Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 03 23, 21:18)
Niekas nedaryta, tik sumazinta

user posted image

ohmy.gif censored2.gif Atsiprašau, o jei nieko su PS nedaryta, kaip tau gavosi toks tobulai gražus šokoladinis fonas notworthy.gif surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 23, 19:45)
Tikrai nuostabios foto. Net amą užima wub.gif . O ne į temą dar bus, nes aš esu biggrin.gif

As tikrai nekalbu apie tave, as apskritai apie visu fotografijas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 03 23, 19:38)
Radau rėmukus 4u.gif
user posted image

Labai gera kompozicija sakyciau, na man tai tikrai patinka . Ta rankyte ir tie kaciukai pavaizduoti thumbup.gif . Gal kiek ryskumo truksta rolleyes.gif
Atsakyti
Cia is mano fotosesijos, prasau sukomentuoti ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 23 kovo 2007 - 21:52
Sveiki, fotografės ir fotografai smile.gif
aš čia biškį ne į temą... ax.gif biggrin.gif nu bet nežinau, kokioj dar temoj galėčiau paklaust. Ar galima naudoti fotiką kaip web kamerą? ax.gif ar nusišnekėjau aš čia? blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 23, 21:12)
Grazu  thumbup.gif .  Labai gerai kai surasyta kokie sureguliavimai buvo padaryti, nors galiu pasiziuret ir pats.
Tiesa kaip tuos zuravlius pagavai  g.gif  g.gif  ar jie ten su programa uzdeti  g.gif . Na kaip ten bebutu bet atrodo tai klasiskai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Fotografuota ta pati vakara prie musu "gerviu ezero" smile.gif Vienas kadras - menulis, antras - zuravliai. Veliau photoshope padaryti du sluoksniai ir uzdeti vienas ant kito. Spalvas teko nuimti, nes labai jau skyresi. Sujungus sluoksnius nuotrauka tonuota.

QUOTE(Elina @ 2007 03 23, 21:15)
ohmy.gif  censored2.gif Atsiprašau, o jei nieko su PS nedaryta, kaip tau gavosi toks tobulai gražus šokoladinis fonas notworthy.gif  surrender.gif

Diena buvo gana apniukus. Pradzioj bandziau be blykstes. Nieko gero. Tada isijungiau blykste. Fotoaparatas pasuktas kadruojant. Nezinau ar matosi cia, bet orginale matosi, kad vienas kampas kiek labiau zalsvas, kitas labiau rusvas. Dalinimas lygiai per saka, mat ji buvo horizontaliai. Zalsvas kampas tai zole, rusvas - krumai kiek toliau. Tiesa, fotografuota prie 300 mm, taigi fonas pakankamai gerai isplaukes, kad nesimatytu jokiu detaliu, o ijungta blyskte ji pakankamai uztamsino smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 23, 21:45)

Man sita ledas thumbup.gif

QUOTE(Migdolas @ 2007 03 23, 22:16)
Sveiki, fotografės ir fotografai  smile.gif
aš čia biškį ne į temą...  ax.gif   biggrin.gif  nu bet nežinau, kokioj dar temoj galėčiau paklaust. Ar galima naudoti fotiką kaip web kamerą?  ax.gif  ar nusišnekėjau aš čia?  blush2.gif
4u.gif

Kai kurias muilines galima. Geriausia manau cia tau atsakys google
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 23 kovo 2007 - 22:43
O dabar patarkit, kaip padaryt, kad seselis butu dar didesnis, man nesigauna sad.gif
Gaunasi tik mazas seseliukas sad.gif
user posted image prozektorius visaip deliojau, ka darau blogai?
Atsakyti
Uzsidejau ant blykstes toki matini, permatoma kaip plastika. Na dabar ziurekit kas gavosi g.gif Ar labai plieskia: svyti ir plokscia g.gif

user posted image

Cia tiktu i sios savaites tema smile.gif
user posted image

stebukle man atrodo, kad apsvietimo reikia tik is vienos puses. Ir panaudok medziaga sviesesne. Labiau pastatyk uz vaiko, bet tada jis bus ne didesnis, bet istyses. Bet man jo uztenka, didesnio nesinori. Tik susilieja labai su medziaga. Pas ka pamsesni ekranai, tai gali net ir nepamatyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 23 kovo 2007 - 22:54
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 23, 22:48)
O dabar patarkit, kaip padaryt, kad seselis butu dar didesnis, man nesigauna sad.gif
Gaunasi tik mazas seseliukas sad.gif

Koki seseli turi omeny?
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 23, 22:49)
Uzsidejau ant blykstes toki matini, permatoma kaip plastika. Na dabar ziurekit kas gavosi  g.gif  Ar labai plieskia: svyti ir plokscia  g.gif

user posted image

Cia tiktu i sios savaites tema smile.gif
user posted image

Man puikiai.
Zinai, kazkada internete aptikau info, kad tuscia balta fotojuostos dezute labai tinka sitam reikalui. Pabandziau, rezultatas tikrai geresnis, negu be jos. Isilgai dezutes reik padaryt ipjova ir dezute uzmaut ant blykstes smile.gif Veikia.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 23, 23:53)
Koki seseli turi omeny?

ant fono. man norisi jo daugiau istysusio, bet nesigauna fool.gif nesugebu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 23 kovo 2007 - 22:58
QUOTE(sillwio @ 2007 03 23, 22:53)
Man puikiai.
Zinai, kazkada internete aptikau info, kad tuscia balta fotojuostos dezute labai tinka sitam reikalui. Pabandziau, rezultatas tikrai geresnis, negu be jos. Isilgai dezutes reik padaryt ipjova ir dezute uzmaut ant blykstes smile.gif Veikia.

bigsmile.gif smagu mirksiukas.gif

O kaip ta dezute uzdet? Ar tik ant to galiuko, ar visa uzmaut? Neisivaizduoju kokio dydzio skylute turetu but.
Reikes paieskot man tokios dezutes. Nebeatsimenu kada fotojuostas esu pirkus, bet gal kazka is senu laiku atrasiu g.gif

Man tavo "katinukai" patinka. Labiausia kompozicija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 23 kovo 2007 - 22:59
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 23, 23:49)

stebukle man atrodo, kad apsvietimo reikia tik is vienos puses. Ir panaudok medziaga sviesesne. Labiau pastatyk uz vaiko, bet tada jis bus ne didesnis, bet istyses. Bet man jo uztenka, didesnio nesinori. Tik susilieja labai su medziaga. Pas ka pamsesni ekranai, tai gali net ir nepamatyt  g.gif

reiks pabandyt. Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 23, 22:58)
bigsmile.gif  smagu  mirksiukas.gif

O kaip ta dezute uzdet? Ar tik ant to galiuko, ar visa uzmaut? Neisivaizduoju kokio dydzio skylute turetu but.
Reikes paieskot man tokios dezutes. Nebeatsimenu kada fotojuostas esu pirkus, bet gal kazka is senu laiku atrasiu  g.gif

gaila nerandu linko sad.gif ant galiuko su stiklu. Skyle kiek didesne uz blykste. Jei rasi dezute, paeksperimentuok kol blykste isigysi. Tikrai pavyks smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 23, 22:58)
ant fono. man norisi jo daugiau istysusio, bet nesigauna fool.gif nesugebu

nori juodo fono? ar as kazko nematau per savo monitoriu? g.gif
Atsakyti