Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Agneza, labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 19, 22:47)
sveikinu, roolys, su laimejimu. Tikrai puikus darbas  thumbup.gif
O matau, kad vieningai del naujos temos nesutarsim, tai siulau rooliui, kaip laimetojui isrinkti nauja tema smile.gif Tai tegul buna kaip laimetojo "prizas" po kiekvieno konkurso smile.gif
Papildyta:
ka reiketu konkreciau paaiskinti? smile.gif

kaip suprasti ta abstraktuma blush2.gif ax.gif Zinau, as kaip tundra... blush2.gif
Atsakyti
O čia mano bandymas fotografuoti dukrytės portretą blush2.gif. Biškutį spalvas patvarkiau su ps. Fotkinau iš aukščiau ( užsilipau ant sofos biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 21 kovo 2007 - 12:55
QUOTE(Elina @ 2007 03 21, 12:54)
O čia mano bandymas fotografuoti dukrytės portretą blush2.gif. Biškutį spalvas patvarkiau su ps. Fotkinau iš aukščiau ( užsilipau ant sofos biggrin.gif )
user posted image

man zandai per raudoni ir veidukas labiau i geltonuma g.gif
Atsakyti
Nemoku aš konkrečių vietų tvarkyti, moku tik visą nuotrauką tamsinti, šviesinti, paspalvinti. unsure.gif
Atsakyti
Nikon D50, auto režimas, PS - rėmas, apkarpyta šiek tiek.

user posted image
Atsakyti
Uzsukau cia su rytines kavos puodu biggrin.gif
Roolys, kaip matau per sunkia tema pasiule... doh.gif Ir pati ikvepimo nerandu ir ziuriu niekas dar neturi ka parodyti unsure.gif Nors keista....nes atrode sauni ir lengva tema, alia va man kazko sunkiai sekasi doh.gif

Agneza, kai nerodai nuotrauku tai nerodai, bet kai parodai tai TIKRA MENO KURINI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Neturiu ka pridurti, be galo grazuuuuuuuuuuuu wub.gif
Sakyk, su kokiu objektyvu fotkinai? Ar su 50mm, o gal su kokiu 100mm macro? Nes kokybe tai pritrenkianti thumbup.gif

Bite maja, per daug apsviesta man ta zuvedra g.gif Kompozicija grazi. O jau akys, kaip vampyro, net isgasdino truputi lotuliukas.gif Ziuriu mudvi bendravardes mirksiukas.gif thumbup.gif

Elina, tavo nuotraukyte nelabai man ziurisi kaip portretine, man asmeniskai nelabai pasirinktas kampas patinka...susikuprinus ji man atrodo, nu kazkas nelabai...Dukryte labai grazi wub.gif Ir galejai data isjungti ax.gif

P.S. Sulaukiau vakar savo naujo zoominio objektyvo Sigma 17-70mm macro...Isbandziau ant seimynos, tai lyg ir "sharp" kaip ir atsiliepimuose raso. Uztai mano mama su sese(bandomieji triusiai) sake mesti velniop toki objektyva, paskutinis s....., sako nezinojom kad tiek rauksliu turim lotuliukas.gif
O man reikes pratintis prie nepastovaus F doh.gif Visgi kambaryje ir toliau fotkinsiu su 50mm F1.4 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 kovo 2007 - 16:43
tai pradziai zaisliuku galiu padaryt, nors ji ne konkurui schmoll.gif:
user posted image
Atsakyti
stebukle grazus kiskiukas, tik man siek tiek neisiskiria is aplinkos, siek tiek susivienodina. Na vientisa foto, nera akcento. Bent man taip pasirode is pirmo zvilgsnio ax.gif
Atsakyti
Niu as pabandau...Neskaitant Stebukles as irgi is pirmuju, todel stipriai neteiskit biggrin.gif Nu juokauju...kritikuokit ir taisysiuos ax.gif

"Meskutis"
user posted image

"Meskutis saugantis miegeli"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 21, 16:34)

P.S. Sulaukiau vakar savo naujo zoominio objektyvo Sigma 17-70mm

papasakok +/- ir jei gali imesk pavyzdziu, arba atsiusk i emaila manernestas.verikas@gmail.com
susidomejau ir as siuo obektyvu... biski fotkinau su juo tai labai patiko, bet neturejau galimybes perzsiureti nuotrauku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 21 kovo 2007 - 18:31
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 21, 18:17)
Niu as pabandau...Neskaitant Stebukles as irgi is pirmuju, todel stipriai neteiskit biggrin.gif  Nu juokauju...kritikuokit ir taisysiuos ax.gif

"Meskutis"
user posted image

"Meskutis saugantis miegeli"
user posted image

Pirmoje noretusi viso krepselio g.gif O antroji thumbup.gif Tik vel viso meskio noretusi, o siaip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergina_: 21 kovo 2007 - 18:29