Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(she @ 2007 03 15, 20:02)

keistai atrodo tavo puodukas, per arti mano manymu fotografavai, tokio rakurso pasekoje isigaubimas keistas jaucias. Ir patarciau ryskumo zona didesne daryti  4u.gif

rolleyes.gif toks keistas pudukas matomai pasitaikė hihihi.gif ...
g.gif kaip tą ryškumo zoną padidint unsure.gif
...ir dar, gal blogai supratau temos pavadinimą, kažkas sakė:"jeigu nuotrauka nekabina, tai ir nekomentuoja", aš galvojau čia galima pasimokint iš komentarų ir patarimų, o ne tik geriausias komentuot.Aš su savo nuliniu stažu norėčiau nors fo...tą išmokint manęs klausyt biggrin.gif
Nu sorry, šitoj temoj turbūt esu beviltiška verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 16, 09:44)
aš galvojau čia galima pasimokint iš komentarų ir patarimų, o ne tik geriausias komentuot.

Nu kas čia dabar, VilmKa? doh.gif Gi ir patarė ir pakomentavo tavo puodelį. Ko dabar ? unsure.gif
Atsakyti
Butu gerai, kad kas nors mokantis blush2.gif , sukeltu visus "konkursinius" puodelius i viena vieta, - lengviau butu lyginti, vertinti, balsuoti biggrin.gif nes as jau pasimeciau tarp visu puslapiu ir juose pabirusiu puodeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 16, 08:44)
rolleyes.gif toks keistas pudukas matomai pasitaikė hihihi.gif ...
g.gif kaip tą ryškumo zoną padidint unsure.gif
...ir dar, gal blogai supratau temos pavadinimą, kažkas sakė:"jeigu nuotrauka nekabina, tai ir nekomentuoja", aš galvojau čia galima pasimokint iš komentarų ir patarimų, o ne tik geriausias komentuot.Aš su savo nuliniu stažu norėčiau nors fo...tą išmokint manęs klausyt biggrin.gif
Nu sorry, šitoj temoj turbūt esu beviltiška verysad.gif

ne puodukas keistas, o rakursas mirksiukas.gif
as asmeniskai nekomentuoju foto, kurios pvz nera prie ko prikibti, o tiesiog tokios, kokias galetu padaryti eilinis zmogus pasiemes pirma karta fotika i rankas ir apie nieka negalvodamas paspaudzia mygtuka ax.gif arba nekomentuoju jei pro akis praslysta netycia ir nepastebiu ax.gif ir nekomentuoju, jei viskas tvarkoj, viskas pagal taisykles, bet man nedaro ispudzio ax.gif
priezasciu ne visas foto paliesti yra daug, tai nereiskia, kad pasirenkam viena zmogu ir jo nekomentuojam darbu smile.gif
viskas pries akis mirksiukas.gif

padidint ryskumo zona galima pridarius diafragma (kuo skaiciukai didesni pvz f/12, f/18, tuo ryskiau aplink sufokusuota vieta buna), to kompensacijai reikia didint islaikyma

QUOTE(ajas @ 2007 03 16, 09:10)
Butu gerai, kad kas nors mokantis  blush2.gif  , sukeltu visus "konkursinius" puodelius i viena vieta, - lengviau butu lyginti, vertinti, balsuoti  biggrin.gif nes as jau pasimeciau tarp visu puslapiu ir juose pabirusiu puodeliu  doh.gif

bus padaryta cool.gif

Papildyta:
nugis vakar pridirbau darbo doh.gif doh.gif
uzsikabinau ir stai prasom pasakyt ka manot ir kuri foto geresne:
su PS tik nezymios korekcijos... pirmai foto siek tiek paryskintas zalias atspalvis, to pasekoje isgavau originalia staliuko spalva, tokia kaip naturoje:
1 foto- WB ant lempos apsvietimo 13s, f/9
2 foto- WB auto, 13s, f/9

Garuojantys puodukai lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
she, nu kaip gražu blink.gif . Tiesiog tobula doh.gif . Ir puodeliai sėkmingai garuoja ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 16, 09:31)

padidint ryskumo zona galima pridarius diafragma (kuo skaiciukai didesni pvz f/12, f/18, tuo ryskiau aplink sufokusuota vieta buna), to kompensacijai reikia didint islaikyma

lengva taip kalbėti turint profesionalų fotoaparatą. Muilinėse diagrama tiek neužsidaro, kitose iš vis nesireguliuoja - tad reikia taikytis prie to ką turi...

Man antrasis puodelis superinis (o kaip čia garai "sugauti"?)
Atsakyti
Tik nesijuokit doh.gif , šįryt garus gaudžiau lotuliukas.gif . Nea schmoll.gif , nepavyksta. Jei įžiūrėsit, smilksta smilkalų dūmai blush2.gif biggrin.gif aplink puodelį, bet užtat pats puodelis išplaukė kažkur smile.gif ir nieko nesigavo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 kovo 2007 - 10:01
Man irgi antrasis "shiltesnis" wub.gif Shaunuole She! 4u.gif
GAl tik nuvalychiau su ps ta (kaip man atrodo) pirshtu anspauda nuo puodelio.. g.gif
Pasakok, kaip priduminai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 03 16, 11:01)
Pasakok, kaip priduminai? bigsmile.gif

She į puodelį bene kokia spiritinę tablečikę įmetė? biggrin.gif
O man pimasis puodelis- favoritas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 kovo 2007 - 10:04
MAn rodos, kad pavyktu pagauti garus, jei karshta puodeli ishneshti i lb vesia patalpa, tai tieeek prigaruotu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 16, 09:31)
nugis vakar pridirbau darbo  doh.gif  doh.gif
uzsikabinau ir stai prasom pasakyt ka manot ir kuri foto geresne:
su PS tik nezymios korekcijos... pirmai foto siek tiek paryskintas zalias atspalvis, to pasekoje isgavau originalia staliuko spalva, tokia kaip naturoje:
1 foto- WB ant lempos apsvietimo 13s, f/9
2 foto- WB auto, 13s, f/9

Garuojantys puodukai  lotuliukas.gif

user posted image

Saunuole, she thumbup.gif
Man abi kazkuo savaip grazios. Negaliu issirinkti rolleyes.gif Na gal antroji traukia labiau neiprastom spalvom g.gif
Man noretusi viso garo (bent virsaus) rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu dūmus clap_1.gif . Pilną virtuvę wacko.gif
user posted image
Atsakyti