Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dekui stebukle 4u.gif

Cia ne i konkursa, tiesiog vienas is bandymu blush2.gif
"Duok mama fotoparata, nes baigiu supykt" ISO 640; f 7.1; 1/100s.; su blykste. Ps apkirpta, paryskinta rainele, pastumdyti Levels.
user posted image
Atsakyti
Cia ne i konkursa, tiesiog vienas is bandymu 
"Duok mama fotoparata, nes baigiu supykt" ISO 640; f 7.1; 1/100s.; su blykste. Ps apkirpta, paryskinta rainele, pastumdyti Levels.

Labradoriuke, su photoshopu truputi persistengei, net ne truputi smile.gif Blico atspindys ant lupos nono.gif Ir siaip foto nekabina g.gif

Nu ka man neiseis naujame konkurse sudalyvauti, nes islekiu visai savaitei i Suomija. Visiems linkiu kurybinio peno ir geru darbu smile.gif
O nauja tema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 20, 12:42)
Dekui stebukle  4u.gif

Cia ne i konkursa, tiesiog vienas is bandymu  blush2.gif
user posted image

Pagal mane, jei su blykste, tokio didelio ISO nereikia blush2.gif ir truputi per daug patamsinai, keliu tonu norisi sviesesniu. Ir blyste...ant kaktos isbalino truputi ir lupyte.
Atsakyti
dekui Bilekas, stebukle 4u.gif
Iso, tiesiog del neapdairumo nesumazinau doh.gif Po puodelio fotografavimo blush2.gif
Pabandysiu as ta blykste ant lupytes istrint.
Namie be blykstes man niekaip neiseina, nebent prie pat lango stovet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 20, 13:17)
dekui Bilekas, stebukle  4u.gif
Iso, tiesiog del neapdairumo nesumazinau  doh.gif  Po puodelio fotografavimo  blush2.gif
Pabandysiu as ta blykste ant lupytes istrint.
Namie be blykstes man niekaip neiseina, nebent prie pat lango stovet  doh.gif

o tu pabandyk kaip nors kampu stot g.gif objekta pasikelk iki lango aukscio ax.gif atitrauk uzuolaidas jei tokios yra ir pavyks mirksiukas.gif Man labai grazus zvilgsnis pagautas sitoj tavo nuotraukoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 03 20, 13:11)
Ir blyste...ant kaktos isbalino truputi ir lupyte.

Ir del blykstes negrazus seselis uz berniuko krenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 20 kovo 2007 - 12:51
QUOTE(ajas @ 2007 03 20, 12:49)
Ir del blykstes negrazus seselis uz berniuko krenta.

Dekui.

Pabandysiu kazka ir be blykstes pagaudyt, tik va jis pas mane strakalas ax.gif doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 20, 14:24)
Dekui.

Pabandysiu kazka ir be blykstes pagaudyt, tik va jis pas mane strakalas  ax.gif  doh.gif  bigsmile.gif

nelabai suprantu kur cia berniukas? as matau puodeli ta kur dejai i konkursa:))))

del naujos temos labai faina;) gal pavyks koki zaisliuka surast idomesni...

as A4 formato t.y. 20x30cm nuotraukas darydavau su 4mpx fotiku ir gana gerai gaudavosi, o nuotrauka uzimdavo 1mb.
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 20, 17:26)
nelabai suprantu kur cia berniukas? as matau puodeli ta kur dejai i konkursa:))))

Geras lotuliukas.gif Ir as ta pati puodeli maciau ir galvojau apie koki berniuka kalba eina doh.gif biggrin.gif Paspausk Ctrl ir iskart F5- turetu pastaisyti vaizdas mirksiukas.gif As taip padariau ir matau berniuka wub.gif

Labradoriuke, man patinka berniuko israiska, bet va blicas visa nuotrauka gadina...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 03 20, 16:26)

As irgi maciau tik puodeli , bet kai pespaudziau ''perkrauti tinklapi '' tai fotografija pasikeite g.gif . Matyt is ''keso'' paveiksliuka uzkrove nes pavadinimas tokspat .... g.gif

Perkrauk tinklapi ir turetum matyt ''berniuka '' smile.gif
Atsakyti
Jauciu visi uzieme fotografavimu biggrin.gif
Cia siaip(ne konkursui biggrin.gif ), kad liudna nebutu ax.gif

"Zuvyte", rezimas Tv(shuter priority), f2, ISO 1600, be blico. PS truputi pasarpinta, nuvalytas purvinas akvariumo stiklas ir uzdeti remai.

user posted image

"Meduzos", rezimas P, f1.6, ISO 800, be blico. PS pasharpinta ir uzdeti remai...

user posted image

Fotografavimui salygos buvo tragiskos- tamsu, begale zmoniu, vos prieti prie akvariumu buvo galima doh.gif Todel tik keleta kadru "lyg ir gavosi" ir tai nesu patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 20, 20:09)
Jauciu visi uzieme fotografavimu biggrin.gif
Cia siaip(ne konkursui biggrin.gif ), kad liudna nebutu ax.gif

"Zuvyte", rezimas Tv(shuter priority), f2, ISO 1600, be blico. PS truputi pasarpinta, nuvalytas purvinas akvariumo stiklas ir uzdeti remai.

user posted image

"Meduzos", rezimas P, f1.6, ISO 800, be blico. PS pasharpinta ir uzdeti remai...

user posted image

Fotografavimui salygos buvo tragiskos- tamsu, begale zmoniu, vos prieti prie akvariumu buvo galima doh.gif  Todel tik keleta kadru "lyg ir gavosi" ir tai nesu patenkinta...

zuvyte labai man graziai thumbup.gif: o meduzos nekabina, erdves man truksta cool.gif
P.S. o kokia tema sios savaites mastau.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 20 kovo 2007 - 19:43