Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 03 23, 19:00)
1. zvilgtelk va cia http://www.kenrockwe...nikon/sb800.htm Sitie daikciukai montuojasi ne prie visu muilinuku, be to, jeigu rasi toki, kuri primontuosi ten, tai jis jau nebetiks prie veidrodinuko. Manau, kad cia 2 zuikiu nenusausi. Duok die as neteisus ir yra kokiu tai super universaliu, ale as negirdejau.

2. suprantu, meskiaus gail. O ka jeigu ji photoshope "sudarkyt"?

1. aciu...matau..netiks..maceu perkant berods Canon'a A640 anas uzsideda ant blykstes kokios tai[na ta blykste tokia,kaip "a la" sliekas,o ant slieko nugaros dedas fuotikas [slieko galva-blykste],bet ce turbut ne apie jas..sitos turbut paprasciausios..na nein primetu uzstatyt 5m in prieki...

2. pas man Asdcee....nizinau,kur darkosi hihihi.gif mat sita programike turi minusioka-ana neleidz pasizymet darkomo objekto.[arba nimuoku]ana isdarkys visa foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 23 kovo 2007 - 20:23
Sikart ne zaisliukai, sikart kaciukai jusu teismui smile.gif Niekas nedaryta, tik sumazinta

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 23, 08:47)
"Pirmasis mano zaisliukas"
user posted image
nuotraukai niekas nedaryta, tik remeliai deti bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai faina fotografija , tokia ryski ir linksma. Tik pavadinima buciau kita daves. Dabar pavadinimas kaip ir is vaikucio puses, o fotografijoje tik zaisliukas (vaikucio nelabai ten daug) . O ka tu manai del pavadinimo '' Koks as linksmas '' mirksiukas.gif

Atsakyti
silwio,man labai grazu (tiesa,rasos nematau,man tik tas ju"kailiukas"ryskesnis atrodo),a vat varatinklis grazu..galetu but jo daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 23, 21:19)
thumbup.gif  thumbup.gif labai faina fotografija , tokia ryski ir linksma. Tik pavadinima buciau kita daves. Dabar pavadinimas kaip ir is vaikucio puses, o fotografijoje tik zaisliukas (vaikucio nelabai ten daug) . O ka tu manai del pavadinimo '' Koks as linksmas ''  mirksiukas.gif

oi kaip fainai kai pakomentuojat ir duodat patarimu. Pasinaudosiu pasiulymu, imk baliona, aciu 4u.gif Mano zaisliukas vadinasi "koks as linksmas" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 03 23, 20:24)
silwio,man labai grazu (tiesa,rasos nematau,man tik tas ju"kailiukas"ryskesnis atrodo),a vat varatinklis grazu..galetu but jo daugiau  ax.gif

Aciu zuvialia! Kazkaip nesigavo man idet taip kaip noriu is karto biggrin.gif Sitas forumas man dar kol kas misle g.gif blush2.gif

Sveikas, roolys!
Atsakyti
Radau rėmukus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 23, 07:56)
ojej, kiek fainu nuotraukyciu  thumbup.gif
as tik speju perzvelgt, komentaru neturiu kada parasyt kiekvienam atskirai, nu bet matosi progresas, tai ne tas zodis, nu super  drinks_cheers.gif

roolys, tavo darbas det ar imponerande    ok.gif
as zadu pakeliaut truputi artimiausiu laiku link tavo salies  ax.gif , tai var ska vi traffas?  hihihi.gif
o jei ka tai bandysiu issiust priziuka, visgi laimejai, o as pazadejau  blush2.gif

Cia jau teisybe , pazanga tai tikrai matos. Kiek pamenu kai tik pradejau lankytis tai kazkaip daug fotografiju matesi tokiu ne i tema rolleyes.gif atsiprasant visu kurie isizeis. Na o dabar tai tik aikcioju ziuredamas ir negaliu atsiziuret. biggrin.gif Gal cia tik sutapimas g.gif tongue.gif .

När kommer du och var är du när du kommer ? mirksiukas.gif

Atsakyti
Tikrai nuostabios foto. Net amą užima wub.gif . O ne į temą dar bus, nes aš esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 23, 20:38)
Radau rėmukus 4u.gif
user posted image

mielas darbelis thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 23, 12:45)
Tikrai nuostabios foto. Net amą užima wub.gif . O ne į temą dar bus, nes aš esu biggrin.gif

ir as laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 23, 19:18)
Sikart ne zaisliukai, sikart kaciukai jusu teismui smile.gif Niekas nedaryta, tik sumazinta

user posted image

Grazu thumbup.gif . Labai gerai kai surasyta kokie sureguliavimai buvo padaryti, nors galiu pasiziuret ir pats.

Tiesa kaip tuos zuravlius pagavai g.gif g.gif ar jie ten su programa uzdeti g.gif . Na kaip ten bebutu bet atrodo tai klasiskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 03 23, 19:26)
Sveikas, roolys!

Labas labas thumbup.gif . Dabar tik perskaiciau zinutes. Matai kol rasiau tai ir pilnas forumas zinuciu papildytas rolleyes.gif .
Atsakyti