Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Agneza,pritrenkei su tokia tobula foto wub.gif wub.gif tavo dukryte tokia grazuole wub.gif nelabai as cia aktyvi su foto ir komentarais,bet kai tokios nuotraukos pasirodo,negaliu neisikist blush2.gif
Bite maja biggrin.gif mano parasas irgi toks pats kaip ir tavo po nuotrauka biggrin.gif bendravardes blush2.gif
Bandysiu ir as ka nors parodyt is zaislu,bet pirma reikia zaisla nusipirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Jetau blink.gif , kokios nuostabios Californiagirl meškučio nuotraukos doh.gif . Ajnu slėptis po lapais cool.gif
Papildyta:
Tiesa, Agnezos vaikučio foto masno akiai- tobula. Blin, o aš saviškėje tik po komentaro kuprą pastebėjau doh.gif . Dabar galvoju, turit jūs, žmonės, pašaukimą. Ir galiu stengtis nesistengusi, aš aukščiau bambos neiššoksiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
californiagirl, grazu, tiek zuvyte, tiek meskiukas, tik man noretusi pirmoj nuotraukoj fono kitokio g.gif arba bent islyginto mirksiukas.gif
o del meskucio, tai mane aplenkei, as irgi tik meskuti turiu doh.gif

Agneza - be komentaru wub.gif o cia soft box'as, ar langas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 21, 18:39)
. Dabar galvoju, turit jūs, žmonės, pašaukimą. Ir galiu stengtis nesistengusi, aš aukščiau bambos neiššoksiu schmoll.gif  schmoll.gif

Elina,as tave galiu labai pagirt mirksiukas.gif tu saunuole,nenuleidi ranku,mokaisi,esi uzsispyrus,man labai patiko tavo entuziazmas del puoduko konkurso mirksiukas.gif reikia man is taves mokintis uzsispyrimo biggrin.gif linkiu nenuleist ranku drinks_cheers.gif tu juk mokaisi,palauk as prie taves prisijunksiu,dviem bus linksmiau 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi "Meskutis saugantis miega" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 03 21, 19:43)
nenuleidi ranku,mokaisi,esi uzsispyrus

Jabytararai doh.gif , ką tik kieme pratupėjau pusę valandos, fotkinau žaisliuką blush2.gif . Niekaip nesuprantu kodėl fotkindama nieko nematau blink.gif : tamsu ir psio (dangtelį nuo objektyvo nuėmiau tongue.gif biggrin.gif ), nors foto gaudavosi normalios. Pradėjau, įlindusi į meniu, kažką reguliuoti ( nors visai neturiu supratimo ką), grįžau ir....parsinešiau tuščią kortelę blink.gif blink.gif . Eina sau....viską ištryniau unsure.gif , o buvo pilna kortelė. Ot gausiu nuo vyro unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2007 03 21, 19:43)
patiko tavo entuziazmas del puoduko konkurso

unsure.gif gi užknisau su savo entuziazmu senbuvius blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 kovo 2007 - 19:16
QUOTE(Agneza @ 2007 03 21, 08:34)
O cia mano sios dienos meno kurinys.

blink.gif laaaabai grazi fotografija. Ir modelis auksciausios klases tongue.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 03 21, 14:52)
Nikon D50, auto režimas, PS - rėmas, apkarpyta šiek tiek.

Gerai atrodo pauksciukas , toks ziaurokas biski . Bet fotografija tikrai vykus thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 21, 17:17)
Niu as pabandau...Neskaitant Stebukles as irgi is pirmuju, todel stipriai neteiskit biggrin.gif  Nu juokauju...kritikuokit ir taisysiuos ax.gif
"Meskutis saugantis miegeli"

thumbup.gif thumbup.gif sita fotografija su miego saugotoju tai tikrai gera rolleyes.gif , ir tikrai nemanau kad reiketu pilno vaizdo, nes apkarpyti man atrodo net geriau..

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 03 21, 18:16)
unsure.gif  gi užknisau su savo entuziazmu senbuvius blush2.gif  biggrin.gif

as nesu senbuvis bet manes tai tikrai neuzknisa neivienas schmoll.gif , kuo daugiau fotografiju forume tuo jis gyvesnis thumbup.gif
Atsakyti
SONY DSC-H5 , 23mm , F/3.5 , 8sek. , ISO-80 ,
pavadinciau gal : '' likome lauke ... ''

user posted image

Na mano fotografija katik iskepta , rolleyes.gif , gryzes is darbo begau fotografuot kad nespetu sutemti , o kas gavos tai spreskit patys.
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 21, 22:28)
SONY DSC-H5 , 23mm , F/3.5 , 8sek. , ISO-80 ,
pavadinciau gal : '' likome lauke ...  ''

user posted image

blink.gif Tu ant mano terasos fotkinai????? g.gif Kaip aš tavęs nemačiau blink.gif biggrin.gif
Liuks foto, jetau kokie jūs pilni fantazijos g.gif . Kokios spalvos gražios 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
roolys thumbup.gif
miegantis meskis thumbup.gif
Agneza be zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 03 21, 21:04)
blink.gif Tu ant mano terasos fotkinai????? g.gif  Kaip aš tavęs nemačiau blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif na kiek pamenu tai nebuvau siandien niekur lotuliukas.gif .
tongue.gif Pas mus kiemelis medinemis grindimis ... O lapus tai gavau surink aplinkui ir sumest i kadra , kad labiau laukas atrodytu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 21 kovo 2007 - 22:30
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 21, 18:24)
papasakok +/- ir jei gali imesk pavyzdziu, arba atsiusk i emaila manernestas.verikas@gmail.com
susidomejau ir as siuo obektyvu... biski fotkinau su juo tai labai patiko, bet neturejau galimybes perzsiureti nuotrauku...

Fotkes istryniau vakarykstes, nes tik siaip vaiku kambaryje bardake papyskinau(nelaikymui, o tik bandymui fotkinau), plius seimyna ka supyko pamate nuotraukas, tai kuo greiciau tryniau lotuliukas.gif Siandien i lauka issinesiau gelytes bandziau...faina, kad gali is labai labai arti fotkinti- praktiskai objektyvu gele lieciu ir fokusuoja thumbup.gif Bet vejuota siandien pas mus, tai sukruteje daug kadru gavosi. Kai tik turesiu ka, tai parodysiu mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 03 21, 18:42)
tik man noretusi pirmoj nuotraukoj fono kitokio g.gif arba bent islyginto mirksiukas.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif

Faina, kad mano miegantis meskis lyg ir patinka zmonems blush2.gif Aciu 4u.gif

roolys, patinka ir tavo fotke, ir ideja thumbup.gif Grazu thumbup.gif
Laukiam daugiau zaislu ax.gif
Atsakyti