Čia šiaip , bandžiau PS . O kaip pakeisti psd formatą į jpg? Kol apdirbau vieną foto su PS, pasikeitė formatas ir nieko neleidžia su ta psd daryti, net į photobucketą neįkeliu
( to žalio klecko dešinėje- nepastebėkit , užkleckinau ir nebemokėjau nuimti ). Ryškumo taip pat nepavyko išgauti, baisiai saulėta šiandien . Bet dar bandysiu, tik...vyras fotiką atėmė ir išsivežė
elina, kai atsidarai nuotrauka su PS, ir spaudi issaugoti, jis taves klausia kur issaugoti ir kokiu formatu. Paspaudi rodiklyte ir gali pasirinki koki tik nori formata. Pabandyk, kad ir dabar atsidarius ta pacia dar karta, nieko nedaryk, paspausk "save as..." Ir nustacius issaugok ant virsaus JPG formatu.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 24, 00:16)
Puiki mamyte man geriausia antroji. Kiek gal isbalusi, ir kazko truksta, atrodo ne iki uzbaigta. Kazka koreagavai su Ps? As dar pratrinciau juostele tarp pirstuku.
Paskutines momentas geras pagautas, bet vel gi, labai daug erdves ir antytes ir aplinka susilieja, man atrodo, kad antytes nuotraukoje yra permazos.
Sekmes tobulejant
Tiesa, pas mus iprasta, kai dedam nuotraukyte - surasom visus parametrus: pavadinimas, islaikymas, diafragma, W/B, ISO, kas koreaguota su PS
Aciu Pasikartosiu nieko nedariau niekur su photoshopu nes net nemoku juo naudotis deja o visus nustatymus parasyti hmm nezinau kur juos paziureti nu esu zalia, viska ska dariau tose foto tai mygau ta gelyte nu kad is arti fotkint
QUOTE(Migdolas @ 2007 03 24, 14:48)
Fuji E900
bandziau kazka rasti, bet nieko neradau soriukas
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 03 24, 14:57)
o visus nustatymus parasyti hmm nezinau kur juos paziureti
kai atsidarai folderiuka su nuotraukyte, su desiniu ir properties > summary. Arba su AcDsee, tiesiog atsidarai nuotraukyte ir virsutinej irankiu juostoj desinej pusej spaudi popieriaus lapa su varnele, ten atsidarys desinej pusej juosta, joje apacioje paspausk ant korteles krasto EXIF. Jei nera to lapo, tai spausk desinej virsuje "Full wiever" ir viska pakartok ka rasiau. Ten rasi daug visokiu nustaymu naudotu fotografuojant, parasyk pagrindinius, kuriuos minejau.
Sekmes.
O ka noretum ismokti readaguot su PS? Jei kazko reikia parasyk - padesim
Stebukle, kokie grazus tavo stebukliukai Jei nori seseli matyti, gal pabandyk ant sviesaus fono fotografuoti Net nezinau, nes niekada to nebandziau...Man berniuko sesijine nuotrauka labai faina, o mergytes kiek per spalvotos- per daug visko(buteliuko kaip ir nereiketu )...be cia, turbut, daugiau skonio reikalas
Konkursin nuotraukyte irgi grazi, kompozicija ir mintis tik man velgi- spalvos truputi aki rezia...zydra ir geltona kazko nelabai kartu dera...bent jau man gal jei zaisliukas butu kiek derintas prie maziuko drabuzeliu(na pvz. salotinis, o gal siaip koks ryskesnis- raudona, juoda, balta misinys... ), gal geriau ziuretusi...bet cia tik mano pasvaosciojimai...nekreipk demesio Siaip grazu
Labradoriuke, dabar geriau kai blykse uzdengei As irgi turejau tokia minti- meskiukas tarp peduciu Bet mano zdraicos isvis nebepasiraso jokiems fotografavimams, tenka prisliukinti kai miega Man ta su pedutem ir meskuciu
Puiki mamyte, labradoriuke tau jau parase ka ir as buciau rasiusi- antys nuotraukose dingsta, apkarpyk gal. Pirmoji kompozicija ne kokia, nesistenk komponuoti per viduri Antroji butu geriausia, jei ne blykses isbalinta butu...Pasistenk fotografuoti diena, arciau lango nenaudodama blykses!
Konkursin nuotraukyte irgi grazi, kompozicija ir mintis tik man velgi- spalvos truputi aki rezia...zydra ir geltona kazko nelabai kartu dera...bent jau man gal jei zaisliukas butu kiek derintas prie maziuko drabuzeliu(na pvz. salotinis, o gal siaip koks ryskesnis- raudona, juoda, balta misinys... ), gal geriau ziuretusi...bet cia tik mano pasvaosciojimai...nekreipk demesio Siaip grazu
Labradoriuke, dabar geriau kai blykse uzdengei As irgi turejau tokia minti- meskiukas tarp peduciu Bet mano zdraicos isvis nebepasiraso jokiems fotografavimams, tenka prisliukinti kai miega Man ta su pedutem ir meskuciu
Puiki mamyte, labradoriuke tau jau parase ka ir as buciau rasiusi- antys nuotraukose dingsta, apkarpyk gal. Pirmoji kompozicija ne kokia, nesistenk komponuoti per viduri Antroji butu geriausia, jei ne blykses isbalinta butu...Pasistenk fotografuoti diena, arciau lango nenaudodama blykses!
Sveiki,
Idedu ir as pirmaji savo blyna Kritikuokit man asmeniskai zaisliukas kazkoks ne toks,bet ka as cia blogai padariau,nezinau
Duomenys:Av,ISO 100,/f4.5,AWB,kas dar turetu but? Tiesa,naudotas PS,uzdeti remeliai ir baltas plemas uztusuota
Norejau dar paklaust del lense`iu 85mm/f1.2L USM arba 85mm/f1.8 ,kokia jus nuomone apie jas ir kokia rinktumetes sau(aisku jei jums jos reiketu)
Idedu ir as pirmaji savo blyna Kritikuokit man asmeniskai zaisliukas kazkoks ne toks,bet ka as cia blogai padariau,nezinau
Duomenys:Av,ISO 100,/f4.5,AWB,kas dar turetu but? Tiesa,naudotas PS,uzdeti remeliai ir baltas plemas uztusuota
Norejau dar paklaust del lense`iu 85mm/f1.2L USM arba 85mm/f1.8 ,kokia jus nuomone apie jas ir kokia rinktumetes sau(aisku jei jums jos reiketu)
Gus, nesimato nuotraukytes
Del objektyvo tai 85mm F1.2 L USM, turetu buti gerokai brangesnis uz 85mm F1.8
Pastaraji (85mm F1.8) as svarsciau pirkti ir skaiciau atsiliepimus, tai niekas nusiskundimu neturi Pirmasis yra L klases, F1.2 retai kur panaudosi...kazin ar verta daugiau moketi
Gal kas gales rimciau patarti...
Papildyta:
Gus, matau jau tavo nuotraukyte Faina, skirtinga ideja Viskas liuks butu, tik ryskumo truputi truksta
Pastaraji (85mm F1.8) as svarsciau pirkti ir skaiciau atsiliepimus, tai niekas nusiskundimu neturi Pirmasis yra L klases, F1.2 retai kur panaudosi...kazin ar verta daugiau moketi
Papildyta:
Gus, matau jau tavo nuotraukyte Faina, skirtinga ideja Viskas liuks butu, tik ryskumo truputi truksta
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 24, 18:42)
Gus, nesimato nuotraukytes
Pasaraji (85mm F1.8) as svarsciau pirkti ir skaiciau atsiliepimus, tai niekas nusiskundimu neturi Pirmasis yra L klases, F1.2 retai kur panaudosi...kazin ar verta daugiau moketi
Pasaraji (85mm F1.8) as svarsciau pirkti ir skaiciau atsiliepimus, tai niekas nusiskundimu neturi Pirmasis yra L klases, F1.2 retai kur panaudosi...kazin ar verta daugiau moketi
Man nuotrauka rodo as buvau ja labai didele idejus,po to isemiau ir sumazinau,gal tuo metu ir nematei,kai buvau isemus
Siandien ir as visa diena svarsciau del tos lenses,priejau isvados kad pirksiu f1.8,nes ji net labai pigesne,gal veliau kada nusipirksiu L klases kita lense
Californiagirl,gal turi nauju nuotrauku su naujaja lense?tikrai idomu pamatyt kokybe
Gal zinai kaip ta ryskuma padidint? man ji irgi neryski,bet sauletoj dienoj fotografavau,gal dar ranka neipratus
QUOTE(gus @ 2007 03 24, 18:49)
Man nuotrauka rodo as buvau ja labai didele idejus,po to isemiau ir sumazinau,gal tuo metu ir nematei,kai buvau isemus
Siandien ir as visa diena svarsciau del tos lenses,priejau isvados kad pirksiu f1.8,nes ji net labai pigesne,gal veliau kada nusipirksiu L klases kita lense
Californiagirl,gal turi nauju nuotrauku su naujaja lense?tikrai idomu pamatyt kokybe
Gal zinai kaip ta ryskuma padidint? man ji irgi neryski,bet sauletoj dienoj fotografavau,gal dar ranka neipratus
Pasirinksi 1.8 iir neapsiriksi L klases kainuoja kartais dvigubai daugiau Ir as butent ta, kuri tu renkiesi ziurinejau, geri atsiliepimai labai bet pasirinkau 50mm vietoj 85mm.
Ryskuma gali truputi padidinti su "unsharp mask", zodziu "pasharpink"
Su nauju objektyvu neturiu dar nieko parodyti. Bet turbut zoomas nebus toks geras kaip fiksuotas... nors atsiliepimai superiniai apie ji, jei papuola nupirkti gera kopija(nes kartais sako gali broka gauti su Sigma). Normaliai dar jo neisbandziau, nes pas mus 4 dienos tamsu kaip s****...lyja be sustojimo
Siandien gal isbandysiu saviski nauja zooma Vaziuosiu i Seattle fencing event fotografuoti, jau dabar vidurius is jaudulio suka Nors netureciau jaudintis, nes fotografe ima mane kaip savo "intern" tai atsakomybes jokios ant manes nekris. Bet ten yra "big deal" tas renginys, tai ir jaudinuosi
Mano nuotraukytė žaisliuko tema . Pavadinimą su klaida parašiau . Kaip fotkinau- nežinau ( nusistatinėju fotiką tol, kol aiškiai matau vaizdą per objektyvą )
O problema su pozuojančiaisiais- tokia pat kaip Californijos mergytės . Pamato fotiką- pabėga. Pvz. šitos foto dariau keturis kadrus, tai tiek dejonių prisiklausiau . Už fotkę pažadėjau vėlai ( labai vėlai) vakare filmą leisti žiūrėti
O problema su pozuojančiaisiais- tokia pat kaip Californijos mergytės . Pamato fotiką- pabėga. Pvz. šitos foto dariau keturis kadrus, tai tiek dejonių prisiklausiau . Už fotkę pažadėjau vėlai ( labai vėlai) vakare filmą leisti žiūrėti