Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

zinau Californiagirl zinau verysad.gif
Bet pas mane taip tamsu doh.gif Neuztenka lango sviesos, o ir fotografuojant mano strakala nepastatysi kur nori, tai jau taikausi prie jo, tai va taip ir gaunasi.

Sakau, gal man reikia isorines blykstes ir nukreipti i lubas g.gif

Pas mus buvo atejus fotografe is Tavo vaiko, tai jinai fotografavo su isrine, aisku su aparaciuku ir skeciais. Na bet kur be ju buvo fotografuota ir su isorine, tai visai neblogai isejes tas sveisumas g.gif
Sakau, gal tikrai tokia itaka turi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 22 kovo 2007 - 16:55
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 16:53)
Sakau, gal tikrai tokia itaka turi  g.gif

Aisku, kad turi mirksiukas.gif As irgi noriu isorines, alia dabar objektyva nauja pirkau, tai teks palaukti...nebigu kiek paziurejau, tos blykses doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 16:53)
zinau Californiagirl zinau  verysad.gif
Bet pas mane taip tamsu  doh.gif  Neuztenka lango sviesos, o ir fotografuojant mano strakala nepastatysi kur nori, tai jau taikausi prie jo, tai va taip ir gaunasi.

Sakau, gal man reikia isorines blykstes ir nukreipti i lubas  g.gif

Pas mus buvo atejus fotografe is Tavo vaiko, tai jinai fotografavo su isrine, aisku su aparaciuku ir skeciais. Na bet kur be ju buvo fotografuota ir su isorine, tai visai neblogai isejes tas sveisumas  g.gif
Sakau, gal tikrai tokia itaka turi  g.gif

g.gif as dabar pagalvojau, o jei pabandytum ant savo fotoaparato blykstes balta popieriu uzdeti, tada sviesa nebutu tokia kontrastinga, o visviena apsisviestu g.gif

o blykste isorine tikrai daug itakos turi. ypac, jei dar gali nusipirkti ir daikciuka, kuris montuojasi prie fotoaparato vietoj blykstes, o blykste tada bet kur kambary pastatai.
Atsakyti
Del popieriaus tikrai gera ideja, reikes pabandyt thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 22, 17:01)
o blykste isorine tikrai daug itakos turi. ypac, jei dar gali nusipirkti ir daikciuka, kuris montuojasi prie fotoaparato vietoj blykstes, o blykste tada bet kur kambary pastatai.

Na as blyskte planavau pirkti Nikkor besisukaliojancia aukstyn/zemyn ir desinen/kairen. Na jinai apie 1300 kainuoja. Idomu kiek dar tas daigciukas kainuotu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 22 kovo 2007 - 17:11
QUOTE(Dzineru @ 2007 03 22, 14:08)
Zuvialiuk, si foto daryta su drauges paskolintu savaitei Konica Minolta A200 biggrin.gif (kaip man viskas sudetinga jame doh.gif ). Visa kita fotografuoju su savo muilinuke Sony power shot 5 megapixeliu.

nu va..kaip ir as..kol savo neturiu tai pyskinu su kaimynu hihihi.gif kas belieka ..

Labradoriuke,va apkirpta man patinka labiau! thumbup.gif tik sparneli is desines bisky nukirpai..o del ISO klausiau..na turejau turbut klaust apie diafragma...nes bisky norisi ryskumo...

wyshnia,meskuti sitaip nufotkint buvo kilus mintis pries pamatant tavaji,grazu,tik norisi kazkokios detales,na,kad ir kaspinelio kokio randono...bo istirpsta viskas..
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 17:06)
Del popieriaus tikrai gera ideja, reikes pabandyt  thumbup.gif
Na as blyskte planavau pirkti Nikkor besisukaliojancia aukstyn/zemyn ir desinen/kairen. Na jinai apie 1300 kainuoja. Idomu kiek dar tas daigciukas kainuotu  g.gif

na orientacinei as manau kokiu 50% blykstes kainos g.gif
Atsakyti
Labradoriuke, tu atvarytum iki manes ar kur su vaikais iseitume pasivaiksciot, duociau savo isorine blykste pabandyt, patikek, kurkas pigesne nei tu galvoji. Tuoj idesiu konkursine nuotraukyte fotkinta su sia blykste.
Atsakyti
Sveiki visi. Pasinaudojęs Roolys kvietimu nutariau prisijungti prie jūsų, jeigu neišvarysit. Man čia viskas nauja, taigi prašau nebart smarkiai už kvailus klausimus 4u.gif
Fotografuoju jau senokai, bet vis dar mokausi. Šiandieninius mano "darbelius" noriu parodyti jums ir išgirsti jūsų nuomonę. Du iš ju manau visai tiktu naujajai temai žaisliukas g.gif

"Greičiau namo..."
user posted image

"...today maybe... dining room" - žaisliukai suaugusiems blush2.gif
user posted image

"Gal pažaiskim domino?"
user posted image
Atsakyti
silwio,nu duooodi!!pirmasis grazuuu[atvirute],antrasis blykstes "nelaimes"pasalinciau,ir raudonos spalvos ryskuma siektiek nuimciau treciasis be zodziu...papasakok,kaip ce taip.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 22 kovo 2007 - 21:50
aciu zuvialia smile.gif

zinai, apie blykste (beja ten naturalus atspindys, nors tai esmes nekeicia) as irgi taip maniau, ale be jos kazkaip "plokscia". O gal ir ne g.gif
3 gana paprastai tik bandymai ateme daug laiko biggrin.gif Islaikymas berods apie 1 sekunde, paskui levels, curves photoshop'e.
Atsakyti
Sillwio, sveika prisijungus 4u.gif
Pirma foto be zodziu wub.gif Antra man nelabai patinka, tik nezinau kodel blush2.gif Trecia thumbup.gif

Gristant prie zaisliuku temos idedu kita varianta to paties zaisliuko ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Dzineru
hi.gif
Tik as ne ji. Hmm... Taip sakant tetis smile.gif

As maloniai nustebes, perziurejes jusu visu darbus. Nuostabu.
Atsakyti