal dar ranka neipratus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 24 kovo 2007 - 18:51
QUOTE(gus @ 2007 03 24, 18:49)
Man nuotrauka rodo g.gif as buvau ja labai didele idejus,po to isemiau ir sumazinau,gal tuo metu ir nematei,kai buvau isemus g.gif
Siandien ir as visa diena svarsciau del tos lenses,priejau isvados kad pirksiu f1.8,nes ji net labai pigesne,gal veliau kada nusipirksiu L klases kita lense rolleyes.gif
Californiagirl,gal turi nauju nuotrauku su naujaja lense?tikrai idomu pamatyt kokybe ax.gif
Gal zinai kaip ta ryskuma padidint? biggrin.gif man ji irgi neryski,bet sauletoj dienoj fotografavau,gal dar ranka neipratus g.gif

Pasirinksi 1.8 iir neapsiriksi mirksiukas.gif L klases kainuoja kartais dvigubai daugiau doh.gif Ir as butent ta, kuri tu renkiesi ziurinejau, geri atsiliepimai labai thumbup.gif bet pasirinkau 50mm vietoj 85mm.

Ryskuma gali truputi padidinti su "unsharp mask", zodziu "pasharpink" mirksiukas.gif

Su nauju objektyvu neturiu dar nieko parodyti. Bet turbut zoomas nebus toks geras kaip fiksuotas... g.gif nors atsiliepimai superiniai apie ji, jei papuola nupirkti gera kopija(nes kartais sako gali broka gauti su Sigma). Normaliai dar jo neisbandziau, nes pas mus 4 dienos tamsu kaip s****...lyja be sustojimo blink.gif
Siandien gal isbandysiu saviski nauja zooma ax.gif Vaziuosiu i Seattle fencing event fotografuoti, jau dabar vidurius is jaudulio suka doh.gif Nors netureciau jaudintis, nes fotografe ima mane kaip savo "intern" tai atsakomybes jokios ant manes nekris. Bet ten yra "big deal" tas renginys, tai ir jaudinuosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 24 kovo 2007 - 19:27
Mano nuotraukytė žaisliuko tema blush2.gif . Pavadinimą su klaida parašiau doh.gif . Kaip fotkinau- nežinau unsure.gif doh.gif ( nusistatinėju fotiką tol, kol aiškiai matau vaizdą per objektyvą unsure.gif )
O problema su pozuojančiaisiais- tokia pat kaip Californijos mergytės lotuliukas.gif . Pamato fotiką- pabėga. Pvz. šitos foto dariau keturis kadrus, tai tiek dejonių prisiklausiau doh.gif . Už fotkę pažadėjau vėlai ( labai vėlai) vakare filmą leisti žiūrėti blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 24 kovo 2007 - 19:12