Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 20, 18:09)
"Zuvyte", rezimas Tv(shuter priority), f2, ISO 1600, be blico. PS truputi pasarpinta, nuvalytas purvinas akvariumo stiklas ir uzdeti remai.
user posted image

thumbup.gif , laaaabai grazi foto. g.gif ziuriu tik koks didelis ISO ir gan ryski fotografija (nesimato grudetumo). Ar cia taip su programa pasalinai grudelius g.gif

O kazkas sake kad neina fotografuot aquariumo biggrin.gif , matyt aquariumas turi but irgi geras biggrin.gif kad iseitu graziai nufotografuot .
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 20, 19:48)
thumbup.gif , laaaabai grazi foto.  g.gif ziuriu tik koks didelis ISO ir gan ryski fotografija (nesimato grudetumo). Ar cia taip su programa pasalinai grudelius  g.gif

O kazkas sake kad neina fotografuot aquariumo  biggrin.gif , matyt aquariumas turi but irgi geras  biggrin.gif kad iseitu graziai nufotografuot .

Aciu 4u.gif Jo ISO didelis, nes tenai buvo tamsu kaip s****** biggrin.gif O dabar zinok nepamenu ka dariau- ar sharpinau dar, ar nuiminejau "noise"... g.gif
Siaip sunku akvariumus fotografuoti, bet pas mane sviesus objektyvas...gal del to dar pora kadru ir gavosi biggrin.gif Maciau zmogeli fotkinant su mazyte kisenine muilinuke pritaisyta prie stovo biggrin.gif Nu keistai atrode biggrin.gif As be stovo, bet kvepavima tai sulaikau spausdama mygtuka lotuliukas.gif
Atsakyti
žuvytė labai graži, o rėmas, mano akimis, netinka.
O kaip arti prikišus fotoaparatą fotografavai?
Atsakyti

Kokia grozybe thumbup.gif

user posted image

Fotografavimui salygos buvo tragiskos- tamsu, begale zmoniu, vos prieti prie akvariumu buvo galima doh.gif Todel tik keleta kadru "lyg ir gavosi" ir tai nesu patenkinta...
Kad as nors tiek sugebeciau...... :lotuliukas :
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 03 20, 20:36)
žuvytė labai graži, o rėmas, mano akimis, netinka.
O kaip arti prikišus fotoaparatą fotografavai?

Sutinku del remu drinks_cheers.gif Gal permatomas koks labiau tiktu g.gif
Nebuvau prikisusi fotiko stipriai....stovejau mazdaug 1 metras nuo akvariumo ax.gif

QUOTE(kravciukaite @ 2007 03 20, 21:36)
Kokia grozybe  thumbup.gif
Kad as nors tiek sugebeciau...... :lotuliukas :

Aciu 4u.gif

Vis ikisu nosi, bet ziuriu sios savaites temos nuotraukyciu dar ner...As jau fotkinu po truputi, ziuresim kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 20, 22:34)
Vis ikisu nosi, bet ziuriu sios savaites temos nuotraukyciu dar ner...As jau fotkinu po truputi, ziuresim kas gausis g.gif

o tai kokia tema? blush2.gif buvo pasiūlymai abstrakcija, maistas ir žaisliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 03 21, 09:19)
o tai kokia tema?  blush2.gif buvo pasiūlymai abstrakcija, maistas ir žaisliukas  g.gif

Žaisliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilmKa: 21 kovo 2007 - 08:31
California, man zuvyte tavo labai grazi, bent jau sitoje mazoje foto smile.gif

O cia mano sios dienos meno kurinys.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2007 03 21, 10:34)
O cia mano sios dienos meno kurinys.

4u.gif gal kas ir turės ko prikibt, bet man tai jau tikras meno kūrinys thumbup.gif
blush2.gif vis užsuku pas jus akių paganyt ax.gif
Atsakyti
Agneza nuostabus zhvilgsnis, ir mergaite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 03 21, 10:17)
Agneza nuostabus zhvilgsnis, ir mergaite  wub.gif

drinks_cheers.gif.... labai grazi nuotraukyte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Californiagirl, man labai labai patinka tavo zuvyte thumbup.gif

Agneza, be zodziu wub.gif
Atsakyti