zinau Californiagirl zinau
Bet pas mane taip tamsu Neuztenka lango sviesos, o ir fotografuojant mano strakala nepastatysi kur nori, tai jau taikausi prie jo, tai va taip ir gaunasi.
Sakau, gal man reikia isorines blykstes ir nukreipti i lubas
Pas mus buvo atejus fotografe is Tavo vaiko, tai jinai fotografavo su isrine, aisku su aparaciuku ir skeciais. Na bet kur be ju buvo fotografuota ir su isorine, tai visai neblogai isejes tas sveisumas
Sakau, gal tikrai tokia itaka turi
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 16:53)
Aisku, kad turi As irgi noriu isorines, alia dabar objektyva nauja pirkau, tai teks palaukti...nebigu kiek paziurejau, tos blykses
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 16:53)
zinau Californiagirl zinau
Bet pas mane taip tamsu Neuztenka lango sviesos, o ir fotografuojant mano strakala nepastatysi kur nori, tai jau taikausi prie jo, tai va taip ir gaunasi.
Pas mus buvo atejus fotografe is Tavo vaiko, tai jinai fotografavo su isrine, aisku su aparaciuku ir skeciais. Na bet kur be ju buvo fotografuota ir su isorine, tai visai neblogai isejes tas sveisumas
as dabar pagalvojau, o jei pabandytum ant savo fotoaparato blykstes balta popieriu uzdeti, tada sviesa nebutu tokia kontrastinga, o visviena apsisviestu
o blykste isorine tikrai daug itakos turi. ypac, jei dar gali nusipirkti ir daikciuka, kuris montuojasi prie fotoaparato vietoj blykstes, o blykste tada bet kur kambary pastatai.
Del popieriaus tikrai gera ideja, reikes pabandyt
Na as blyskte planavau pirkti Nikkor besisukaliojancia aukstyn/zemyn ir desinen/kairen. Na jinai apie 1300 kainuoja. Idomu kiek dar tas daigciukas kainuotu
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 22, 17:01)
o blykste isorine tikrai daug itakos turi. ypac, jei dar gali nusipirkti ir daikciuka, kuris montuojasi prie fotoaparato vietoj blykstes, o blykste tada bet kur kambary pastatai.
Na as blyskte planavau pirkti Nikkor besisukaliojancia aukstyn/zemyn ir desinen/kairen. Na jinai apie 1300 kainuoja. Idomu kiek dar tas daigciukas kainuotu
QUOTE(Dzineru @ 2007 03 22, 14:08)
Zuvialiuk, si foto daryta su drauges paskolintu savaitei Konica Minolta A200 (kaip man viskas sudetinga jame ). Visa kita fotografuoju su savo muilinuke Sony power shot 5 megapixeliu.
nu va..kaip ir as..kol savo neturiu tai pyskinu su kaimynu kas belieka ..
Labradoriuke,va apkirpta man patinka labiau! tik sparneli is desines bisky nukirpai..o del ISO klausiau..na turejau turbut klaust apie diafragma...nes bisky norisi ryskumo...
wyshnia,meskuti sitaip nufotkint buvo kilus mintis pries pamatant tavaji,grazu,tik norisi kazkokios detales,na,kad ir kaspinelio kokio randono...bo istirpsta viskas..
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 17:06)
Del popieriaus tikrai gera ideja, reikes pabandyt
na orientacinei as manau kokiu 50% blykstes kainos
Labradoriuke, tu atvarytum iki manes ar kur su vaikais iseitume pasivaiksciot, duociau savo isorine blykste pabandyt, patikek, kurkas pigesne nei tu galvoji. Tuoj idesiu konkursine nuotraukyte fotkinta su sia blykste.
Sveiki visi. Pasinaudojęs Roolys kvietimu nutariau prisijungti prie jūsų, jeigu neišvarysit. Man čia viskas nauja, taigi prašau nebart smarkiai už kvailus klausimus
Fotografuoju jau senokai, bet vis dar mokausi. Šiandieninius mano "darbelius" noriu parodyti jums ir išgirsti jūsų nuomonę. Du iš ju manau visai tiktu naujajai temai žaisliukas
"Greičiau namo..."
"...today maybe... dining room" - žaisliukai suaugusiems
"Gal pažaiskim domino?"
Fotografuoju jau senokai, bet vis dar mokausi. Šiandieninius mano "darbelius" noriu parodyti jums ir išgirsti jūsų nuomonę. Du iš ju manau visai tiktu naujajai temai žaisliukas
"Greičiau namo..."
"...today maybe... dining room" - žaisliukai suaugusiems
"Gal pažaiskim domino?"
silwio,nu duooodi!!pirmasis grazuuu[atvirute],antrasis blykstes "nelaimes"pasalinciau,ir raudonos spalvos ryskuma siektiek nuimciau treciasis be zodziu...papasakok,kaip ce taip.....
Sillwio, sveika prisijungus
Pirma foto be zodziu Antra man nelabai patinka, tik nezinau kodel Trecia
Gristant prie zaisliuku temos idedu kita varianta to paties zaisliuko
Pirma foto be zodziu Antra man nelabai patinka, tik nezinau kodel Trecia
Gristant prie zaisliuku temos idedu kita varianta to paties zaisliuko