Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Bilekas @ 2007 03 19, 21:47)
.... O matau, kad vieningai del naujos temos nesutarsim, tai siulau rooliui, kaip laimetojui isrinkti nauja tema smile.gif Tai tegul buna kaip laimetojo "prizas" po kiekvieno konkurso smile.gif

Labai gera ideja thumbup.gif del savaites temos paskelbimu .... Jei visi sutinka tai galiu pasakyt kokia tema siulyciau g.gif (pasufleravo mano flirt.gif ) : Temos pavadinimas - '' ZAISLIUKAS ''
Kai pagalvoji tai tikrai beribe tema pasireiksti o taippat tinka ''Supermama'' forume rolleyes.gif

P.S. Suaugusiuju zaisliukai irgi gali buti fotografuojami lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 19 kovo 2007 - 23:12
QUOTE(roolys @ 2007 03 20, 00:03)
Labai gera ideja  thumbup.gif del savaites temos paskelbimu .... Jei visi sutinka tai galiu pasakyt kokia tema siulyciau  g.gif (pasufleravo mano  flirt.gif ) : Temos pavadinimas - '' ZAISLIUKAS ''
Kai pagalvoji tai tikrai beribe tema pasireiksti o taippat  tinka ''Supermama'' forume  rolleyes.gif

P.S.  Suaugusiuju zaisliukai irgi gali buti fotografuojami  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

didis.gif didis.gif
sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Roolys, pelnytai gavai 1-mą vietą, ypač jei nesi profesionalus fotografas blink.gif . Taigi ir didžiuokis, nesikuklink 4u.gif .
Aš šią temą radau netyčia ir nieko nebuvau skaičiusi apie prizus, manau ir kiti naujai atėję ne dėl prizų čia nuotraukytes siuntė. Tiesiog čia įdomu mums besimokantiems 4u.gif .
Žaisliuko idėja man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 19, 23:03)
Labai gera ideja  thumbup.gif del savaites temos paskelbimu .... Jei visi sutinka tai galiu pasakyt kokia tema siulyciau  g.gif (pasufleravo mano  flirt.gif ) : Temos pavadinimas - '' ZAISLIUKAS ''

thumbup.gif ideja del savaites temu thumbup.gif "Zaisliukas patinka thumbup.gif Kada startuojam?

QUOTE(Elina @ 2007 03 19, 23:53)
Roolys, pelnytai gavai 1-mą vietą, ypač jei nesi profesionalus fotografas blink.gif .

Profesionalu cia ps mus berods tik viena- She. Kiti tik siaip- entuziastai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 22:59)
thumbup.gif ideja del savaites temu thumbup.gif  "Zaisliukas patinka thumbup.gif  Kada startuojam?

Tai manau tegu ir lieka kaip tradicija , kad fotografijos siunciamos iki sekmadienio 23:59:59 smile.gif , o pirmadieniais bus nuspresta kas skelbia tema .... mirksiukas.gif
Atsakyti
Roolys, spaudziu ranka drinks_cheers.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 23:59)
thumbup.gif ideja del savaites temu thumbup.gif  "Zaisliukas patinka thumbup.gif  Kada startuojam?
Profesionalu cia ps mus berods tik viena- She. Kiti tik siaip- entuziastai ax.gif

rolleyes.gif baikit, tokia as ir profesionale doh.gif
tiek pat kiek ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai manau, kad konkurso paskelbimas netrukdo mokymuisi. Gal net idomiau, kad visi kazkokiai temai fotografuoja ir po to aptarineja.
Pritariu, kad tema naujai savaitei skelbia laimetojas. Apskritai galime vadinti ne konkurso paskelbima ateinanciai savaitei, o tiesiog tema kitai savaitei tokia ar anokia.

Be to nekonkursines nuotraukas juk dedame, klausimus uzdavinejame, kritikuojame, viskas taip pat islieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 03 20, 00:41)
Roolys, spaudziu ranka  drinks_cheers.gif
rolleyes.gif  baikit, tokia as ir profesionale  doh.gif
tiek pat kiek ir tu  mirksiukas.gif

Niu kiek supratau, tai tu duona tuom uzsidirbi, todel tikrai laikau tave profesionale mirksiukas.gif Nuotraukos tavo isskirtines 4u.gif
Man dar gera gabaleli kelio reikia iki to nueiti...Bet nors pradedu...ax.gif

QUOTE(Agneza @ 2007 03 20, 00:52)

Agneza, pati labai labai seniai rodei savo darbelius... unsure.gif Todel prasom aktyviau mirksiukas.gif

Gal ryte atsikelusi jau pamatysiu nauju foto tema "Zaisliukas" ax.gif kai atsikelsiu LT jau bus popiete, tikriausiai busit prikepe grozybiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 20 kovo 2007 - 06:56
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 20, 06:47)
Niu kiek supratau, tai tu duona tuom uzsidirbi, todel tikrai laikau tave profesionale mirksiukas.gif Nuotraukos tavo isskirtines 4u.gif
Man dar gera gabaleli kelio reikia iki to nueiti...Bet nors pradedu...ax.gif
Agneza, pati labai labai seniai rodei savo darbelius... unsure.gif  Todel prasom aktyviau mirksiukas.gif

Gal ryte atsikelusi jau pamatysiu nauju foto tema "Zaisliukas" ax.gif  kai atsikelsiu LT jau bus popiete, tikriausiai busit prikepe grozybiu rolleyes.gif

Is tiesu tai turiu kita specialybe ir dirbu visai kita darba, fotografavimas daugiau kaip hobi tongue.gif (ne duonai, o bombonkem lotuliukas.gif )
o is tiesu tai norint but profesionalu, tai reikia uzsitarnauti varda, as dar per mazai patirties turiu sokiai.gif kad save tokia laikyt new_russian.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo she: 20 kovo 2007 - 08:23
Klausimelis:
Kiek pakanka Mgb nuotraukos, kad pasidaryti A4 formato arba viena krastine butu apie 50cm. JPG formatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 20 kovo 2007 - 11:26
QUOTE(roolys @ 2007 03 19, 15:03)
Kai pagalvoji tai tikrai beribe tema pasireiksti o taippat  tinka ''Supermama'' forume  rolleyes.gif

P.S.  Suaugusiuju zaisliukai irgi gali buti fotografuojami  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
QUOTE(Elina @ 2007 03 19, 15:53)
Aš šią temą radau netyčia ir nieko nebuvau skaičiusi apie prizus, manau ir kiti naujai atėję ne dėl prizų čia nuotraukytes siuntė. Tiesiog čia įdomu mums besimokantiems 4u.gif .
Žaisliuko idėja man patinka 4u.gif

as taip pat taip manau drinks_cheers.gif

Si tema nuostabi, dziaugiuos,ja atradus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 20, 12:25)
Klausimelis:
Kiek pakanka Mgb nuotraukos, kad pasidaryti A4 formato arba viena krastine butu apie 50cm. JPG formatu.

man uztenka 3.4..MB 4u.gif
Atsakyti