QUOTE(VilmKa @ 2007 03 16, 08:44)
toks keistas pudukas matomai pasitaikė
...
kaip tą ryškumo zoną padidint
...ir dar, gal blogai supratau temos pavadinimą, kažkas sakė:"jeigu nuotrauka nekabina, tai ir nekomentuoja", aš galvojau čia galima pasimokint iš komentarų ir patarimų, o ne tik geriausias komentuot.Aš su savo nuliniu stažu norėčiau nors fo...tą išmokint manęs klausyt
Nu sorry, šitoj temoj turbūt esu beviltiška
ne puodukas keistas, o rakursas
as asmeniskai nekomentuoju foto, kurios pvz nera prie ko prikibti, o tiesiog tokios, kokias galetu padaryti eilinis zmogus pasiemes pirma karta fotika i rankas ir apie nieka negalvodamas paspaudzia mygtuka
arba nekomentuoju jei pro akis praslysta netycia ir nepastebiu
ir nekomentuoju, jei viskas tvarkoj, viskas pagal taisykles, bet man nedaro ispudzio
priezasciu ne visas foto paliesti yra daug, tai nereiskia, kad pasirenkam viena zmogu ir jo nekomentuojam darbu
viskas pries akis
padidint ryskumo zona galima pridarius diafragma (kuo skaiciukai didesni pvz f/12, f/18, tuo ryskiau aplink sufokusuota vieta buna), to kompensacijai reikia didint islaikyma
QUOTE(ajas @ 2007 03 16, 09:10)
Butu gerai, kad kas nors mokantis
, sukeltu visus "konkursinius" puodelius i viena vieta, - lengviau butu lyginti, vertinti, balsuoti
nes as jau pasimeciau tarp visu puslapiu ir juose pabirusiu puodeliu
bus padaryta
Papildyta:
nugis vakar pridirbau darbo
uzsikabinau ir stai prasom pasakyt ka manot ir kuri foto geresne:
su PS tik nezymios korekcijos... pirmai foto siek tiek paryskintas zalias atspalvis, to pasekoje isgavau originalia staliuko spalva, tokia kaip naturoje:
1 foto- WB ant lempos apsvietimo 13s, f/9
2 foto- WB auto, 13s, f/9
Garuojantys puodukai