Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 11:42)
ajas kaip uzdejai toki smagu remeli?

As PS ne zinove, bet tokius remelius padaryti super paprasta tongue.gif

1. Su rectangular marquee tool pasizymi nuotrauka, kiek nori palikdama remeliams.
2. Po to spaudi desini peles klavisa ir pasirenki select inverse.
3. O tuomet per image adjustments darai ka tik nori - sviesini ar tamsini remeli, ryskini, nuimi spalva ir t.t.

Tikiuosi, suprasi ka nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2007 03 22, 06:06)
Dėkui, kad pastebėjote mano meno kūrinį  bigsmile.gif

Zuvialia, pritariu, kas pasake, kad per daug kompu apdorota foto. Atrodo tokia šalta, matyt dėl spalvinės gamos. Noretusi pamatyti naturalesne nuotrauka.  O siaip foto grazi, na man dar nesinoretu, kad uz vaikiuko plaukiotu zaislai. O tie obuoliukai - super.

kur jau nepastebesi.pats kurinys labai grazus 4u.gif
aga.salta ir norejau padaryt,tik va tuos obuoliukus,kaip juos ryskesnius padaryt nemoku..norec,va taip,kaip bite ta meskiuka-sakes,kaip fajnai ymontavo!

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 10:00)
zuvelia kaip tu uzdejai ant nuotraukos krasteliu tuos bruksniukus?

mintis tikrai grazi mirksiukas.gif
dirbu gi sakiau,kad su ACdsee,tai pas mane juostoj yrankiu yra Lens Correction,na tai ten bisky pastumdziau Grid'o juosteles iki norimo storio,ir gavos.. blush2.gif [nebuvau atradus dar sitos Acdsee galimybes]stumdziau dviem kartais.pirma karta pasirinku balta spalva plonyti remeli(ta,kur viduje),padarau Done,tada antra karta platesne darau ir pasirenku Image remelius(prideda nuotraukos spalvas)..fsio..
na metu dar viena bet paprastesne...tikru zaislu neinkisu rankon niekaip[o inkisus nespeju pagaut..]...viltis mirsta paskutine.kolkas su obuoliais..
user posted image
peledziukas labai grazus...[tiesa,jusu nuotrauku ryskumas net persmelkia,kaip grazu,pas mane kol kas muilinuko pasekmes..cia mokaus vadinas]

tiesa,gal kas turit patart Canon A630?A710IS?ar Fuji 30?na reikia muilinuko ir tiek.Ne del sumos,o is pykcio.Slidinejant sudauziau savaji "veidrodinuka"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 22 kovo 2007 - 13:25
hihihi.gif ce seip: "kaimynu zaisliukas" hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Siandien turejau laiko pasivaikscioti palei jura ir si ta radau zaisliuku temai bigsmile.gif

NEBEREIKALINGAS

user posted image

Kritika ir nuomones visada laukiami smile.gif
Atsakyti
Dekui ajas 4u.gif
As taip darau siek tiek kitoki remeli bigsmile.gif rolleyes.gif
Nesalta prie juros? Nepucia vejas stipriai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 22 kovo 2007 - 13:59
Sveiki 4u.gif
dedu ir as savo pirmaji blyna biggrin.gif
Zaisliukas

user posted image
Papildyta:
Elina, tu saunuole,kad vis bandai ir stengiesi thumbup.gif

Zuvialia, kaimynu zaisliukas lotuliukas.gif

Californiagirl, man tavo abi zaisliuku nuotraukos mielos wub.gif

Roolys, tu stebini thumbup.gif

Baltai pavydziu jums,kad turit geras programas nuotraukoms tvarkyti ir remeliams delioti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 03 21, 23:53)
žiūriu, kad meškiukai populiarūs labai  biggrin.gif

user posted image

wow thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzineru: 22 kovo 2007 - 14:18
Na va as ir gi siandien pagavau kazka panasaus i tema biggrin.gif
Tiesiog jusu tesimui. Nieko rimto ax.gif
"Drugelis"
user posted image

ajas Feather turi but 0 nustatyta?

As pastebejau, kad mano ekranas rodo zymiai sviesiau nei jusu. Del to jus visada rasot, kad mano nuotraukos tamsios. Bet kai padarau ant popieriaus nuotraukas - jos atrodo tokio pat tamsumo kaip ir kompe.
Kazkas cia rase, kad Elinos nuotraukoj nesimato net zaisliuku. Pas mane viskas puikiausiai matosi. Net galiu pasakyt kas tai per zaisliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 22 kovo 2007 - 14:48
ajas,wowou!hip hip ura.super mintis [tokia Tragikomiska]

dzineru,geeras!!kokiu aparaciuku paveiksluoji?Man is taip arti nesufokusuotu...

Labradoriuke,dar kart pazejau Elinos fotke,niu niekaip neinziuriu..lyg matrioske,bet labai uztamsinta,o tavasis zaisliukas as siektiek apkirpsciau.palikciau tik jy ir ta akyte 4u.gif (koki ISO uzdejai?)

Bite maja,papasakok,kaip taip stipriai isryskinai ta meskiuka?grooozis!neatsiziuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 22 kovo 2007 - 14:57
QUOTE(zuvialia @ 2007 03 22, 06:54)
[dzineru,geeras!!kokiu aparaciuku paveiksluoji?Man is taip arti nesufokusuotu...

Zuvialiuk, si foto daryta su drauges paskolintu savaitei Konica Minolta A200 biggrin.gif (kaip man viskas sudetinga jame doh.gif ). Visa kita fotografuoju su savo muilinuke Sony power shot 5 megapixeliu.
Atsakyti
Agneza, soft box'as, tai cia toks daiktas, kai ant blykstes uzdeta medziagine deze juodais sonais ir baltu priekiu tam, kad sviesa issklaidytu ax.gif

smagu, kad nuotraukas dedam thumbup.gif
ajas - man patinka, nostalgiska tokia nuotrauka rolleyes.gif
bite maja - thumbup.gif
zuvialia - man kaimynu zaislas labai patiko, tik truputi apkarpyciau ir ta raudina daikciuka nuo grindinio panaikinciau g.gif
dzineru - idomi mintis. kartais zaisliukas gali visai ne ''zaisliukiskas'' buti.
labradoriuke, man noretusi pirmiausia be blico... ax.gif

na ir dedu savo zaisliuka smile.gif

''Meskutis su kaspineliu...''
user posted image
(exposure 0.8 at f/2.8, programa - M, ISO 800, objektyvas EF50mmf/1.4)
nukirpta, uzdeta tekstura ir remeliai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 22 kovo 2007 - 15:30
QUOTE(zuvialia @ 2007 03 22, 14:54)
Labradoriuke,dar kart pazejau Elinos fotke,niu niekaip neinziuriu..lyg matrioske,bet labai uztamsinta,o tavasis zaisliukas as siektiek apkirpsciau.palikciau tik jy ir ta akyte 4u.gif (koki ISO uzdejai?)

ISO 200. Kodel klausi?

Dabar?
user posted image

ajas kuri tu pasirenki is "image" > adjustment.
As pasirinkau kontrastinguma ir sviesuma. Na man vis tiek nesigaua tokiu aiskiu krastiniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 22 kovo 2007 - 15:37
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 22, 10:42)
aga, gera mintis - reikes pakankint savo merga. Tik va jinai megsta vaizduot kankine ir savo ausis nuleidzia. O taip grazu butu, jei pastatytu  bigsmile.gif

Geras biggrin.gif Labai faina ta tavo merga, galvojau ji su malonumu pozuoja, o pasirodo-kad nuleistos ausys reiskia, kad kankine vaidina lotuliukas.gif Fainuole wub.gif

QUOTE(Baubazz @ 2007 03 22, 11:53)
tai tu man ir atsiusk eiline, nieko nekoreguota nuotrauka, noriu paziureti kas gaunasi, kaip matosi spuogai, rauksles ir t.t.smile.gif)

Sakiau, kad istryniau....Nes seimyna pasonej ziurejo i nuotraukas ir kaip piktos kates purske pamaciusios nuotraukas doh.gif Parodysiu kaip tik ka turesiu(nekoreguotas) mirksiukas.gif

Nu kaip smagu, kad zaisliuku daugeja thumbup.gif
Zuviala, man tas dviratis jega thumbup.gif
Bite maja, waw superine nuotraukyte thumbup.gif
Patinka ir Dzineru zaisliukas, ir Wysnios Meskutis labai labai wub.gif
Labradoriuke, koks saunuolis vaikas- sitaip papozavo blink.gif Maniskiai paskutiniu metu lekia visi i skirtingas puses vos pamate fotika verysad.gif Uztai ir paparacinu kai miega... doh.gif Patinka ideja, bet va vel blicas pas tave... unsure.gif
Ajas, liuksiska pauksciuko nuotraukyte, tikrai nesimato purvino lango schmoll.gif Nebereikalingo kamuolio nuotraukyte irgi patiko thumbup.gif
Saunios visos nuotraukos thumbup.gif
Elina, gera mintis matrioskos, bet pabandyk kitaip fotografuoti...Pvz. paprasyk dukrytes, kad matrioska laikytu ant istiestos rankos, ant delniuko, ji pati automatiskai bus antrame plane...Fokusuok i matrioska delniuke atidarydama placiau diafragma pvz. F2.8. Matrioska ir mergaites rankute bus ryski, o pati mergaite antra plane pasiliejusi- turetu graziai gautis mirksiukas.gif Ir jei iseina fotografuok diena, jei kambariai tamsus- geriau lauke, nes blicas tikrai viska gadina... ax.gif
Atsakyti