Elnes fotografuoja ne fotoparatas, bet objektyvas. todel kiekvienam objektui: tiek is arti, tiek is toli reikia tureti skiringus objektyvus. O tokiose vietovese, kur dziungles, reiketu ne objektyva kaitaliot, bet jau turet keleta fotoparatu su skirtingais objektyvais. Nes keicianciant objektyva, turi buti tikrai svaru. Jei nebus svaru, nebus ir geru nuotrauku.
Cia keletas labai senu nuotraukyciu, kai dar tik pradejau fotografuot su paprastu kompaktiniu fotoparatu.Cia truputi apie ziama.Dabar ziurin mano akimis, kai tada mokejau tik paspausti mygtuska ir siek tiek ziniu apie fotografavima, ka ir jum rekomendavau.
Kompaktinis geras gali kainuot 1500 - 2000 Lt., o veidrodinis paprastas su priedais ir tokiom fotografavimo galimybem kaip kompaktinis - apie 10 000 Lt
Aisku, jum spresti ka isigyti. Jei turit pinigu - aisku pirkit veidrodini. Bet jei nemokesit fotografuot, nebus ryskiu geru nuotrauku.
Na zodziu sekmes
Kad ir ka pasirinktumet - mes su jumis ir lauksim nauju nuotraukyciu
Puiki mamyte man geriausia antroji. Kiek gal isbalusi, ir kazko truksta, atrodo ne iki uzbaigta. Kazka koreagavai su Ps? As dar pratrinciau juostele tarp pirstuku.
Paskutines momentas geras pagautas, bet vel gi, labai daug erdves ir antytes ir aplinka susilieja, man atrodo, kad antytes nuotraukoje yra permazos.
Sekmes tobulejant
Tiesa, pas mus iprasta, kai dedam nuotraukyte - surasom visus parametrus: pavadinimas, islaikymas, diafragma, W/B, ISO, kas koreaguota su PS