Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2007 03 22, 20:41)
Sveiki visi. Pasinaudojęs Roolys kvietimu nutariau prisijungti prie jūsų, jeigu neišvarysit.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikutis , katik pamaciau kad ir tu cia , tik siandien nerasinesiu nes reik pamokas ruost , kita diena padiskutuosim apie tavo atvirutes mirksiukas.gif . Liuks fotografijos, nera zodziu thumbup.gif
Atsakyti
sveikas sillwio drinks_cheers.gif na va, teciu supermamoj daugeja thumbup.gif del nuotrauku - irma atvirutine, grazu, nors man apkarpyt noretusi, antroji manes neuzkabino, nors i tema biggrin.gif trecioji patiko ideja, gal buciau kaip tik labai astru ryskuma palikus g.gif na bet cia jau kiekvieno skoniui biggrin.gif

Dzineru, sita nuotrauka man labiau patinka, nei pirmoji, dagiau judesio, gal dar turi? g.gif

...zodziu kabinejausi...

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 22, 14:01)
Aciu Dzineru
hi.gif
Tik as ne ji. Hmm... Taip sakant tetis  smile.gif

As maloniai nustebes, perziurejes jusu visu darbus. Nuostabu.

atsiprasau blush2.gif Smagu, kad vyriska draugija jungiasi prie musu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 22, 20:55)
zinai, apie blykste (beja ten naturalus atspindys, nors tai esmes nekeicia) as irgi taip maniau, ale be jos kazkaip "plokscia". O gal ir ne  g.gif
3 gana paprastai tik bandymai ateme daug laiko  biggrin.gif Islaikymas berods apie 1 sekunde, paskui levels, curves photoshop'e.

(gal tu ir teisus.atrodytu plokstoka,bet raudonos kontrastas ne per stiprus?

Tiesa,tokia kompozicija su domino(arba panasia) esu macius kazkokioj fotiko[berods Sony] instrukcijoj blush2.gif

Dzineru,man abi zavios,tik pirmoj palikai daugiau erdves.Noretusi erdves siektiek ir antroje.patiko tavo ideja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 23 kovo 2007 - 02:28
Na as vis stebiu stebiu sita skyreli ir negaliu patiket kokius meno kurinius matau blink.gif o dar ir konkursuus jus cia rengiat thumbup.gif o as turbut niekada taip ir neismoksiu fotografuoti verysad.gif fotkinu fotkinu niekas man nesigauna verysad.gif kazkaip nerysku ir tiek.... kazko as iki galo nesuprantu, jauciu toliau stebesiu jusu gudrybes ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 03 23, 02:24)
Na as vis stebiu stebiu sita skyreli ir negaliu patiket kokius meno kurinius matau  blink.gif o dar ir konkursuus jus cia rengiat thumbup.gif  o as turbut niekada taip ir neismoksiu fotografuoti  verysad.gif fotkinu fotkinu niekas man nesigauna  verysad.gif  kazkaip nerysku ir tiek.... kazko as iki galo nesuprantu, jauciu toliau stebesiu jusu gudrybes ir tiek  4u.gif

Tai idek savo fotografijas ir manau sulauksi atsakymu i savo nepasisekimus, arba bent jau gal kas patars kaip ka daryt mirksiukas.gif . Tiesa pasakius is cia yra ko pasimokyt. Pabandyk ir pamatysi ...
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 03 22, 22:01)
Aciu Dzineru
hi.gif
Tik as ne ji. Hmm... Taip sakant tetis  smile.gif

lotuliukas.gif
kuo daugiau vyrų, tuo geriau.

labiausiai man patiko pirmoji nuotrauka.
Atsakyti
ojej, kiek fainu nuotraukyciu thumbup.gif
as tik speju perzvelgt, komentaru neturiu kada parasyt kiekvienam atskirai, nu bet matosi progresas, tai ne tas zodis, nu super drinks_cheers.gif

roolys, tavo darbas det ar imponerande ok.gif
as zadu pakeliaut truputi artimiausiu laiku link tavo salies ax.gif , tai var ska vi traffas? hihihi.gif
o jei ka tai bandysiu issiust priziuka, visgi laimejai, o as pazadejau blush2.gif
Atsakyti
wyshnia as nezinai kaip tas daigciukas vadinasi? g.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 22, 19:13)
Labradoriuke, tu atvarytum iki manes ar kur su vaikais iseitume pasivaiksciot, duociau savo isorine blykste pabandyt, patikek, kurkas pigesne nei tu galvoji. Tuoj idesiu konkursine nuotraukyte fotkinta su sia blykste.

O kokios firmos tu pirkai?
Kiek mum sake, kad geriau originlias pirkti, nes sako akumai buna geresni ir patogesnis naudojimas g.gif
Tik nezinau kiek yra reikalingas tas blykstes sukimasis i sonus g.gif Gal kas is patirties zinot g.gif

Kadangi vyrui uz mokslus sumokejom 1000lt. Tai ir man dabar reikia kur nors atsigriebt lotuliukas.gif Pirksiu isorine blykste doh.gif
Jau pranesiau vyrui, tai sake "Be problemu..." ax.gif
Tai va reikes dar siek tiek pasitaupyt ir pirksiu - tik va noriu gera nusipirkt g.gif
Papildyta:
zuvialia diafragma 4.5 - as tokia specialiai staciau, norwejau, kad maziau aplink rysku butu, o tik tam tikra vieta. Tavo manymu mazai?
Atsakyti
Labradoriuke, man kursuose patare destytyvas nusipirkt ne tos pacios firmos ir ne ttl, kad labiau ivaldyciau aparata su blykste. ji sukiojasi i visas puses, aukstyn, zemyn. stai konkursui mano nuotraukyte tongue.gif

"Pirmasis mano zaisliukas"
user posted image
nuotraukai niekas nedaryta, tik remeliai deti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 23 kovo 2007 - 10:03
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 22, 14:20)
Dzineru, sita nuotrauka man labiau patinka, nei pirmoji, dagiau judesio, gal dar turi? g.gif

...zodziu kabinejausi...

neturiu daugiau biggrin.gif Bet siandien tikiuos atrasiu laiko dar pazaisti su aparatu,tikriausiai kai mazoji miegos,nes ji serga, tai ant ranky gyvena pas mane.
Papildyta:
QUOTE(zuvialia @ 2007 03 22, 18:24)
:

Dzineru,man abi zavios,tik pirmoj palikai daugiau erdves.Noretusi erdves siektiek ir antroje.patiko tavo ideja.

4u.gif Aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 23, 09:42)
Tik nezinau kiek yra reikalingas tas blykstes sukimasis i sonus g.gif  Gal kas is patirties zinot  g.gif

Pradedanciam sukinejimas i sonus gal ir nelabai reikalingas, bet gera blykste - tai ilgalaike investicija. Cia kaip geras objektyvas. O prie kokio fotoaparato nori pirkt?

QUOTE(Stebukle @ 2007 03 23, 09:47)
Labradoriuke, man kursuose patare destytyvas nusipirkt ne tos pacios firmos ir ne ttl, kad labiau ivaldyciau aparata su blykste. ji sukiojasi i visas puses, aukstyn, zemyn.

Patare jis teisingai is savo varpines ziuredamas manau. Rankiniame rezime aisku fotografavima su blykste ivaldysi greiciau ir geriau, deja kol reguliuoji aparato nustatymus rankytemis, geri kadrai dazniausiai lieka nenufotografuoti. rolleyes.gif TTL mano galva tiesiog butinas daiktas. Labai jau nepatogu reguliuoti blykste is akies. O be to, ja visada galima perjungti i pilnai rankini rezima ir tada jau mokytis. mirksiukas.gif

Taipogi siulyciau vistik savo aparato gamintojo blykste, nes ji puikiai suderinta ir dazniausiai turi mase funkciju, kuriu neturi kitu gamintoju blykstes (netgi "dedikuotos" aparatui ). Viena is ju - nuotolinis valdymas, t.y. kada blykste "uzsidega" nuo imontuotos blykstes impulso. Kam to reikia? Ogi pastacius isorine blykste 2-3 metrai (ar kiek reikia) nuo aparato, o imontuota blykste naudojant isorinei "uzdegti" bei siek tiek objektui pasviesti jus turite jau 2 blykstes. Cia jau fantazijai ribu nera biggrin.gif
Atsakyti