Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Baubazz @ 2007 03 19, 20:41)

o dabar prideda 10, visi isgiria viena "na tai tada mano sita ir dalyvauja"

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(roolys @ 2007 03 19, 20:06)
As manau kad kuo daugiau bus fotografiju tuo bus daugiau is ko rinktis  smile.gif . Sakyciau kad neribokim fotografiju skaiciaus....

Tada dedam kiek norim nuotrauku smile.gif Is tiesu tai sutinku, kad daugiau nuotrauku- idomiau drinks_cheers.gif Bet tada galetumem duoti ir po 3 balsus, bet neskirstyti kuriai foto duodu 1-ma, 2-tra, ar 3-cia vieta...Tiesiog pamineti 3 labiausiai patikusias foto be jokio eiliskumo.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 20:16)
Tada dedam kiek norim nuotrauku smile.gif Is tiesu tai sutinku, kad daugiau nuotrauku- idomiau drinks_cheers.gif  Bet tada galetumem duoti ir po 3 balsus, bet neskirstyti kuriai foto duodu 1-ma, 2-tra, ar 3-cia vieta...Tiesiog pamineti 3 labiausiai patikusias foto be jokio eiliskumo.

gera ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 21:16)
Tada dedam kiek norim nuotrauku smile.gif Is tiesu tai sutinku, kad daugiau nuotrauku- idomiau drinks_cheers.gif  Bet tada galetumem duoti ir po 3 balsus, bet neskirstyti kuriai foto duodu 1-ma, 2-tra, ar 3-cia vieta...Tiesiog pamineti 3 labiausiai patikusias foto be jokio eiliskumo.

As sutinku drinks_cheers.gif

Tai kokia sekanti tema? Abstraktas, maistas, o gal... emocija? g.gif
Atsakyti
As esu uz 1-3 nuotraukas konkursui. Juk svarbiausia ne kiekybe, bet kokybe.
Nekonkursines nuotraukas visada mes komentuojam ir leidziam zmonem tobulet.

Visur tokios taisykles, kad konkursui pateikiama 1 nuotrauka. Mes galim iki 3 nuotr. daryt.
Ir balsuojant nurodyti 3 patikusias nuotraukas, kurios gautu po 1 bala. Manau taip butu teisingiausia.

Truputi apmaudu, kad kai nebuvo konkurso, nelabai kam cia ir beidomu buvo, dabar staiga visi pareiske toki susidomejima. g.gif
Atsakyti
g.gif kazko neprieinama vieningos nuomones del temos tai tada tegu buna laisva tema lotuliukas.gif

O jei rimtai tai as su visom temom sutinku ir dalyvausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roolys: 19 kovo 2007 - 21:37
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 19, 20:00)
bet zinoma, ne man vienai spresti, tariames zmones, kiek nuotrauku, atitinkanciu konkurso tema galima deti konkurso metu  smile.gif

O aš manau, kad konkursui reikia kitos temos, bo šitoje to "mokomės" nekažikiek ir likę...
Atsakyti
Na balsavimo laikas i pabaiga ir visi kas dalyvavom lyg ir prabalsavom g.gif Taigis, SVEIKINIMAI roolys 4u.gif Sauni nuotraukyte tikrai thumbup.gif

O gal galim tiesiog nuspresti tema savaitei ir fotografuoti, kritikuoti, girti, mokyti ir t.t. ....bet be jokiu konkursu ir balsavimu g.gif Nes va Karbynei jau net nebe "mokykimes" tema pasirode... g.gif Gal... unsure.gif
Atsakyti
As tai siulau tema "šešėliai"
Fotografavimui naudojant maza lempute (prozektoriuka)
Atsakyti

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 20:42)
Na balsavimo laikas i pabaiga ir visi kas dalyvavom lyg ir prabalsavom g.gif  Taigis, SVEIKINIMAI roolys 4u.gif  Sauni nuotraukyte tikrai thumbup.gif

cool.gif Jauciuos tikrai pamalonintas blush2.gif , aciu dar kart visiem uz ivertinima aciuks.gif

QUOTE(she @ 2007 03 19, 18:27)
Man regis nugaletojas pas mus aiskus  thumbup.gif  tik kaip reiks iteikt dovana  g.gif  doh.gif

Manau neverta siuntinet prizo (tikrai smagus prizas ir mano supermama tikrai noretu pasimokint su PS flirt.gif ) , geriau palikim kitam konkursui ar siaip kokiam apdovanojimui ateityje rolleyes.gif .

QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 20:42)
O gal galim tiesiog nuspresti tema savaitei ir fotografuoti, kritikuoti, girti, mokyti ir t.t. ....bet be jokiu konkursu ir balsavimu g.gif Nes va Karbynei jau net nebe "mokykimes" tema pasirode... g.gif  Gal... unsure.gif

QUOTE(Karbynė @ 2007 03 19, 20:37)
O aš manau, kad konkursui reikia kitos temos, bo šitoje to "mokomės" nekažikiek ir likę...

As tik pries menesi nusipirkau fotoparata kuriame eina nors pareguliuot rankiniu budu ir pradejau fotografuoti kazka , kas nera seimynines fotografijos unsure.gif , manau tikrai galeciau buti priskirtas prie ''mokomes fotografuoti '' temos g.gif , jei cia apie mane ....
O del tu prizu ir konkursu tai sutinku , gal uzteks tik paskelbti savaites tema ka fotografuot ir aptarinesim fotografijas gossip.gif , nes per tas vietas ir konkuravima truputi jauciasi itampa forume schmoll.gif , kas ir nebutina.
Atsakyti
sveikinu, roolys, su laimejimu. Tikrai puikus darbas thumbup.gif
O matau, kad vieningai del naujos temos nesutarsim, tai siulau rooliui, kaip laimetojui isrinkti nauja tema smile.gif Tai tegul buna kaip laimetojo "prizas" po kiekvieno konkurso smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 19, 19:03)
gali konkreciau paaiskinti g.gif  blush2.gif

ka reiketu konkreciau paaiskinti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bilekas: 19 kovo 2007 - 22:45
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 19, 22:47)
sveikinu, roolys, su laimejimu. Tikrai puikus darbas  thumbup.gif
O matau, kad vieningai del naujos temos nesutarsim, tai siulau rooliui, kaip laimetojui isrinkti nauja tema smile.gif Tai tegul buna kaip laimetojo "prizas" po kiekvieno konkurso smile.gif

prisidedu prie sveikinimu 4u.gif

roolys, tai kokia kita tema? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti