QUOTE(Baubazz @ 2007 03 19, 20:41)
QUOTE(roolys @ 2007 03 19, 20:06)
As manau kad kuo daugiau bus fotografiju tuo bus daugiau is ko rinktis . Sakyciau kad neribokim fotografiju skaiciaus....
Tada dedam kiek norim nuotrauku Is tiesu tai sutinku, kad daugiau nuotrauku- idomiau Bet tada galetumem duoti ir po 3 balsus, bet neskirstyti kuriai foto duodu 1-ma, 2-tra, ar 3-cia vieta...Tiesiog pamineti 3 labiausiai patikusias foto be jokio eiliskumo.
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 20:16)
Tada dedam kiek norim nuotrauku Is tiesu tai sutinku, kad daugiau nuotrauku- idomiau Bet tada galetumem duoti ir po 3 balsus, bet neskirstyti kuriai foto duodu 1-ma, 2-tra, ar 3-cia vieta...Tiesiog pamineti 3 labiausiai patikusias foto be jokio eiliskumo.
gera ideja
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 21:16)
As sutinku
Tai kokia sekanti tema? Abstraktas, maistas, o gal... emocija?
As esu uz 1-3 nuotraukas konkursui. Juk svarbiausia ne kiekybe, bet kokybe.
Nekonkursines nuotraukas visada mes komentuojam ir leidziam zmonem tobulet.
Visur tokios taisykles, kad konkursui pateikiama 1 nuotrauka. Mes galim iki 3 nuotr. daryt.
Ir balsuojant nurodyti 3 patikusias nuotraukas, kurios gautu po 1 bala. Manau taip butu teisingiausia.
Truputi apmaudu, kad kai nebuvo konkurso, nelabai kam cia ir beidomu buvo, dabar staiga visi pareiske toki susidomejima.
Nekonkursines nuotraukas visada mes komentuojam ir leidziam zmonem tobulet.
Visur tokios taisykles, kad konkursui pateikiama 1 nuotrauka. Mes galim iki 3 nuotr. daryt.
Ir balsuojant nurodyti 3 patikusias nuotraukas, kurios gautu po 1 bala. Manau taip butu teisingiausia.
Truputi apmaudu, kad kai nebuvo konkurso, nelabai kam cia ir beidomu buvo, dabar staiga visi pareiske toki susidomejima.
kazko neprieinama vieningos nuomones del temos tai tada tegu buna laisva tema
O jei rimtai tai as su visom temom sutinku ir dalyvausiu
O jei rimtai tai as su visom temom sutinku ir dalyvausiu
QUOTE(wyshnia @ 2007 03 19, 20:00)
bet zinoma, ne man vienai spresti, tariames zmones, kiek nuotrauku, atitinkanciu konkurso tema galima deti konkurso metu
O aš manau, kad konkursui reikia kitos temos, bo šitoje to "mokomės" nekažikiek ir likę...
Na balsavimo laikas i pabaiga ir visi kas dalyvavom lyg ir prabalsavom Taigis, SVEIKINIMAI roolys Sauni nuotraukyte tikrai
O gal galim tiesiog nuspresti tema savaitei ir fotografuoti, kritikuoti, girti, mokyti ir t.t. ....bet be jokiu konkursu ir balsavimu Nes va Karbynei jau net nebe "mokykimes" tema pasirode... Gal...
O gal galim tiesiog nuspresti tema savaitei ir fotografuoti, kritikuoti, girti, mokyti ir t.t. ....bet be jokiu konkursu ir balsavimu Nes va Karbynei jau net nebe "mokykimes" tema pasirode... Gal...
As tai siulau tema "šešėliai"
Fotografavimui naudojant maza lempute (prozektoriuka)
Fotografavimui naudojant maza lempute (prozektoriuka)
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 20:42)
Na balsavimo laikas i pabaiga ir visi kas dalyvavom lyg ir prabalsavom Taigis, SVEIKINIMAI roolys Sauni nuotraukyte tikrai
Jauciuos tikrai pamalonintas , aciu dar kart visiem uz ivertinima
QUOTE(she @ 2007 03 19, 18:27)
Man regis nugaletojas pas mus aiskus tik kaip reiks iteikt dovana
Manau neverta siuntinet prizo (tikrai smagus prizas ir mano supermama tikrai noretu pasimokint su PS ) , geriau palikim kitam konkursui ar siaip kokiam apdovanojimui ateityje .
QUOTE(californiagirl @ 2007 03 19, 20:42)
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 19, 20:37)
O aš manau, kad konkursui reikia kitos temos, bo šitoje to "mokomės" nekažikiek ir likę...
As tik pries menesi nusipirkau fotoparata kuriame eina nors pareguliuot rankiniu budu ir pradejau fotografuoti kazka , kas nera seimynines fotografijos , manau tikrai galeciau buti priskirtas prie ''mokomes fotografuoti '' temos , jei cia apie mane ....
O del tu prizu ir konkursu tai sutinku , gal uzteks tik paskelbti savaites tema ka fotografuot ir aptarinesim fotografijas , nes per tas vietas ir konkuravima truputi jauciasi itampa forume , kas ir nebutina.
sveikinu, roolys, su laimejimu. Tikrai puikus darbas
O matau, kad vieningai del naujos temos nesutarsim, tai siulau rooliui, kaip laimetojui isrinkti nauja tema Tai tegul buna kaip laimetojo "prizas" po kiekvieno konkurso
Papildyta:
ka reiketu konkreciau paaiskinti?
O matau, kad vieningai del naujos temos nesutarsim, tai siulau rooliui, kaip laimetojui isrinkti nauja tema Tai tegul buna kaip laimetojo "prizas" po kiekvieno konkurso
Papildyta:
QUOTE(Mergina_ @ 2007 03 19, 19:03)
gali konkreciau paaiskinti
ka reiketu konkreciau paaiskinti?
QUOTE(Bilekas @ 2007 03 19, 22:47)
sveikinu, roolys, su laimejimu. Tikrai puikus darbas
prisidedu prie sveikinimu
roolys, tai kokia kita tema?